moja ova me zvala prekjučer da ima smeđe nekaj i mislila je da je gotovo, toi je trajalo par sati, a dan iza vadila betu i bilo ok, tak da ne otpisuj još.
Printable View
moja ova me zvala prekjučer da ima smeđe nekaj i mislila je da je gotovo, toi je trajalo par sati, a dan iza vadila betu i bilo ok, tak da ne otpisuj još.
eto, mučim se od sinoć, zadnjih 5 sati katastrofa, previjam se od bola, sad se mrvu smirilo... eto, to ti je tak,nesmiješ se uzrujavat, i dobar si, pa ljudima daš prostora, kao da su svi bitniji od nas, i eto kak se vrati... kaj je najgore, frajerica bu se ponašala kao da nije bilo niš, sam bu pitala- ima kuhane kave?...:evil: joooj, samo da se mali i mala nedaju, i da ostanu s nama...:zaljubljen:
i onda uzmem novine za prolistat i odma naletim na naslov "u 35. godini postala mama po deseti put" ....aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Inana, ti i ja smo onda isti dan na redu za betu, zakačilo nas da je 12.dan u nedjelju. Ma samo da ja dočekam taj ponedjeljak a da ne dobijem m, to će već biti nešto... Kaže meni prijateljica- trebala bi se veseliti simptomima PMS-a a ne ih se bojati, a kažem joj ja- šta ću se veseliti, imam ih već skoro 25 godina, nemati simptome PMS-a bi bilo jako lijepo za promjenu, ovako mi se čini da opet ništa...
Mene pak temperaturica trese ( to pripisujem utrićima, inače sam totalno nesklona temperaturi, prođu godine i godine da je nemam), baš osjetim da mi je zima, jutros sam izmjerila 37,3.
Samo da prijavim loš razvoj situacije.
Dakle u ned. (6dnt) sam počela lagano krvariti..jučer je krenulo još jače i ne zaustavlja se ..znači prava menga.:cry:
Po nalogu dr. za svaki slučaj nastavljam s terapijom do 10dnt kad vadim betu.
Uopće više ne nadam i muka mi je od svega ...samo želim čim prije imati taj papir da se mogu isplakati do kraja, dignuti pogled i vidjeti kaj dalje...
:cry::cry::cry:
Ja sam imala jedan od jačih PMS-ova u zadnjem postupku.
Toliko me je bolilo da sma rekla MM idem vaditi betu (13dpt, a trebala 16dpt) da budem sigurna
da nisam trudna i da mogu prestati sa utrićima, da pustim da procurim,
jer sam mislila da mi utrogerstani ometaju krvarenje (iako sam znala procuriti i sa njima).
Kada ono beta pozitivna.
Meni je prvi simptom bio teže disanje na nos i krvarenje nosa.
Elen žao mi je
elen :( tako rano dosla menga
drzi se :love2:
danas ti je 9dpt , moze bit lako implantacijsko
ne predaj se tako lako
nego guraj te utrice i miruj sada , znam da nije lako otjerat ruzne misli ali drzi se
i ja imam lude snove , đizus, sanjala sam da mi opada kosa i to pramen po pramen ,uzas :-o
meni danas 5dpt i danas primam brevactid
ja sam ga primila u petak isto 5 dan....
ma ja već sebe počela tješit kako je ipak bolje bit trudan zimi nego liti :|
ostaje još ona mala nada, al ovaj smeđi iscjedak mi je normalna pojava prije svake menge tako da se već u glavi prebacujem na jesen....najgore od svega mi je to kako ću reć mm, jer on to sve puno teže od mene prima :cry:
marisela hvala od :heart: na divnim riječima!
slava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude OK!
elen :love2: jako mi je žao draga!
I ja isto sanjam, puno. Makar sanjam i inače, pa mi i nije neka promjena ;)
Danas 7dnt :cekam:
Meni vrag nije dao mira :roll: ...pošto mi ovo krvarenje ne izgleda kao menga, nego samo imam krvavi trag kad se obrišem, ja sam danas napravila test...negdje sam pročitala da bi se 9 dnt pokazala trudnoća ako postoji....i znate šta ... pojavio se + :-o....znam da je to sve još pod velikim upitnikom, ali nekako mislim da postoji šansa....kako ću izdržati do bete nemam pojma :cekam:
Cure nadam se da nam je to sve implatacijsko krvarenje i da ćemo uskoro sve skakati od sreće kad izvadimo betu!
