Ja sam zbog nelagode prvi put otišla kod ginekologice pa je žena ispala kiropraktičarka. :-o Poslije nje kod druge doktorice, a poslije toga ženske ginekologe izbjegavam u širokom luku. :roll:
Printable View
Ja sam zbog nelagode prvi put otišla kod ginekologice pa je žena ispala kiropraktičarka. :-o Poslije nje kod druge doktorice, a poslije toga ženske ginekologe izbjegavam u širokom luku. :roll:
Meni ginekolog piece of cake! Više bih se plašila tih iskusnih frajera bez kondoma. Iako mrzim kondom iz dubine duše, danas, bogu hvala, nakon svih isprobavanja imam spiralu, ali i muža s kojim se se seksam posljednjih 16 godina. Doduše ja ne volim ni peglati ali peglam, jer ne mogu izgužvana hodati po ulici. Tako, draga moja, kondom na glavu, pa rahat budi.(cure koje predlažu i pilule su svakako u pravu, što je sigurno sigurno)
Za ove udate, jedan moj super odgovorni prijatelj, tj. muž moje prijateljice, nakon 8 godina braka, i svakojake kontracepcije, 2 djece, navalio na kondom kao lud. Kao lafo, dodatna zaštita, pa da budu još opušteniji, i udri ga tamo.vamo, prijateljica ga stisne, pa skonta da je bio par puta sa drugom(u naletu strasti bez ikakve zaštite), pa onakav odgovoran(a ne kao oni koji neće ni da čuju za kondom) nije htio ženu zaraziti sa kojekakvom beštijom, dok ne vidi jel sam ima šta. Frajer-švaler. Pošto je bio toliko odgovoran, oprošteno mu je. Bar se on nada.
imam 17 god...i puno zahvaljujem svima na savjetima... :)))) dečko ima 23 g i zlatan je hahahahah ma stvarno je dobar...niti mi obečaje neznam kaj ne, ne prisiljava me na ništa što ja ne želim...a što se tiče kontracepcije odlučili smo da ćemo apstinirat, a u slučaju da nečemo izdržat koristit ćemo kondom za prvi put a kasnije i pilule...ali ginekolog nikako hahahhahaha to mi je još nepojmljivo ;) fala svima
zašto se trovati i izlagati raznoraznim nuspojavama kad postoji kondom?
nemojte mi sada uvaljivati one priče da je sex sa kondomima ko kopanje nosa sa maramicom ili pranje nogu u bičvama...
pogledajte šta se našoj dodirko dogodilo nakon mjesec dana uzimanja yasmina (znate li da trebate napraviti i testove na trombofiliju prije upotrebe hormonalnog kontracepcijskog sredstva?)
http://forum.roda.hr/threads/65162-P...hlight=dodirko
TEk sam jučer u DM-u skužila da sada ima nekih super kondomića sa vibrirajućim prstenom na kraju - ma špica - tko se ne bi poželio keksat s kondomom kad je tako fensi :lol:
:lol: ništ ne valja, to je na tržištu već ohohoho
x
Ne znam draga, možda nije pila dobru kontracepciju, možda je pila krive tablete, možda nije niti pila.. ovo za spiralu se slažem, jer po meni je možda to najbolja kontrapcija..
Baš ću je pitati kako i šta je pila pa se javim.. znam da je koristila kontracepcijske dok je ostala trudna s prva dečka, a i sama je rekla (nije rekla koje pije), i onda nakon njih 2 (čitaj skupa ih je 3 bilo sve skupa - prva cura je bila planirana) je otišla kod dr-a po spiralu.. i bum za godinu dana evo još jednog malca.. dakle sad ih je 4, svi jedni drugom do uha (16-14-9-5)
Ja sam bila :-)
Pregled nije bio vaginalni, nego kroz guzu. Nije mi bilo neugodno, možda samo malo, jer imam mamu koja je bila prekrasna i o svemu me naučila i taj ginekolog je bio isto prekrasan.
