Bezveze je cijela ova tirada na dvije stranice o nivou komunikacije.
Moj je post zbog kojega sam toliko napadnut bio duhovit, a ne prost, podcjenjivački, bahat i kajtigajaznam kaj su mi sve prišili oni koji su ga željeli ukloniti zbog poante..
pa ću ponoviti svoje postove
Citiraj:
pa nekad je bio i pdf podrške za trudnoću i porod pa ga već neko vrijeme nema. Bilo, nije funkcioniralo idemo dalje bolje i pametnije.
Citiraj:
Brisani su oni kojima je redovna misija bila osvijestiti sve kako su "glupi i neinformirani" kad žele alternativu.
Meni se kao veliki napredak čini već to što nema podforuma podrške za alternativu di se ne bi smjelo čut' mišljenje koje to propitkuje, tj. što se na podforumu Nekonvencionalna med. smije vodit ova rasprava.
izgleda da napredujemo.
Samo se svako malo netko spotakne i odluči po dobrom starom sistemu obrisati post koji mu se ne sviđa. I za to dati opomenu.
zato ja osobo izbjegavam ovaj PDF jer se cesto uhvatim da me svrbe prsti i da bi nesto cinicno napisala. :/ .
evo ti pa prosudi
i neću se više opravdavati.Citiraj:
lako za to što bi se otrovi izlučivali mlijekom.
Ima puno veći problem.
Taj mirkogram vode koja pamti s potencijom od C30 koju popiješ sa globulicom se izlučuje u mlijeku dodatno razrijeđena, pa dijete dobiva potenciju C3000.
Onda dijete slinom izlučuje dodatno razrijeđenu vodu koja pamti, u potenciji od C300000, koja se resorbira kroz tvoju kožu dok dijete siše, pa se onda ta infitezimalna količina dodatno razrijedi u tvom organizmu i ponovno izlučuje mlijekom u potenciji od C30000000000.
I tako u krug.
Nakon par dana dijete mlijekom dobiva homeopotenciju od C30000000000000000000000000000000000000.
Posljedice su ti valjda jasne. Ne samo da ćete se i ti i dijete detoksificirati, nego ćete se smežurati i nestati.
Jer čak i ako svi plebiscitarno odlučite da je post uvredljiv, bahat i posprdan, smatram da ne prelazi "mjeru" s obzirom na temu o kojoj se radi.
:lol:
Ja se svaki put odvalim od smijeha kad dodjem do kraja tog posta.
osobno ne mislim da je post uvredljiv
ali mislim da bi korisnik homeopatije trebao znati na kom principu homeopatija počiva (u smislu što veće razrijeđivanje - to jače djelovanje), pa tom logikom sam zaključiti kakve se opasnosti kriju u detoksikaciji pomoću homeopatije :mrgreen:
Meni taj post apsolutno nije bio smiješan, a kažu ljudi da imam smisla za humor (valjda). Neki tvoji su mi bili smiješni, ovaj nije... čisto je bezveze.
ALI, ovaj tvoj post se ne može gledati samo kroz ovu prizmu (dakle samo ovog posta), tvoji prijašnji postovi su brisani jer je tebi jedno vrijeme bila misija hodati po ovom pdf-u i "uvjeravati" sve kako su "idioti" jer koriste homeopatiju. E sad, kad ja znam što si ti prije pisao i kolilko smo se klali zbog tvog neodustajanja od propovijedi o katastrofičnosti homeopatije kad god se stigne, ovaj tvoj post ne da nije smiješan nego ne znam što bih uopće rekla osim da ti se vratila želja za edukacijom sveopćeg stanovništva.
A ovaj dio o nestajanju mi je bio smiješan, al tek kad ga je A70V stavila u kontekst na ovoj temi :mrgreen:
I?
Što ima lošega u edukaciji sveopćeg stanovništva?
Misliš da je tvoja dužnost priječiti edukaciju?
