Mi smo poceli s dohranom s 6mj,prije toga smo iskljucivo dojili.
Kad sam bila trudna odlucila sam dojiti,uspjelo nam je,onda sam odlucila iskljucivo dojiti i dohranu uvesti s 6mj.Evo sad svaki dan probamo neku novu namirnicu(uvijek skicnem u tablicu preporuke za dohranu).Iskreno ne opterecujem se koliko je pojeo(nekima ce to mozda biti :shock: ) bitno mi je da se upozna s okusima.Do sad je sve proslo za zlicu,dvije ,tri pa onda proba malo rukama sta to jede i onda je gotovo.Svaki dan mu nesto spremim tako da stvori naviku obroka na zlicu,ali ne forsam ga,naravno da smo i dalje na cici pa se ne bojim da ce biti gladan.
Do 4 mjeseca je svim bilo ok da dojim,cudili su se da mu ne dajem caj recimo za grceve (preventivno) ili vodu .Onda je krenulo pa sta jos ne jede...,pa znas vec ti moze to to to,sad je vec (sa skoro 7 mj.) jadno djete da jede samo odredjene stvari,pa zar niti kruh ne jede....
Nego neki dan brojno drustvo kod nas u gostima sa starijom djecom i opet jadno moje djete...Samo sam se nasmijala i pocela zezati na svoj racun jer ustvari u meni :cry: ,sve mame visoko obrazovane,djeca eventualno dojena do 4mj,neka kasnije hranjene iskljucivo na kupljenim kasicama...
Citala sam i jos uvijek citam,i bitan mi je moj cvrsti stav i informiranost jer tako mogu odoliti svim kritikama.Neki se cude neki nas podrzavaju.
Pitali su me kaj mu ne dajem kisele krasavce,a ja :? zanjemila,je je to je ok kad mu idu zubici pa pase...