:D dolazim i ja, da li se prije treba najaviti da ne bude gužva ili...
Printable View
:D dolazim i ja, da li se prije treba najaviti da ne bude gužva ili...
A valjda ćemo i mi konačno doći sa našim malim "modelom" pa da probamo u živo kak je to, ali neću ništa obećavati da se opet nešto ne promijeni.
tako i ja. već sam se dva puta opekla-rekla da ću doć i ništa. treća sreća! 8)
pokusat cemo i mi doci.
Ne treba se najavljivati, samo dođete, ja sam bila već sama pa sad idem na reprizu ali s pravom bebom. Na licu mjesta se obično može i kupiti marama.
Hm, jel sve štima za danas? 18.30h kod Ive u Crnatkovoj?
Iako je opet šugavo vrijeme, ja se nadam da ćemo mi ipak uspjeti doći...
Ja bih rado došla ali Janko je tek ozdravio pa ga baš ne bih htjela voditi u svijet među drugu djecu. Da li će biti i idući mjesec???
Ma bit će sigurno i idući mjesec...
Mi smo konačno bili 8) ii baš sam zadovoljna jer sam sad naučila još nova tri načina kako svezati maramu! Sad još samo da bude lijepo vrijeme i jurimo van!!
I mi bili. Nadam se da Max nije previše ometao. Svaka čast Svjetlani.
Mala01, možda se sretnemo, mi imamo baku u Sloboštini, pa često šećemo i po Dugavama.
i mi smo bili, mm je postao odusevljeni zagovornik marame!
ivcek, ti si bila s crvenom maramom?
Da, mi smo u crvenoj bili. Blago tebi, MM-u se baš ne sviđa marama i ne da mu se objasniti zašto je marama dobra. Jučer mi je pet puta rekao da nek pazim da mi ne ispadne iz marame. A o frendovima da i ne pričam. Jedino me moji starci razumiju.
E sad još da skužim tko je tko 8)
Pogađam: Felix u plavoj marami, Mala01 s curicom u rozom ili?
Vidi se da sam pospana. :oops: Tek sad vidim da zeko tek stiže. Zbunili su me tateki, nikad ih toliko nije bilo. Mislim da sam sad polovila tko je tko. Bit će još prilika za upoznavanje.
Ja nažalost nisam mogla doći. Bili su mi neki majstori za PVC prozore. Morat ću do Svjetlane u Kamaris jedan dan uda mi pokaže barem jedan način vezivanja, jer ne vjerujem da će opet biti (barem ne do mog termina).
Bila sam i ja! Ostala sam nakon vježbi disanja... Felix, kak si ti izgledala? Ne mogu si prizvati u sjećanje. Ja sam bila u svjetloplavoj dočeviti+ naočale. Ti sigurno nisi ona slatka kineskinja :) ?
ne, ja sam ona plavusa s naocalama :)
hmmm svijetloplava dolcevita... ti si sjedila u sobi sa kineskinjom?
mala01 je u plavoj marami, a nisam jos skuzila tko je bio s curicom u rozom?
Evo, Felix je sve rekla!
Mi smo se ono na početku "povukli" jer se Ivor tako pokakao da je sve promočilo. A kako se samo čulo :shock: Ono tišina, svi slušaju Svjetlanu, a on :P . Nisam mogla vjerovati! Jednom izađemo van i to na pol sata i promoči. No, snašla sam se, hvala bogu da sam imala rezervnu obleku.
Ivček, ja jedva čekam lijepo vrijeme. Po Dugavama i okolnim naseljima (Sloboština, Travno, Utrina...) se stvarno ima gdje šetati..
Eh, to ti je trudnička memorija. Niti se ja sjećam tebe, niti ti mene. Slijedećom prilikom ;)Citiraj:
Felix prvotno napisa
Meni je bila super kineskinja (ili japanka?) kad je došla pogledati Vinogradsku radi odabira rodilišta pa ju je dr. dovela baš u moju sobu jedno popodne za vrijeme dojenja. :)
cure, oce bit opet uskoro tecaj?
mi jos nemamo maramu, ali bi ju htjele imat i naucit je vezat i kako nosit u njoj. i MM i ja. pa ako ko zna kad ce biti opet, neka javi.
tnx!
Podižem...
sta to vrijedi kad nitko ne daje info... :(
Vjerojatno onda neće tako skoro...
nazovite u Kamaris ili kod Ive Kolić gdje se održavaju tečajevi
svaki mjesec imaju
rekli su mi u kamarisu sredinom svibnja. dala sam broj moba, pa kad mi jave, postam!
:love:
mislim da vam je bolje nazvati ivu i nju pitati za tecaj,jer iz kamarisa ponekad zaborave javiti!!! ;)
Zna li netko kad će opet biti koji tećaj vezanja marame?
Javili su mi danas iz Kamarisa, novi tečaj je 17.05. u 18,30. Ja idem prvi put iako mi kćer ima skoro četiri puna mjeseca. :D
A gdje će to biti? I mi bi došli...
Obavijestila bih sve zainteresirane da ćemo u srijedu, 17.05. imati tečaj u Crnatkovoj 14 s početkom u 18,30h. Molila bih da se zainteresirani jave meni ( kamaris@zg.htnet.hr) ili Ivi kako bih otprilike znala broj. Ukoliko se prijavi veći broj ljudi, tečaj bismo organizirali i slijedeći tjedan. Kada je velika gužva ne mogu kvalitetno održati tečaj i posvetiti barem malo vremena svakoj bebi. Hvala na razumijevanju! :)
Kamaris
Evo ga na, opet radim popodne...Jooooooooooj!
:P
ne mogu vjerovat....nisam bila prvi put (ako ne racunamo period u bolnici) par dana na netu i fulam ovo!!! aaaaaaaaaaa :smajl_koji_si_puca_u_glavu:
Hoće li uskoro opet kakav tečaj? Meni je sad već frka, danas sam 36 tjedana, a sve od prošli put sam zaboravila :oops:
Nema tečaja? :(
i ja bih tečaj...
sta, tek na jesen? :(
podižem
A ja čekam... :mrgreen:
A ja mislila da se svjetlana javila :mrgreen: , a kad tamo Jelkić