:corava:
zbog cijepljenja, ha? :mrgreen:
meni je simpa usprkos tome :-)
Printable View
:corava:
zbog cijepljenja, ha? :mrgreen:
meni je simpa usprkos tome :-)
ja evo pokušavam ,otkad sam počela čitati temu, zamislit feminiziranog juroslava, dedija, davora...isuse..koje slike..Bolje da ne znate :-P
izgleda da mama od formata nije našla puno istomišljenica...
Ne smatram rodine forumaše feminiziranima. Pa ovo je roditeljski forum. MM ne piše, čita povremeno (kad se pojavi neki problem vezan uz roditeljstvo, zdravlje) ali i ja stvarno rijetko pišem (da provjerim hormonalni status? :mrgreen: )
Mislim da muškarci pišu manje jer ne vole pretjerano analiziranje i raspravu što ako (vidi teme na podforumu trudnoća tipa: imam osjećaj da...) pa tu neće sudjelovati, jer, em nisu trudni, em nisu skloni zamaranju što bi bilo kad bi bilo.
Evo: lik ugugla svoj problem (npr. laminat) pa mu izbaci i temu na Rodi, pa se registrira, ostavi par postova sa svojim iskustvom i što je sad on - postao feminiziran???
Zapravo mi je žao što forumaši ne pišu češće (neće se valjda prepasti zbog ove teme :lol:)
meni su naši muški na forumu super i moramo biti jako nježne prema njima da se ne uplaše i ne pobjegnu nam. da ih mazimo i pazimo:mrgreen:
ne doživljavam rodu kao isključivo ženski forum, mada trudnoća i dojenje nekako jesu malkoc više ženske teme od svih ostalih npr. sjedalice, onaj pravni, djeca, zdravlje i naravno kamo s ovim i dr.. žao mi je što nema puno više muškaraca općenito, bilo bi nam puno zabavnije i raznolikije.
za sada me se najviše dojmio mujica koji je kao vihor uletio i pomeo sve na cijepljenju:mrgreen:;-)
nemojte samo iz našeg kokošinjca tjerati tih par pijetlića:mrgreen:
i da.....ni ja ih ni malo ne doživljavam feminiziranima. bar ne ove za koje znam i koje sam do sada čitala na rodi. možda i postoji neki koji poskrivečki čita:mrgreen:
Ja ne kužim ovaj topic, to je kao da ste direktno pitali što mislite o daddycoolu, mujici, davoru i ne znam tko još od muških ovdje piše, nema ih preko pet-šest.
Ja ne mislim o njima baš ništa drugačije samo zato jer su muškarci na ženskom forumu, niti ih doživljavam kao nekavim "kućnim ljubimcima foruma" koje kakti treba paziti jer budu odlepršali. A niti bih ulazila u to jesu lii efeminizirani ili ne, takva kvalifikacija je sama po sebi podcjenjivačka.
MM nije alfa mužjak! Ali ne mogu ga zamisliti da piše po rodi! Jednsoatvno zato što nije takav tip. Ima on neke svoje stranice na kojima napiše isključivo ako mu nešto treba, nema preko 5000 postova na jednom forumu kao npr. ja. Ali zato čita sve kaj ga zanima! Kad gugla nešto, ako mu izbaci rodu, pročita! Ako nam nekaj treba za djecu, znao je (prije je to bilo češće do smo još bili friški roditelji) reći daj odi vidi kaj pišu na rodi i sl.
Ali da bi on sam sjeo i pisao, nema šanse. Ili se logirao! Ali to je on, on je takav! A radi po doma jednako kao i ja, o djeci se brie kao i ja, ništa mu nije strano. Čak i kad smo tražili našinu iščitao je milion stranica, ali se nigjde nije logirao i pitao. Jedini foum gdje je bio aktivan je bio Škodin forum, ali smo Škodu prodali, pa je rijeđe tamo. Ali se zato ulogirao na sve ostale forume auta koje smo gledali...:roll:.
P.S. znam jednog "tateka" s rode i baš je simpatičan i nimalo "zabetoniran"
Ah da, još sam htjela reći i to da MM čak nije ni na fejsu! Ne pada mu na pamet nekaj takvoga.
pa meni je baš fora čitati kako me ljudi doživljavaju
dobro došla pauza dok mi se lak za nokte osuši
eh, da si stvarno feminiziran imao bi brzosušeći lak. i znao tipkati mokrim noktima.
ajde što si toliko ozbilja?
ja sam sve ovo shvatila kao jednu šalu, možda topic nije otvoren s namjerom šale, ali kasnije se izrodilo u to. ja sam sigurna da se naši dečki neće ljutiti ako ih malo javno izogovaramo.:mrgreen:
:lol:Citiraj:
eh, da si stvarno feminiziran imao bi brzosušeći lak. i znao tipkati mokrim noktima.
Mislim da je jedini problem ove teme sraz forumskih generacija koje se neminovno izmjenjuju.
tateka znam sa slika koje je stavljao- čista pozitiva i sve najbolej mislim o njemu , mujicu ne znam kako izgleda, daddycool-a isto tako , znam da je onak komad bio pokojni bubimirko ;-) ( pokojni u smislu da je dobio kickban , čini mi se ) ,davora isto ne znam
i da moover je isto zgodan i ne feminiziran (stavljao čovjek fotke , nisam stalkerica XD )
Ma zato kaj su otvaračicu teme fino isprdali, a velim već sumnjam u neku iskrenost ovih hvalospjeva...Citiraj:
ajde što si toliko ozbilja?
al neću kvarit zabavu, sori.
:lol: :lol:
Ni MM ne piše na rodi, al sam ga u razgovoru uhvatila kako je pročitao masu tekstova s obiteljskih foruma, na temu MPO za sada.
On je ipak tip za pucačina-forume o gejmovima gdje 2. svjetski rat nije nikad prestao...i simpa mi je zbog toga. Mi smo eto alfa mužjak i ženka, meni je to skroz fora. Al da se odluči piskarat tu na Rodi još bi mi muževniji bio - jer kuži se u sve, od kalaša do pelena. Zar nije to super?
ako netko slučajno ne zna kako izgleda daddycool, evo slika Daddycool
a evo i mujice
:lol: :lol: :lol:
valjam se od smijeha :lol:
Mujica nam uopće nije loš :lol:
puntice :lol:
joooooj lude ste:lol:
ovaj mujica nikako da se pokaže, pa čak i na toj slici.
a što se tiče pokojnog bubimirka slažem se sa mariom71:mrgreen:
ajme, puntice, vriiišt:lol:, đe ih nađe
e,maria, i ti se sjeti moovera, ja već sto puta pitala gdje nestade taj čovjek s onim svojim pubertetskim uletima, simpatičan baš.
a ja znam kako izgleda mujica, nimalo femini, više onako-divljački (što ste mogle pretpostaviti i po načinu pisanja:mrgreen:)
aj' zovite ga cure na temu, vi koje znate gdje sad chata;-),
da se čovjek izjasni kako njegov lak za nokte