Andiko, pogledaj na temi VV moj predzadnji post! inace, to je citat negdje s pocetka teme Trudilice za 2.bebu i ne znam kak je dospio na VV! Hehe - iz tvojih usta...
Printable View
Andiko, pogledaj na temi VV moj predzadnji post! inace, to je citat negdje s pocetka teme Trudilice za 2.bebu i ne znam kak je dospio na VV! Hehe - iz tvojih usta...
Čestitam, Andiko!! :heart:
netko mi je, jednom, rekao da su to posebne bebe/djeca. ne znam jel me tada tjašila jer i ja sam bila ovako k'o Andiko-u laganom šoku!
kod tebe je mala razlika-bit će "veselo" i veselo! drž'se!! i ne trba vam ne znam kako veći auto. mi se, bez problema, furamo u dacii sandero.
andiko, čestitam. Ovakve vesele teme su pravo osvježenje.
Čestitam od srca!
Čestitam :heart:
Diiiivno!!! Radujem se svakoj trećoj bebi, u nadi da će i meni da se desi :heart:
Andiko, tek sada sam vidjela da si otvorila ovaj topik na potpomognutoj...naš drugi sin je dobiven inseminacijom i nakon njega smo odustali od kontracepcije zbog MMovog nalaza i mojih godina (danas 43), a onda nas je treće isto potpuno šokiralo jer se jednostavno desilo...i da naravno, treći sin 8-)
Nadam se da će kod vas biti curica i da će trudnoća biti školska... hlače vraćam bez naknade neka donesu sreću.
Tek sad vidjela... Bude te prosao sok :) Sretno i nek bude zdravo!
Hm...i meni se čini da bu treći sin...a ja bih tako curku...kupovala bi tu svu lijepu robicu... Hvala za hlače.:love2:
Meni je 1. sin iz 1. FET (1. stim. IVF nakon 1 prirodnog), a drugi sin iz 2. klomifenskog IVF-a..........pa sad ti vidi :-P Nalaz MM oligoasthenoteratozoospermia (ne znam jel ima još kaj 8-))
Što se auta tiče...već imamo veliki Mercedes karavan, ali ne stanu tri autosjedalice unutra....pa zbog toga treba drugi...
Hvala svima na čestitkama!! :heart:
Čestitam!!!!!! Uvijek me rastope ovakve objave :klap:
super, čestitam! :klap:
Andiko, hvala što si nas razveselila zbog tebe i tvoje price vjerujem u čuda:)
Čestitam, predivna vijest!
Što se dobne razlike tiće, svi troje će ti skupa rasti,
igrati se, učiti...ma bit će super
andiko, nemoj brzati sa sjedalicama i autom
treba samo dobro isplanirati i skombinirati sjedalice
svašta se može, pitaj inesicu ;)
čestitam od srca :-)
Čestitam od srca!!!!!!!!:klap:
Ma kud dvoje tu i treće.
Šok će proći nek je trudnoća uredna i beba živa i zdrava i sve buš to hendlala ko' velika.;-)
andiko, cestitam!
ako i ne bude curica, opet si profitirala-imat ces tri snahe :mrgreen:
Čestitam, andiko!
He he, baš si me nasmijala s mamom, a i čokolada s autom!
Čestitke na trudnoći!!!
Čestitam, stvarno me obraduju ovakve lijepe vijesti!!!!!!:-D:-D:-D
draga, totalno si me iznenadila, čestitam !!!!!
Aaaaaaa, Andiko, sva sam se naježila... Pa čestitke od srca, sve ćeš ti to stići!
i, kaj veli mama? :-)
Jos nis. Ginic mi na bolovanju:-( ne govorim do daljnjeg.Ma nije mi moja mama problem, nego svekrva. Uzasno je negativna. Rekla sam mm-u da ce joj on reci i da ja ne zelim bit blizu. Kad je prode prvi sok...onda mogu pricat s njom.Hvala puno svima na cestitkama i lijepim zeljama. Mm i ja se polako privikavamo na ideju o 3. Djetetu... Sva sreca pa su prvi dvojica velike dobrice....
ajme, ajme, kako lijepa vijest!
čestitam!
Predobra vijest! andiko ČESTITAM :-D :-D
čestitam :-D
Evo da javim...bila na pregledu. Dobra vijest je da sam vidjela srčeko...loša vijest je da je doktor idiot :mrgreen: Idem sutra kod dragog Lučija da mi stručnjak kaže kako stvari stoje...
Super :)!
takvih idiota ima posvuda, prečesto da bi bila loša vijest :mrgreen:, čast izuzecima
bravo za srčeko :klap::heart:
pre-kra-sno :zaljubljen:
još jedna beba...:heart:
uživaj u trudnoći i svojoj dječici!
Čestitam! :heart:
Čestitam !!!
Super za srčeko!
Izgleda da svi pomisle na auto kad ih iznenadi treće, hehe. I mi kupili picasso.
Da te utješim...Moji su prvi dvoje bili stvarno divne bebe, Janko je sada kao stariji malo "teži" a Iva je dijete kakvo samo poželjeti možeš. I ja sam si nekako cijelo vrijeme mislila kako je nemoguće imati toliko sreće i imati tri divne bebe za redom. Ela je beba još i bolja nego su bili njih dvoje. Ma da ne povjeruješ!
A dođe nam svima skoro pa kao igračka...Ona nam je posebna svima!
SRETNO! :heart:
čestitam od srca, baš lijepo :-) guštaj!!!
Evo...bila kod Lučija u subotu. Naravno, skroz uredna trudnoća (a onaj idiot mi bauljao o nekom krvarenju, pobačaju i neznamnijačemu...). Tako da dalje lagano uživam...
Iva....ma nije meni ništa bad osim što mi je H sada tek osam mjeseci i on će još bit skroz beba kad se ovo malo rodi.... Ali dobro...budemo nekako... Sa autom ćemo još vidjeti...
Hvala svima na lijepim željama! MM rekao mami...i kaže da nije bilo strašno:) Meni se čak čini sretna...:)
Eto...toliko od mene. Sad još moram smislit kako ću sve uredit na poslu...
bravo andiko :klap:
Andiko, sad tek vidim temu i ja sam pomisilla da pises o svoja dva malca.
Pa cestitam ti od srca! I neka je sretni i mirno i skolski do kraja