Bab, nek vas brzogrle malene ručice! Sretno!!!:*
Printable View
Bab, nek vas brzogrle malene ručice! Sretno!!!:*
curke moje, hvala na lijepim riječima.
jučer sam iznazivala cca 20 centara...svi su bili dragi...
ali kolko god sam znala da je situacija jako loša, baš sam nekako na kraju dana bila tužna jer su mi u dosta centara rekli da ili godinama nemaju djece za posvojenje ili imaju 1 u godini dana.
Nije da sam izgubila nadu, ali bojim se da će to sve ići jaaaaakoooo teško...
a ja bi tako htjela jedno djetešce...da ga ljubim i mazim i pazim i volim najviše na svijetu
uh... :-(
:heart:
:love2:
Bab, mila, kako ide?
Hej Mare moja,
a za sada nikako:( ,što smo i očekivali.
Poslali smo sve molbe, dobili skoro sve odgovore da su nas uvrstili u njihove evidencije ali da nemaju dječice za posvojenje.
Sad ću ovih dana opet malo okrenuti njihove brojeve tek tolko da im ostanem u uhu...
Nekako sam se neki dan baš rastužila... sve znam, posvojitelja je jako puno, dječica nemaju rješene papire...ali svejedno me to sve tako rastužilo i nekako se bojim da ni na ovom "polju" nećemo uspjeti.
Nakon gubitka naše bebe, sve mi puno teže pada...a sama pomisao da ćemo ostati bez tih toliko željenih malih ručica me jednostavno guši...:(:(
Uf...teško mi je...
Još je sve svježe Bab. Normalno je da si tužna i da ti je teško.
Voljela bih ti reći da će biti bolje - evo meni ni nakon 2 godine od spontanog nije zasjalo sunce - ali mogu ti reći da će s vremenom manje boljeti. Ti češ biti jača, događat će se druge stvari, prijatelji i suprug će ti skrenuti misli s crnjaka i tak...
Ma nisam ni ja popila svu pamet svijeta, ali teško mi je kad vidim kako je tebi teško. Tako je i meni bilo, dugo, čak punu godinu dana od spontanog. Sretne su one cure koje uspiju zatrudnit brzo nakon spontanog pa se ne opterečuju s onim što se dogodilo. Mi ostale snalazimo se kako znamo...
uf, Trudy...rasplakala si me:(
Baš si draga:-*
Ima dana kad se bolje nosim s tim, ima dana kad mi je koma...ali općenito mislim da sam se dosta promjenila...nisam više ona nasmijana i vesela osoba...
dobro, nije baš da sam postala totalni mračnjak, ali vidim po sebi da nisam ko prije...
A valjda će doći i naših pet minuta...
Draga Bab, nemogu te utjesiti pa cu ti samo poslati jedan zagrljaj :love2:
Mislim na tebe i vjerujem u uspjeh ipak na kraju
Ajme, nisam te htjela rasplakat - sorry...
Nakon cijele MPO priče, teško da je itko od nas ono što je bio prije...
Korak po korak, dan po dan :love2:
JOJ CURE, PREDRAGE STE:)
Uz Vas je sve lakše jer znam da me u potpunosti razumijete.
i hvala Vam svima na tome:)
ljubim i grlim...jaaaaaaaaaaaaaaaakoooooooo
Imaš i od mene veliki:love2:.
:heart: :love2:
Naravno da nisi ista kao prije, proživjela si nešto vrlo, vrlo teško i tužno... ali ja te vidim kao jaku i hrabru mladu ženu i bez obzira na teške trenutke koji su prirodni i normalni, vjerujem da nećeš odustati, ni na kojem planu. A u vezi posvojenja, to ne ide kao s postupcima, jer danima se može činiti da se ništa ne događa i da nema puno nade, a onda ti jedan telefonski razgovor može nagovijestiti da će ti se život iz temelja promijeniti. U jednom danu, koji započne jednako kao i prethodni, a koji postane tvoj Dan. Samo ne odustaj... :heart:
Ako poželiš, javi se :heart:
Pogodila si, Shanti, Bab i je jedna hrabra, jaka, prekrasna mlada žena! Čast mi je što je sam je i "u živo" upoznala! :kiss:
Bab slažem se sa curama. Ja sam imala missed prije deset godina, nakon toga 8 god bezuspješne MPO. Mogu ti reći da vrijeme liječi sve. Povremeno se sjetim i rastužim, no život ide dalje, jer na tu situaciju više ne mogu utjecati. Vjeruj mi da ćeš se s vremenom opet početi dobro osjećati. Nikada nećeš zaboraviti, no život će ti donijeti nove radosti i brige koje će u drugi plan gurnuti sve tuge. I mi kao i vi zovemo Centre i nadamo se. Ne vjerujem da nam je namijenjen život bez djeteta. Znam da je lako biti pametan s odmakom od 10 godina, no namjera mi je bila da vidiš da svijet neće uvijek izgledati tako tužno. Samo hrabro (i strpljivo)!
Hvala Vam cure drage...
od srca vam hvala na lijepim riječima:)
Znam i ja da vrijeme sve liječi i da će s vremenom postati lakše( ili bar drugačije)...i iskreno jedva čekam da dođe to vrijeme.
A do tada ću biti strpljiva i zahvalna na svom dragom koji mi je ogromna podrška u svemu ovome... i na Vama...jer tu sam upoznala toliko divnih ljudi bez kojih bi moj život definitivno bio drugačiji.
Drage moje Rodice :-*
Danas sam malo emotivna, pa mi nemojte zamjeriti malo "kenjkavi" post :-/
volim kenjk postove:heart:, grlim te
(unaprijed se veselim kad ćemo ti uskoro ovdje čestitati i zaboravit na tmurne dane, jer taj dan samop tšo nije stigo, vidjet ćeš:zaljubljen:)
Bab :love2:...i ja sam danas poslala molbe, a sada sljedi opet teška borba čijeg ishoda me jako strah :-(