ovo su ohrabrujuće vijesti sa zapada. ŠTeta samo što smo mi miljama daleko od toga i što nam je Gospić (čitaj konzervativni Milinović i svojta ala Golem i potkupljivi Šimunić) skrojio zakon koji je u Europi i svijetu jedinstven.
Printable View
Tajna...žao mi je...
Tajna 30, žao mi je............:-(
Mury, :-(:cry:
proći će tuga i bol a onda u nove pobjede, kao što reće Gabi25, uspjeh čeka....................
Tajna jako mi je zao:cry:
Mury drzi se:love2:
Tajna jako mi je žao :cry: ...znam da je teško, ali vrijeme sve liječi...
morskavilo smrzlići su bili tj. jedan i navodno kvalitetan, ali očito ne dovoljno :-(
ina prestala sam odmah sa utrićima tj. jučer i danas procurila...
tanja30 žao mi je :-(.
tajna30 :love2: jako mi je žao.
Svim tuznicama veeeliki zagrljaj..Našem malom zlatu srce kuca kao u pravog junaka :-)
S obzirom da sam na popisu čekalica bete, nažalost prijavljujem 0...
Ivamia, bravo za srčeko.miga, žao mi je.potpis ti je odličan :-)
IvaMia, super za srčeko :-D
miga24, jako mi je žao :-(...drži se draga, nadam se da će te more malo opustiti i dati ti snage!!!
mury
tajna 30
mistic
veliki :love2: svima , zao mi je cure :love2:
Iva Mia :-D:-D:-D za malo :heart: junačko...
Ima li tko vijesti o Vali, ne javlja se u zadnje vrijeme ( il ja ne mogu nac ) ???
Slabo pratim našu scenu u zadnje vrijeme, budući da namam nikakve šanse u našim klinikama s Milinović/Golemovim ograničenjem oplodnje na 3 js. Je l netko drugi dobio ili je HZZO samo smanjio broj odobrenih postupaka pa su prvo privatnike skinuli s proračuna?
Ne pomaže Golemu vješati vatikansku zastavu na prozor i Milinovićev preobražaj iz komunista u katolika, kad tako prljavo igraju da im nitko nije do gležnja.
Bilo smo na UZ i vidjeli jedno malo treperavo:heart: Kad smo izlazili iz bolnice svima smo vjerovatno izgledali kao obicni par koji izlazi iz bolnice drzeci se za ruke,ali ja sam imala osjecaj da u ruci umjesto MM drzim vrpcu a on kao balon leti negdje iznad moje glave:lol: Veliki smo 4mm i idemo slijedece nedjelje opet na UZ jer dr. ide na odmor.
Iva Mia, Alma super za :heart: neka mrvice lijepo rastu :zaljubljen:
alma_itd čestitam!!!!!!!!!!
ALMA....bravo za :heart:...samo nastavite tako :-D
:-D:-D
alma, bravo za :heart:
cestitam Alma!:)
alma -prekrasno-sretno i dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-neznam gdje su nam današnje čekalice ß-morat ću ja započeti-
-15 dnt- ß = 303
miba, prekrasno, čestitam i želim ti urednu trudnoću!
curke, alma_itd i iva mia 2009, čestitke na titravim :heart:
alma_itd i iva mia 2009, čestitke na malim srculencima,~~~~~~~~~~neka trudnoća bude školska:-)
miba, beta je super, čestitke, ~~~~~~~~~ da uskoro i ti vidiš malo kuckavo srculence:-D
moram malo ~~~~~~~~~~za sve cure u kojoj got fazi postupka se nalazile!
Alma,čestitke na srčeku :-D :-D
miba,čestitam na beti :-D:-D
miba čestitam i ovdje ne predivnoj vijesti!
Alma_itd i Iva Mia :heart: znam taj osjećaj...čestitke i vama!
miba čestitam :klap:
evo da vam i tu javim da je naša draga
mayica jučer postala mamica malog LEONARDA ČESTITAMO :zaljubljen::zaljubljen:
Evo da i ovdje prijavim betu: 14 dpt - 857 :-D