Molim te, jer sam i ja u " britanskoj fazi":-)
Svidjele su mi se krimi mini serije sto idu na htv - scott and bailey i inspector tom thorne
Printable View
finger, mi obožavamo sf serije. pogledala sam sve epizode havena. u redu je. lako se navući.
od sf serija s humorom su ok "Eureka" i "Skladište 13".
pratim još i fringe (iako mislim da je sad konačno gotov, no naravno da su ostavili mogućnost nastavka) i supernatural (lovci na natprirodno).
all time favourite je naravno "Star trek" (najdraži su mi "The Next Generation", "Voyager" i "Deep Space 9", ali su ok i drugi serijali).
od serija koje idu proteklih godina, dobre su Once Upon a Time (bajkovita serija), Touch, The Good Wife (odvjetnička serija), Necessary Roughness (serija o psihologinji koja liječi sportaše...
prije sam obožavala serije tipa "Buffy", "Angel", "Charmed" pa nekad pogledam i njih iz nostalgije.
uvijek se dobro nasmijem uz "Kako sam upoznao vašu majku", "2 i pol muškarca" i "Malcolm u sredini".
Mi se sad spremamo početi gledati Fringe.
Warehouse 13 se dragom nije svidila, pa ne gledamo. Star trek mi opet ne paše,neznam nekako nisam za to.
MOžda ti se svidi Falling skies, mi smo je odgledali u jednom dahu, ona se još snima, pa čekamo ljeto za novu sezonu.
Kako sam upoznao vašu majku gledam na tv-u, al ima uf masu sezona, još se i snima mislim.
jesen u meni, ko da sam ja pisala post :mrgreen:
nedostaje ti jos merlin.
a od starijih farscape <3
a i SG i battlestar galactica.
sjetit cu se jos :)
Ja bi onaj program syfy 24 sata dnevno mogla gledati! Srećom, nemam ga na tv-u!
haven, true blood, game of thrones, breaking bad...cekaju se nove sezone.
ja manje vise imam sve sejvano pa bacim koju reprizu.
u trudnoci sam pogledala cijelu buffy u vrlo kratkom roku.
sad gledam iznova true blood.
Nadam se da ću uspiti gledati kad bebač dođe!
ja se spremam vec dugo pogledati true blood...
pratila sam vampirske dnevnike, al sad cekam da izadje cijela sezona, dojadilo mi cekati jednu po jednu
blago vama sto mozete gledati serije s muzevima, ja se sa svojim skroz razilazim po tom pitanju, on je pratio Rim, i sad ga gleda po ko zna koji put, i sad gleda neku novu isto povijesnu sto je hbo snimio iza rima
Nitko nije spomenuo Mirandu od humorističnih, savršena je, stvarno za plakati od smijeha :)
Ostalo-čekam GoT treću sezonu, a pratim redovito samo Modern Family.
Gloriu bih si uzela doma kako mi je super, a Phil me jako živcira. Koji su vama najdraži likovi?
Mi gledamo Suits, i nove The Following (triler-krimi-drama?) s Kevin Baconom, prve dvije ep su mi bile dobre ali malo scary; poceli smo gledat i House of Cards s Kevin Spaceyom, politicka drama, mislim da ce bit dobra...
cekamo Game of Thrones 3, zna netko kad krece?
31. 03. :)
Ne znam da li je netko spomenuo, ali Malcom u sredini je serija čijim se epizodama uvijek iznova nasmijem do suza, doslovce je obožavam!
Gleda li tko Girls? