Sam aparat nije prevelik, poput običnog manjeg je usisavača.
Printable View
Sam aparat nije prevelik, poput običnog manjeg je usisavača.
winnerica, hvala na recenziji... odluka je pala
p.s. spremnik mu je 1.4 l
pločice se peru sa nastavkom za prozore prati, ok je rezultat.
meni je super za podove, nema fleka, sve skine bez puno ribanja.
http://www.neckermann.hr/hr/nm2/tehn...gcode=a34ddea8#
Ovaj model imam! I koliko sam vidjela na tv prodaji uz zelenka vam nejdu oni svi nastavci, tj. ako idu onda se još doplačuju! Ovaj plavušan ima sve sa sobom!
Evo ovako, što se tiče zamjenske krpe za pranje poda - u mom slučaju sa Dirt Devilom, može fakat bilo koja krpa za pod (mislim na one kupovne) budući da on sa sobom ima samo jednu svoju originalnu. Što se tiče jako mokrog poda - to se nakon pranja dogodi ako je krpa kojom peremo već jako mokra (logički), znači treba staviti čistu suhu krpu!
I mislim da trebam napomenuti da je proizveden u Njemačkoj, a ne npr. u Kini i sl. - to mi je isto važan podatak.
Nedostatak: onaj 5m dug kabel za struju se ne uvlači u njega kao npr. u usisavač i plete se pod nogama dok se radi (što je i logički jer se D. Devil ugrije, pa bi se kabel otopio), ali preko toga ću mu preći!
Zelenko ili plavušan :mrgreen: , znači taj plavušan može po parketu uz malu
dozu pare, ne vjerujem da piše parket u uputstvima pogotovo ako je iz Njemačke.
Ah, totalno ne znam, sad mi se plavušan više sviđa, ali pak mjesto u stanu za njega....što sve nećemo smisliti da nas muči.:roll:
Ha, gle - on po parketu provjereno (višekratno) ide i parketu nije ništa osim kaj je sjajn i čist ;)
U uputstvima se posebno napominju plastični podovi nekakvi (u biti i neznam kaj bi to bilo, mislim da oni podovi kakvi su u bolnicama i sl. jer bi se mogli počet odljepljivat?).
Ja naručila plavušana :mrgreen:
Do 15.3. imaju popust 115 kn na sve tako da će me doći duplo manje od zelenka. 8-)
Javim dojmove
Ajd super! Vidjet ćeš da budeš zadovoljna s njim (ja navalila hvaliti ga kao da proviziju od Neckermanna dobivam ;) )!
Bok! Nadam se da se ovako šalju pitanja pošto sam prvi put na ovom forumu. Molim te mi samo reci za ta Drty devil parni čistač da li može ići na laminat kad si spomenula neke plastične podove.
Ja danas bila u Gardenu pa navratila u Top Shop da vidim zelenka i puno je manji nego na tv-u nemaš ga šta za vidit, djeluje mi nekako nekvalitetno za toliko novca, jedino što mi se sviđa što je tak malen može ga se staviti bilo gdje ali i meni se čini da će past ovaj Neckermannov.
Jel zna netko kod za onaj popust od 115 kn, makli su prije nego sam naručila :-(
..reloadam, a ne pojavljuje se, stoji mi nekakav za tekstil.
samo se sjećam da završava na 051, ili O51.
heeeeeeeeelp! :-D
http://www.neckermann.hr/hr/nm2/home/popust115/
ako onaj link šteka...
hvala curke! vratili su u medjuvremenu. hehe, možda čitaju forum :lol:
Prošli tjedan stigao!!! Isprobala i odličan je za pranje podova, tuš kabine - skida ono od kamenca sa stakla, za wc itd... Nisam ostalo baš još stigla isprobati, ali ne mogu očekivati 'čarobni štapić'. Uglavnom lijepo sve dezinficira bez kojekakvih kemikalija.
Jesi kupila zelenka iz Topshopa ili plavušana iz Neckermanna? Na to se vjerojatno odnosilo pitanje. :)
Cure koje su naručile ovaj Dirt Devil iz Neckermanna, može jedna mala pomoć!? Pokušavam složiti narudžbu (prvi put to radim, pa sam malo smotana), napravim prvi korak, zatim u drugom upišem taj kod za popust od 115kn i onda prije završnog koraka izađe mi taj kao račun, ali na njemu nema tog popusta, nego puna cijena. Znači li to da sam nešto krivo napravila ili taj popust oni zaračunaju naknadno??
Moram samo savjetovati da nije potrebno naručivati one dodatne krpe za prebrisavanje poda, kao što sam ja naručila, jer umjesto njih koje koštaju dosta, bacim po podu običnu čarobnu krpicu (od 10 kn iz Keruma), a aparat ima čičke na dnu pa se uhvati za njih.
Ok,hvala!!!!
Evo i ja sam naručila tog plavušana, nadam se da će se isplatiti... :-)
Šta sad kojeg da uzmem, koji je bolji, nikako da padne odluka,pomagajte.
Kod mene je iskreno prevagnula cijena, a ne čini mi se da ima neka bitna razlika, bar po onom što su cure rekle.
Kad moj stigde, javim dojmove!!
Kod mene je također prevagnula cijena ali i još neki detalji kao što je ta teleskopska cijev s kojom se može prati okomito, ima veći spremnik za vodu (1.4 l u odnosu na 0,4 l) te je jači za 200 W. Dobiješ sve dodatke kao i kod zelenka. Koji je bolji ne znam, niti ću znati jer vjerojatno nikad neću isprobati oba pa da bi mogla usporediti.
Dajte mi recite vlasnice plavušana i zelenka jeste li zadovoljni sa čišćenjem tepiha ako ste čistile, kakvi su vam dojmovi?
Curke i ja sam se zainteresirala za plavka,recite dojmove vi koje ste ga isprobale.Samo mi nije jasno zakaj na ovoj stranici interneta od istog
Dirt Devil parnog čistača su dvije cijene prva je 549, a stranica iza 699
i jel ta para stvarno moze unistiti bakterije?
Da! Za potrebe prosječne zdrave obitelji, i previše uništi. Tako da se oko toga ne moraš brinuti.
thanks! odluka pala, narucujem i ja plavusana, dok ima jos popusta
i napokon sam nasla postarinu, 29kn
poprilicno sam sigurna da 59,90, tj da racunaju visinu postarine prema cijeni PRIJE snizenja, a NE PREMA IZNOSU NARUDZBE kako su napisali (slagali?) na stranici.
da li netko ima ovaj: http://www.neckermann.hr/hr/nm2/mark...567/index.html
ili ovo: http://www.neckermann.hr/hr/nm2/tehn...gcode=e2b8edfd
ili ovo: http://www.neckermann.hr/hr/nm2/tehn...code=e2b8edfd#
da li ovaj popust vrijedi i za one koji 1.put kupuju?
Na stranici Neckermanna dolje pod Općim informacijama piše:
Otpremni troškovi za tehniku vrijednosti do 500 kn iznose 39,90 kn; za tehniku vrijednosti od 501 do 2.000 kn iznose 59,90 kn; za tehniku vrijednosti većoj od 2.201 kn iznose 99,90 kn.
Znači, Dirt devil (pod šifrom 720766BZ) košta 549 kn.
Dodaš dostavu 59,90 kn.
Oduzmeš popust 115 kn (ako naručiš do 15.03.2011. uz promotivni kod NO15).
Platiš 493,90 kn!