a kad se djele opće te šifre.
Mjesec dana prije rasprodaje ili se to unaprijed već zna kome ide šifra prema vezi, poznanstvu prijeteljstvu uostalom tako nam i država funkcionira pa zašto ne bi i to
Printable View
a kad se djele opće te šifre.
Mjesec dana prije rasprodaje ili se to unaprijed već zna kome ide šifra prema vezi, poznanstvu prijeteljstvu uostalom tako nam i država funkcionira pa zašto ne bi i to
uvijek 10 dana prije rasprodaje, ima online obrazac na portalu
Ja bih pitala , čisto iz praktičnih razloga... Dakle šifre se dijele prema redu prijave, jel tako? Ako sam nova, odnosno, jednom sam se prijavila, prije cca godinu dana, ali nisam dobila šifru, postoji veća šansa da ju dobijem ako odmah u 12 h ispunim obrazac?
da, zadnji put su sifre sifre podjeljene u 15 min :(
navala je velika i zbilja se djele prema vremenu prijave
po principu ko prije njegova djevojka
Evo prijavila sam se u 12:02, i stvarno se nadam da sam bila dovoljno brza i da ću imati sreće!!!;-)
E, da, a kako gledate na dvije osobe iz istog kućanstva. Npr. da se prijavio i moj muž? Ili mama? Jel imaju jednako pravo dobiti šifru ili...?
to je napisano u pravilima, i ne dajemo sifre svim clanovima jedne obitelji.
a to meni stvara samo vise posla, jer moram sve podatke provjeravati i to radim, vjerovali ili ne.
i onda se dulje ceka, dakle samo ste meni zakomplicirali zivot, a to zapamtim
Nismo to napravili, samo mi je palo na pamet. Zapravo smatram da nije fer prema drugima. Nisam uočila u pravilima, morat ću malo detaljnije to pročitati...
meni je žao što je ovo dijeljenje šifri opet stresno, prije je bilo zovi do besvijesti, sad ako nisi u 12.00 za kompjutorom (ako uopće imaš mogućnosti za prijavu) možeš zaboraviti šifru...
ja opet apeliram na direktne šifre za dobre prodavatelje/forumaše... :)
Willow imali smo direktne sifre za dobre prodavatelje, pa se bas i nije pokazalo dobrim.
idealnog sustava nema.
a jel se smije ista osoba prijaviti više puta?
(smijat ćete se razlogu ali ja moram angažirati minimalno 2 osobe da me prijave jer se ja ne mogu osobno prijaviti pa onda to dvoje zovem tko od njih može na komp i kaj onda ako me na kraju prijave 2x???)
jesu li šifre podijeljene tj. poslane obavijesti? ja još niš nisam primila..??
ja sam bila jako brza u tikanju tocno u podne kod Rode
pa se toplo nadam rjesavanju viska stvari
a za kupnju onog sto nam treba ( a za troje stalno nesto treba)
jupi!!! Sretna sam ko malo dijete! Bila sam dovoljno brza i dobila sam šifru! Hvala!!!:-D
a ti si cekala ponoc :mrgreen:
svi koji su dobili sifre su obavijesteni e-mailom, molim jos jednom obratite paznju na tocku 4 pravila nase rasprodaje
Ne bi smjela, a ako se i dogodi i prijavi i dobije sifru, dobije samo jednu.
ali nadam se da nece biti takvih probelma, jer jednom toleriram, ali bome zapamtim za drugi put.
ok ;)
a ima li šanse da pomaknete termin prijave u doba kad većina ljudi ne radi? više ne mora dežurati 10 cura na telefonu.
recimo u utorak od 18-19 h, nema potrebe za 3 sata prijava, očito ...
pa onda podijelite šifre u srijedu i sve stignete ;)
e, onda su diskriminirabi oni koji nemaju računalo/internet doma
i onda nama ostane premalo vremena za obradu
spajalica je to radila do 1 u noći
a zašto si uopće radite presing oko te prijave u srijedu, zato i predlažem da su prijave u utorak a dodjela šifri u srijedu...
lakše se prijaviti od doma ili od nekog nego za vrijeme radnog vremena, barem se meni tako čini, na poslu ti dođe stranka, kupac, kaj ja znam a ti na rodinom portalu....
prijave će iduću puta biti ranije, najvjerojatnije 2 tjedna prije rasprodaje
a vrijeme prijava - mozgale smo i nema načina da svima paše, nažalost :(
eh, kad bi bila barem subota :mrgreen:
ne mogu si pomoći, a vi ste svjedok da svaki put nešto predlažem (samo slabo mi nešto prijedlozi prolaze) :lol:
pa da
zato što u rodi 20 žena promišlja o poboljšanjima
pa su im vjerojatno i tvoje zamisli već padale na pamet
imam ja još ideja, samo da uhvatim malo vremena pa ću popisati što mi je još palo na pamet :)
apri neka willow pise, meni se dobro cini da neko ko je van daje neke prijedloge, znas onu mozda od sume ne vidimo drvo ;)
pa tko joj brani
ja sam joj odgovorila na pitanje zašto se neke ideje nisu uvažile
možda ne bi bilo loše da dođe u rodu, pa da bude u timu rasprodavačica
apricot, ma sve 5, kužim ja što si ti mislila
na žalost, nemam baš vremena za neki veći angažman, ali rado odvolontiram koji sat i napišem koji prijedlog ;)
pa kud ćeš veći?
članstvom bi bila upućenija u ono o čemu se do sada razmišljalo; nitko od tebe ne bi tražio da noćevaš na velesajmu :heart:
thanks, razmislit ću :)
VAŽNO!!!
Rasprodaja se seli iz paviljona 7a u paviljon 6. Ulazi se s ulaza JUG, i ide ravno. 6. paviljon je odmah s desne strane (zapravo je točno iza paviljona 7a gdje smo inače bili)
Molim vas da obavijestite sve koje znate da će doći.
Nadam se da nitko neće zalutati
Ispričavamo se na promjeni u zadnji čas, ali i mi smo danas saznale :-(
šifra za rasprodaju koja će se održati 24. studenoga, dijelit će se u petak 9. studenoga od 18-20h
s obzirom na komentare da ljudi koji rade ne mogu doći do šifre, jer su prijave unutar radnog vremena (većine ljudi) onda šifre dijelimo popodne
nadam se da ste zadovoljni
iako, ne bih se čudila da sad komentari budu: pa kud baš popodne kad vodimo klince na aktivnosti i niš ne stižemo :alexis:
nego kako :)
Isusek, kaj već??
p.s. ima ljudi koji rade popodne (nisam ja) :-P
znam...kaj ne kužiš da te malo zekam ;-)