Sretno rima. Držimo fige!!!!!!:-)
Printable View
Sretno rima. Držimo fige!!!!!!:-)
Sretno,
šaljem pozitivne vibrice, da se sve poklopi i da nam čim prije javiš sretnu vijest.
:-)
Hvala curke, puno mi to znači!
U ponedjeljak vam javim kak je prošlo!
A do tada pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:bye:
sretno draga~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uh! oh! rima, kak je prošlo.....nemrem zdržat:joggler::joggler:
rima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
rima..cekamo...
rima draga, nadam se da je prošlo ok...
mislimo svi na tebe :)
Ima kakvih novisti
Svaki dan virnem ali nikakvih vijesti.........nadam se da je to dobar znak i da ćeš nas sve iznenaditi ....
do tada.......:cekam:
rima baš kukam na forumu kako unazad godinu dana nema baš lijepih novosti i onda pročitam tvoje. Nadam se da ćeš nam svima dati vjetar u leđa, vibramo za tebe draga:love2:
Javi nam
Evo da se malo javim..........sa lijepim novostima!
U ovih prošlih mjesec dana svašta se izdogađalo pa da krenem redom:
Tjedan prije Uskrsa bili smo pozvani na jedan razgovor za dečkića od 3 i pol godine.............čim smo izašli iz kancelarije zazvoni telefon, a s druge strane teta iz jednog centra sa pozivom na drugi ............
....tako da smo mi malo razmišljali, vagali, premišljali i na kraju odlučili da će bebač od godine i pol i curka od tri i pol biti naši!:zaljubljen:
U petak smo bili u centru potpisati papire, sad čekamo rješenje...........i dan kad ćemo ih moći uzeti kući.
Vjerujem da znate kako je ludnica u kući, pripreme krevetića (odlučemo je da ćemo spavati u jednoj sobi za sada), kupovanje autosjedalica, posuđivanje hranilica, kolica.............da ne nabrajam dalje!
Uz to, napetica je i na poslu jer je brzo kraj šk. godine..............
Sve u svemu jedno intenzivno razdoblje....stoga mi nemojte zamjeriti što malo, malo kasnim sa informacijama!
:-D :-D :-D
odlične vijesti!! uživajte u pripremama i probajte fotičem zabilježiti svaki trenutak,da kasnije svojoj dječici možete bar donekle predočiti ove trenutke!! prekrasno!!!! :heart:
Predivno, znala sam da se nešto kuha kod vas kad se nii javljala. Samo potpisujem savjet od arimali, fotkajte što više, mjesto gdje sad djeca žive, put do doma, njih, kasnije su djeci jako važne te prve slike.
Divno... Cestitam :-D:-D:-D
Krasno....baš si nas razveselila!:klap::zaljubljen::heart:
joooooj, divnooo! čestitamooooo! uživajte u pripremama i nek malci što prije dođu svojoj mami i tati!
ajme predivno...čestitam vam!!!!!!!!!
...čim se ti meni ne javljaš...! :-D:-D:-D:-D:-D Preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekrasno!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! Jedva čekam da vas vidim sve zajedno!!! Jooooooooooooooooooooj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako sam sretna zbog vas!!!
p.s. fali mi još pokoji skakutavi i veseli smajlić!!!
Bravo! Baš si me obradovala! :-D:zaljubljen::heart:
IIIIIIIIIIJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOO O koje divne vijestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
PREDIVNOOOOOOOOO
Prekrasno, čestitam vam svima!!! :-D:-D:heart::heart:
Sva sam se naježila...
Predivne vijesti koje puno nas ovdje priželjkuje.
Čestitam i želim Vam nezaboravan susret s vašom dječicom :)
Hvala vam moje drage suborke!
Ljubim vas sve!:zaljubljen:
Uzbuđenja ima i previše! Slikamo stalno, što mi, što mala D. Vjerujem da znate kako je to sa trogodišnjacima!
Malo (čitaj, puno) me strah svega ali.............bit će kako bude!
Ovaj vikend nismo bili kod njih i već mi nedostaju.............
Kad će već jednom to rješenje pa da ih uzmemo doma!
Prekrasna vijest :zaljubljen:
Proći će to brzo :yes:
Čestitam i želim vam svako dobro!
Nije mi samo jasno posvajate li vi brata i sestru ili istodobno posvajate djecu (koja nisu braća) iz dva različita centra?!
Lexy, mi posvajamo braću iz istog centra!:heart:
:heart:
Bokić cure!
Evo danas je osam dana od kad smo bili u centru potpisati službeni zahtjev za posvojenje..............
Čekamo rješenje ovih dana ali nikako da dođe!
Vi, koje ste već kroz to prošle........koliko ste dugo čekale rješenje?
Meni se čini već cijelu vječnost!
Opet će vikend i mi put pod noge do njih, a nakraju vikenda suznih očiju nazad!:cry:
Nemoj mi biti tužna, neće oni nikud više od vas! Samo vas par dana dijeli, a imati ćete kasnije cijeli život samo za vas! I ja sam tužna, kad si ti tužna :(
nama je trajalo 7 dana, ali mi smo doslovno odselili tamo tih dana i bili smo svaki dan u centru ( nevjerovatno nam se potrefilo da imamo godišnji, koji smo pisali davno prije nego što smo uopće mogli sanjati da će nam se to dogoditi), jel da nije bilo tako ne znam kako bi izdržala!! drž te se!! još malo.. :love2:
Rima11, možeš li nazvati centar i pitati kad će biti pravomoćno?
Postoji i opcija da se odreknete prava na žalbu, tada rješenje postaje pravomoćno i prije isteka žalbenog roka.
Hvala vam.........Sneki, Ari Mali i Shanti!:heart:
Zvala ja danas Centar i kaže teta psiholog da joj se čini da je Rješenje pravnica poslala ali nije sigurna!
pravnice nema, na bolovanju zbog sina!
i tako ti se sve to lijepo posloži............
.....nema druge no čekati
Shanti, znam da se imamo pravo odreći prava na žalbu ali prije toga rješenje mora stići!
Mi smo se dogovorili sa centrom da ćemo se odreći prava na žalbu................
To znači još jedan vikend do njih i suznih očiju natrag.......strpljen - spašen:-)
Ma izdržati ćete vi i taj zadnji rastanak, ja sam to vrijeme doma trošila na jurnjavu okolo i obavljanje svega što mogu jer kad klinci stignu nećete prvo vrijeme nikud moći. Odi kod frizera, zubara, ginekologa, obavi sve obaveze, brže vrijeme prode a kasnije ti bude drago jer se mozes posvetiiti samo njima.
Hvala ivanas!
Imaš u potpunosti pravo.................
Još malo i to je to ;-)
Uh razumem te... I kod nas je bilo samo cekanje, cekanje, cekanje... Trenutno smo po ceo dan sa sinom ali uvece moramo da ga vodimo kod hraniteljice da prespava... Svaki put mi je tesko i kad dobro reaguje a tek kad lose... Ali valjda sve to prodje i zaboravi se onda kada nam deca definitivno dodju :)
Dobili rješenje!
Tralalalalalala.........:-D:-D:-D
U petak krećemo po njih!