Jedno je educirati u smislu izreći svoje mišljenje i potaknuti raspravu. A drugo je kad vidno nitko nije zainteresiran za tu raspravu, pa ti onda odlučiš na svaku temu koja se pojavi izreći svoje mišljenje i opet i opet i opet i opeeeeet. E to onda prelazi u harassment.
Ma daj, ti bi stvarno moju recenziju konkretnog posta? Uh, sad sam sebe usosila. Ja sam to o tebi više onako generalno, kad sam već imala priliku :mrgreen:
Duhovit je, meni je duhovit i dovitljiv. S druge strane, prevodi se u: u koje samo bedastoće ti možeš povjerovati!!! Sad, je li to pristojno ili ne...
Točno.
ja bih samo molila da se na trenutak mujicino (sl.pisanje) pisanje sagleda iz drugog kuta. npr. na podforumu MPO da piše da će sve žene koje uzimaju hormonsku terapiju dobiti rak , i tako iz dana u dan ili na podforumu posvojenja da piše da je to velika hrabrost obzirom da su geni posvojenog dijeteta nepoznati i tako iz dana u dan, ili na receptima da skače na svaki koji je sa mesom jer misli da je veganstvo pravi izbor , a ubijanje životinja -ubojstvo.
I meni isto. I rijetki su imuni na to. Mislim - mogla bi i ja povjerovati u svašta i ovo mi je bilo duhoviti eye-opener.
A ne mogu pak slijediti sirius... tu ne kužim poveznicu... ko bi pisao da se od hormona dobiva rak?
I već znam što će mujica napisat - nema drugog kuta, postoji samo znanstveni kut...
meni je ovo neusporedivo, ovdje nitko stvarno ne misli da ce se dijete smezurati
meni je mujicin post duhovit, ali i vrijeđa,
i duhovitost ga tu ne opravdava
samo sto sam ja sad vise nekako uvjerena da njemu smeta :mrgreen: sto je maknut post kao dokaz njegove duhovitosti, a ne kao argument
A kut uvjerenja... to je za neke druge teme, ne uz prefiks medicina...
Nedavno je na nekonvencionalnoj jedna forumašica obznanila da je odlučila necijepiti dijete sa cjepivom za HBV pa pita može li se beba zaraziti od beba koje su primile to cjepivo.
Takav neinformirani izbor može odabrati uvijek, ali ako ga odabere jer birala u oazi poluinformacija onda to i nije neki izbor.
Dakle, drago mi je da toga više nema.
Kako unaprijed znam da se ono sto ću napisati ne bude svidjelo adminu/moderatoru, i da će jednostavno nestati, onda mi se nekad neda ni pisati. A to što je mujica uporan, po meni samo pokazuje da mu je stalo, a ne da je to harrassment.
Evo što ja mislim o tome, kako ja to percipiram - ovaj post je ranga richterovskih dosega. Neugodno ti je dok se "vrši na tebi", ali s vremenskim odmakom vidiš da je OK i da pokušava protrest i otvorit oči, u području u kojem se čovjek kuži i di se drži medicine - ona prepiska citirana na temu alergije na jagode s jednom forumašicom.
Opet, kad taj dr. krene u područje non-medicine i svojih uvjerenja, onda... nastaju teorije o silovanjima jajnih stanica.
Tako, da očito pak niko nije imun niti od uvjerenja, niti ja, niti vrhunski stručnjaci.
I na sigurnom smo teritoriju dok se oko medicine, koliko god možemo, ne držimo uvjerenja, nego neemotivnog korpusa znanosti. Tako ja to nekako vidim.
e pa vidiš kako je klizak teren. za čas se čovjek zanese, a ne misli ništa loše
kamoli vrijeđati
vidim da i biofizičarka Solange ima opomenu.
Nadam se da ju je dobila jer se sa mnom sprdala ovdje,pa nedavno na PKK, pa prije toga na temama o cijepljenju.Citiraj:
brzo, Mujice, nazovi ministarstvo pa pitaj što misle o tome! sigurna sam da samo tebe čekaju
Jer me to povrijedilo. jako. duboko.
Ako nije zbog toga, molio bih da joj se na račun toga izda još jenda opomena.