Ups, zaboravila dodati quote. Dakle ovo gore se odnosi na ginekološki pregled prije prvog odnosa ;-)
a ja nisam još čula za jednoga koji je poslao pacijenticu na pretrage. od svih mojih frendica iz 4 grada koje su koristile tablete niti jedna jedina nije obavila ama baš nikakva testiranja i to se smatra normalom, i kod pacijenata.
pa šta misliš da bi one 2 žene umrle od yasmina da ih je netko testirao?
koje pacijentice??? kakvo je to pitanje? evo odgovora: mozda mlade pacijentice, mlade cure koje vjeruju jednom doktoru sa fakultetom i visegodisnjom praksom i ne vide razloga sumnjati u tom trenutku kad im on samouvjereno i odrjesito kaze: " ove su jako lagane, nece vam nista biti od ovoga, slobodno pijte i ne slusajte kojekakve traceve.! eto koje.
Gle draga, ja radim u ljekarni. Kad mi uđe osoba (mi kažemo pacijent), meni ti je tako svejedno hoće li taj/ta kupiti test za trudnoću, kondom, viagru, kontracepciju ili samo plivadon :raspa:
Prodajemo sve to svakodnevno.
Tako je i ginekolozima. Ljudi rade svoj posao. Godinama jedno te isto. Taj ginekolog svaki dan gleda i sluša barem jednu Girl5. Teško da ćeš mu ti biti nešto posebno ;-)
Ne znam, možda ja stvarno živim u nekom totalno drugom svijetu. Ja sam jedno izvjesno vrijeme davno, davno pila kontracepcijske tablete. Dobro se sjećam da mi je moja ginekologica tada rekla da moram prije toga obaviti neke pretrage. Da budem iskrena, stvarno više ne znam što točno je bilo. Znam da sam bila u labosu i da su mi vadili krv. Tek kad sam joj donijela rezultate, propisala mi je kontracepciju.
na žalost ježić, to nije uobičajena praksa. a trebala bi biti.
Doduše, to je bilo prije 10-tak godina. Kakva je sad praksa, stvarno ne znam. Ja sam zapravo miljama daleko od kontracepcije.
:lol:
Meni je klistir bio super! Uopce mi nije bilo neugodno ni nelagodno iskustvo, cak stovise smijala sam se ko ludjakinja kad je krenuo rad crijeva pa svi ti zvukovi... :lol:
Sto se tice pregleda kod ginica, ja se svog prvog ni ne sjecam pa pretpostavljam da nije bio neugodan, sigurno bi se sjecala loseg iskustva.
I preporucam otic na pregled tj. stvorit naviku godisnjih pregleda sto prije jer znam dvije zene od 30 godina koje nikad nisu bile. Nikad! A jedna od njih je u braku i nijedna nije sramezljiv tip... Bilo im je neugodno otic vec s 22-23, vec onda su znale da kasne, a sto dalje idu godine to im je teze otic jer ih je sram sto ce im rec ginic. Uzalud ja vec godinama pricam koliko je to bitno...
I ja sam negdje prije 10 godina pila Diane 35, radi policističnih jajnika. Dr. me je svakih cca 3 mjeseca slao na jetrene probe, ono "vrijeme zgrušavanja krvi" (ili kako se več zove pretraga), običnu krvnu sliku, UZV vaginalni, a bome i UZV dojki nakon 6 mjeseci uzimanja Diane 35. Papa test i briseve je radio prije uzimanja Diane, briseve ponavljao svakih 6 mjeseci, a Papa test jednom na godinu.
Sad kad razmislim to je stvarno bio revan dr., nisam se nikad poslije susrela s takvim, mada poslije nisam uzimala Diane.
Meni je nezamislivo da cura/žena/djevojka koja ima spolne odnose ne ide kod ginekologa. Ali baš onako zaista nezamislivo. Onda se jednom začudi otkud joj cin III ili upala jajnika ili bilo kakva spolna bolest...Meni nezamislivo.
ovakvu glupost dugo nisam čula:-o:-o[Citiraj:
Meni je rekla da mi ne trebaju testovi jer sam super podnijela trudnoću, a to je kao puno teže stanje za organizam od pilula, pa sig:unsure:urno neće bit problema.
ma stvarno...:) emira, mijenjaj ginekologa!
i, jel se poseksala or what? :mrgreen:
nije to moj ginić, ja sam samo komentirala... :DCitiraj: