Čini se da na VV neće biti ljetne pauze. Dr. A. ide na GO tek u 8. mj a mislim da će tada raditi dr. J.
Printable View
Čini se da na VV neće biti ljetne pauze. Dr. A. ide na GO tek u 8. mj a mislim da će tada raditi dr. J.
gala, jel znaš kada u 6. mjesecu neće biti dr. A.?
potpisujem, razvoj situacije na Vuku - naravno u prvom redu sve učestalije trudnoće ali evo i cjelogodišnja "pokrivenost" to jest mogućnost liječenja i preko ljeta je za svaku pohvalu........................ bravo Vuk!
Cure, jel koja zna kako se zove i tko je novi liječnik na Vuku?
Reni76, avatar ti je odličan
Bila sam gore 7 puta u zadnjih mjesec dana i tog novog doktora nisam vidjela ni jednom!!
Super je da se doktor i doktorica mjenjaju.. Na Veliku subotu je slobodan dan imao dr.A i sve pacijente je primila doktorica (bilo nas je kojih 6-7 cura koje smo krenule u postupak ,gotovo sve smo bile njegove) a na Uskrsni ponedjeljak je on radio a ona bila bila slobodna ..
Kad je bila punkcija ona je morala na neki sastanak i dr. je preuzeo njezinu pacijenticu i on joj je napravi ET..
super za suradnju :klap: i rad po ljeti :klap:
Šiškice, pa to su fantastične vijesti! Bravo!!!
Baš mi je drago. :-D:-D:-D
Odlične vijesti Šiškice i dobro je da su počeli konačno raditi tijekom cijele godine, inače su imali svako malo pauzu sve skupa, ali ja mislim da je glavni razlog tome što je i biolog pristao raditi tako jer bez njega nema neke svrhe što dr. rade
Mimi, 3 su biologa i 4. supervizor, i nigdje u zdravstvu ne postoje kolektivni godišnji da se mora zatvoriti odjel, osim u MPO-u, ovakva normalna organizacija rada bi trebala biti u svim MPO odjelima svih bolnica.
VIdiš ti, čim ode tada od milja :-)) zvana "(L)Ana četiri pištolja" = glavni biolog odmah se neke stvari i mijenjaju kao npr. godišnji odmori................. I prije je bilo biologa, doduše ne 4 ali nisu pored Lane uopće došli do izražaja, nije im dala da se razvijaju, samostalno rade.............. bez obzira na Laninu stručnost, glasila je i glasi kao jedan od tri najbolja biologa, očito je imala čudne radne navike................ Nema veze, super da sad rade stalno, BRaVo još jednom
A ovo Reni76, zgodan i muško............... hahhaha, da, da, dr. A. jest muško i jest valan zgodan - pa bi bilo dobro da i novi doktor bude
A gle Kadauna, dr. Kniewald nam je jednom rekao da kad je doma navečer, ne može dočekati da dođe jutro i da ode u lab i vidi kako su "njegovi" embriji. :-) To ti sve govori. A po cijelom njegovom stavu i načinu na koji sam vidjela da komunicira s mladim biolozima gore vidi se da im je pravi mentor, a ne neki solo igrač. U svakom slučaju divim se doktoru koji moje embrije smatra "svojima", za razliku od određenih koje neću imenovati, a koji su si dopustili nazivati embrije pacijenata drekom (kužimo se, jelda ;-))
Šiškice super baš mi je drago za tebe (želim ti jednu urednu i dosadnu trudnoću), a i razvoj situacije na Vuku veseli
koliko uopće vremena Kniewald provodi na VV? zar nije bila priča da on samo uvodi "nove snage" u posao pa ide svojim putem? jel zna netko nešto o tome?
Wow, ovo je super... koma je (meni) bilo to zatvaranje VV-a na, de facto, 2+ mjeseca, ovisno kako ti upadne ciklus, i onda nehumano ludilo u 9.-me.
Da, da, potpisujem ovo za ludilo u 9.om mjesecu, ali i u veljači poslije zimskih odmora. Super za VV!
Šiškice ... čestitam i vibrrrr za dalje :love2:
Je, valjda će i to organizirat. Ekipi sa sporovoznim ciklusima ono... uskladit sebe s VV-om je fakat bivao izazov - neka se dogodi neki medicinski zez zbog kojeg treba pričekat (bakterije itd.), neka se dogodi neki seminar ili put ili konferencija, neka se dogodi 7., 8. 12. ili 1. mjesec i puf.. odleti godina dana kao da si Maribor čekao, a di si bio, šta si radio.
Zna li se točni datum tog simpozija?? od do??
Dr. mi je rekao da dođem na prvi UVZ 6.6. - onda valjda gore ..
Današnja beta na 18 dpt je 1639.
Nije - radi se o godišnjoj konferenciji svih IVF stručnjaka (ima neki naziv ali ne znam koji) koja je svake godine KRAJEM lipnja cca od 20. do 25. lipnja. I da, na tu konferenciju idu svi od privatnika do liječnika u državnim klinikama.
curke imam pitanje, zadnji put sam kod dr.A. bila u 11mj/10, napisao je doći po završetku endokrinološke obrade. juče su mi stigli nalazi, koji kažu da je sad sve ok, i kontrolu 7.7, ja to smatram krajem endokrinološke obrade, jel tako? naručila sam se kod dr.A. u četvrtak, sad me zanima jel znate kaj bi moglo dalje i kad bi mi napokon mogli u postupak, hvala Vam cure.
Tko prvi ide gore, neka ga svakako pita od kada do kada ga nema i onda napiše svima ovdje! ;-)
ESHRE kongres je u Stockholmu ove godine ali od 3. - 7. srpnja/jula
http://www.eshre.eu/ESHRE/English/An.../page.aspx/347
i da, čini se da svi liječnici ali i biolozi idu na to.......................
Točno Kadauna..
Nije 6.mj već 7.mj..
Sorry na krivoj info :oops:..bit će da sam pomalo već luda od tih ljetnih mjeseci..najradije bih da je već 8.mj i da idem rodit!!
Cure, trebam ići izvaditi na vuk vrhovac AMH, INHIBIN B, FSH i LH, doktor mi je napisao na uputnicu upučuje s elaboratorij i te hormone a na nalog kl Mwrkur i laboratorij, sada neznam da li je to ok, pošto piše laboratorij, jer ja sam mislila 1dc nazvati i naručiti se kod sestara io d aidem preko dokora A, tako su mi i prije sestre rekle da mogu preko doktora da izvadim hormone, da ne trebam u onaj njihov valjda glavni laboratorij, sada neznam i da li mi je dovoljna ta jedna uputnica?
Evo da se i ja javim. MM je danas bio na prvom pregledu kod androloga i pravio je spermiogram te vadio krv za neke laboratorijske pretrage.... E sad me zanima, ti nalazi dolaze poštom... Ima li netko iskustva s tim nakon koliko je to stiglo....
Njegovi nalazi su svi ok.... A ja već lagano ludim od POCS i visokog prolaktina...... Nakon 3 godine bezuspješnih pokušavanja mislim da za mene ni nema nadel.. :(
strašna, mi smo prvi nalaz androloga dosta dugo čekali, oko mjesec i pol dana, možda i dva. to je bilo prije godinu dana, ne znam jel se sada što promijenilo...