pisale se u isto vrime.
sretno draga! javi nam se cim stignes! :*
mislit cemo na vas dvoje! :*
Printable View
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude dobro! :love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ivana, uz tebe smo:heart:
~~~~~~~~~~~~
da sve bude o.k.
~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve OK.
evo me...ovako primili su me na hitnoj i doktor je htio da prenocim u bolnici jer sutra u 7u ujutro mi vade betu, ja sam ipak odlucila otici kuci se naspavati jer bi mi sad bilo prešokantno ostajati noc tamo,sva bi se pojela od brige,bolje da se malo smirim prije sutrasnjeg dana. Ginekolog je pregledao nalaze i rekao onako kao pod smjehom da sam ja paranoicna i da sam dosla bezveze,da on u svojoj praksi ima jako puno slucajeva kao sto je moj, i kao s obzirom da nisam ni prokrvarila niti imam bolove da on misli ad je sve ok i kao da sam ja sigurno zatrudnila zadnji dan ovulacije i da mi se zbog toga jos ne vidi...ali kao sutra ce mi napraviti sve pretrage i betu, i ultrazvuk i sve ostlao sto je potrebno
Ma neka si ti isla, sigurno te malo umirilo to sto je i doktor rekao da ima puno takvih slucajeva.
Drzim fige za sutra, da napokon vidis tockicu! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
jao evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se naspavaš i da bude sve 5 nakon pretraga sutra... moj prvi uzv (vag.) dok sam otkrila trudnoću je bio 7tj, slikica je bila bijela točkica oko nje sve crno, izgledala je ko mala sovica koja viri iz duplje drveta :))
ŽELIM TI TO SUTRA...................~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ne znam kako se doktor zove,ali moze imati tak od 55-60 god ,prosjed i ima izrazito tamne obrve,i sav je nekako opusten i vesel. ah sve cu sutra vidjeti,vjerujte mi vec mi je dosta bockanja, ultrazvuka, neizvjesnosti...uh
idem sad spavati...sutra se nadam da ce me pustiti iz bolnice,da nece biti nekih komplikacija i da moram ostati...pozdrav svima i jos jednom vam puno hvala sto mislite na mene :) javim vam se cim prije budem dosla doma
...nemoj razmišljati o tome da će te pustiti ili neće, ako otkriju trudnoću, i ako te žele zadržati, neka te zadrže, ponekad je bolje tamo, nego da si kući, gdje te neke stvari i nerviraju i sve ostalo.. nemoj strahovat od toga...
Laka ti noć, slatko sanjaj, a mi smo uz tebe!!!!
evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za sutra i od nas da sve bude ok!
lijepo se odmori.....sutra te čeka novi dan
eto smao sam zeljela dodat ~~~~~~~ da ce sve bit u redu...
ova me tvoja prica podsjetila na mene ...
dva teesta pokazala + nrucila se kod ginicke dobila termin u cetvrtak( sto je bilo par dana od kad sam zvaal) dosl k njoj zena vli vanjski simptomi kazju na trudnocu a onaa na uzv nevidi nista , rekla mi je da sumlja na venmatericno jer po ZM bila am 7 tjedana, dala mi je uputnicu za petrovi za uzv di su me telefonom narucili tek za ponedjeeljak nisam imala strpljenja cekt do tad i otislaa k privatnici kojaa me je narucila za petak. dosl k njoj na pregled veli ova da je trudnoca u redu i da je po njemom to jako rana trudnoca ne vise od 2-3 tjedna...
to me donekle smirilo ali ne skroz jer sam znala da je to nemoguce ... dok su se sve te zavrzlame odvijale bila sm vadit dva puta bet koja se normalno duplala tak da sam na kraj ponedjeljak otisl u petrovu kak sam i bila narucena dosla ljepo na red doktor me pregledo i reko da on zaista nevidi cemu j moja dr. napravila paniku jer da je trudnoca u savrsenom redu za 8 tjedana i da se netrebam brinut ...
tako da moja" vanmatericna" z manje od mjeesec dana im cetiri godine
tako da ti zelim sretn ishod i da se za kratko vrijeme cijele ove price sjecas smo kao epizode koja je predstojila necem ljepom i sa sretnim zavrsetkom
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
ja sam sigurna da ce sutra biti sve super i da se mali misek lipo smistio i udomacio kod svoje mame! :yes:
Ivana,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do Neba i natrag da sve bude oK.
Drži nam se i javi čim prije!
Pusa!
Puno sreće i da sve bude savršeno!!!!!!!!!!!
Ivana, evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ putuju 120 km do Vingradske bolnice..............