Elen baš mi je žao :love2:
mistic cestitam na + :)
kud ga vec uradi , kad radis betu ?
a onda bi i ja mogla sutra probat sa testom, bit će 10 dan
crvenkapice hvala:-) ...rano je još znam, al kad se u meni stalno bore pozitivno negativni osječaji, onda i to krvarenje...jednostavno ne mogu čekati...nadam se da će taj + ostati...Inače betu moram vaditi 10.5. to mi je 16 dpt, a vraćen mi je 5 dnevni embrij...
Slava ne znam šta da ti kažem, probaj, ali bez obzira na rezultat uzmi da može biti krivo, jer je stvarno još prerano...
Na ulošku je blijeda smeđa mrlja, a kad se obrišem je krvavo, onako u nitima, kao crveno bijeli iscjedak.
Hoće vidjet ćeš ;-) ...ne smijem se ni ja još veseliti dok betu ne izvadim....
slava , uzmi u obzir da je tebi vracen 3 dnevni embrij - a mistic 5 dnevni, daj cekaj jos malo
Čekajte drage moje, čekajte, to je moj savjet od :heart:
Bez puno detalja o razlozima....
Mistic ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se plus nastavi debljati i debljati jako jako !!!!!!!!!!
Hvala svima na suosjećanju, valjda bu drugi put bolje..
Od srca svima želim sve najbolje i da uskoro na vašim licima osvanu veliki osmjesi..:-)
nakon 15 min povuci- potegni mm uspio zabost iglu u moje dupe,,, koji je to show bio, a bilo je i suza :lol:
prvo smo odlucili da ce mm dati brevactid i kad je doslo do tog ne dam ja i gotovo,on krene ja skocim, hebi ga vec izmuckano i sve , ma placem ja , ne vjerujem mu ja ovo ono,nije me nikad piknuo igla em duga em debela..:-o..
i pocela se spremat ja da idem dr. sta cu...ma reko pikni makar crkla :lol:
nije strasno bilo, bolje pika nego sestra S. :mrgreen:
a toliko sam inekcija si sama dala....
crvenkapice LEGENDO :lol: :lol: :lol:
evo i mene, danas je bio et.
slava77 jesi dobila brevactid 6dpt? ja sam pobornik ranog testiranja i vađenja bete, ali prvi put primam hcg nakon transfera, sad mi se čini rano za test sve prije 12dpt?
prima jel mi bila prija iz Mo s tobom
a je
ode post, je bila je , a ja joj spominjala Rozaliju, i matto, nisam tebe :oops:, kako sam shvatila nije na forumu, al javite mi kako je prošla :heart:
prima, koji dan ti je bio et? 5.?
ajme cure vibram iz sve snage za sve vas i plodno proljeće :heart:
Draga moja prima, sretna sam zbog tebe što si ponovno u akciji i nas troje navijamo za tebe punim srcem da tvoj mali dečko uskoro dobije društvo. Puno cmokića ti šaljemo i mislimo na tebe. Cmokni mi A.
slava77 ja sam 11dnt imala smeđkasti iscjedak i mislila eto ga menga stiže a za dva dana imala sam pozitivnu betu i nakon 9 mjeseci stigla je moja Jelena. Zato ništa ti to ne znači, sačekaj betu ili eventulano uradi testić možda 12dnt jer si imala trodnevne embrije. Od srca ti želim veliki +.
eto, nakon ransfera, mirujte, nemojte se uzrujavat... i nakon jučerašnje predstave, sve sam vam opisala, zlo, muka, grči mi se maternica, pogotovo od 4 ujutro, baš mi je težak dan, i šogica bez grižnje savjesti uvali klince na čuvanje, ali bez riječi... i kad se vratila, ostala do 21:48, a djeca ujutro školu imaju... tlak mi na bilijun... i samo je promrmljala- bok... e da, a zovem doktora za uputnicu- kaže- neka dođem ujutro tam, da mu spomenem usmeno da trebam uputnicu, pa ju u četvrtak mogu podignuti... pa ja ne vjerujem koji bedasti dan...sad bum si čaj skuhala, dva utriča i u krpe, možda bu sutra bolji dan...
hoće inana, biće bolje sutra.
tako ja sebe svaki dan tješim, još nije upalio, danas će
Laky,Rozalija,Pinky :kiss: , jesam vas navukla na temu :mrgreen:
Pinky 3d, imaš pp