:cekam: :heart:
Čekamo...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da danas ugledaš svoju malu mrvicu na uzv :heart:
i od tog trena da imaš jednu školsku, dosadnu trudnoću :love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ma biti ce sve o.k...:love2:
mojoj frendici(isti sl.kao kod tebe) je dr. rekao ako ne dobije za par dana da ce ju poslat na kiretazu, na sto ga je ona napljuvala i otisla dr.lijecniku...sada ta nepostojeca T ima 6 mjeseci i predivan je djecak...:zaljubljen:
Jeeee, zeljana za tvoju frendicu. Tako treba sa ludim dr-ovima!
i ja se slažem, stvarno ih ima za poludit... ko moja op.prakse prije dva tjedna... kaže mi privatni ginić koji mi cijelu trudnoću vodi, neka ti dr.op dade uputnicu za laboratorij (urinokultura i krv) čisto radi provjere.. i ja lijepo s tim naputkom kod nje, ona mene, ma kaj te budem mučila, lijepo, zdravo i debelo izgledaš, ne treba tebi to... i eto 3 dana nakon toga, evo mene u bolnici sa istim pretragama zadržana 4 dana, i našli neku gljivu itd...
ginić je popizdio dok je čuo, htio ju prijavljivati komori blablabla...
nego Ivana i dalje čekamo i mislimo na tebe............ pusica tebi i naravno da točkicu ugledaš što prije...
evo me vratila sam se sa osmjehom na licu za sada :) ...od ranog jutra sjedila sma po bolnickim cekaonicama, prvo me pregledao jedan doktor koji me odma poslao na ultrazvuk, na ultrazvuku KONACNO se vide prvi znakovi trudnoce, maternica se pocela zadebljavati...i doktor je rekao da je jos prerano za bilo kakve prognoze ali samo da sutra napravim novu betu da vidimo da li vrijednost raste i ako je vrijednost narasla sve je ok...uh namucila sam se psihicki i previse ali eto bar se vidi i onaj najnaj manji znak...sad opet cekanje do sutra.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da bude onako kako želiš
ma ono jedva gledam...od pola 5 ujutro sam na nogama, sada sam si posudila neke knjige u knjiznici jer zelim totalno malo maknuti misli od svega ovoga i malo se odmoriti.Ali drago mi je sto sam poslusala vas par na forumu koji ste me savjetovali da odem do bolnice,jer nekako sam sada puno mirnija nego prije tocno 24h kada mi je i pocela ova agonija zvana "izvanmaternicna trudnoca". Znam da sam mozda reagirala malo prepanicarski ali eto vrijedilo je znati.
mislim da to nije nimalo bilo paničarski, s vanmaterničnim se ne valja igrati i zato svaka sumnja se treba provjerit.
sad znaš na čemu si i lakše ti je čekati.
neka sve bude školsk!
Uopce nisi reagirala panicarski, mislim da bi svaka od nas tako reagirala. Zato ja i volim ovaj forum, cesto me osvijesti da napravim pravu stvar. Eto, vec se osjeca pozitiva u tvojim postovima tako da sam i ja sigurna da ce beta sutra bit super i da ces ubrzo ugledat tockicu i cuti otkucaje malog srca!
Sretno! :love2:
Super. Odi čitaj što voliš, popij čaj il nesicu, naspavaj se, odmori se, uživaj.
A sutra nam se javi kako god bilo!
pusa!
Super, sve ide kako treba, evo malo vibrica da se tako i nastavi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za takvo što već sam čula, mojoj tetki, u 39. godini se desilo nešto slično, do 4. mj. trudnoče ginekolog ništa nije vidio i rekao je da je to rani klimaks. Sa 4 mjeseca " klimaks" se počeo mrdati! Rodio se dečko, čak su ga mislili nazvati Klim... Tako Bog dade da se ne vidi, inače bi ga abortirala, jer sa 39 godina malo je i kasno za roditi, a i kčer se bila nedavno udala, pa i ona jje čekala bebu...
ma kakva panika... naši malo moje postove pa češ vidjet da ja paničarim bezveze, ali uvijek su curke tu dobrice pa te smire i pomognu na bilo koji način.... zato sam i došla tu, i nadam se da ću dugo, dugo ostat i kad miško izađe vanka...ja sam si smirila noći dolaskom na ovaj forum, i bezveze mi je što nisam prije bila, al sve ću ja to nadoknaditi..
drži nam se, i javljaj nam, a dotad nam se lijepo odmaraj, čajić i te spike... pozovi prijateljice na kavicu, istračajte se, smijte se :)
još jednom ~~~~~~~~~~~~~~ za :heart: sutra....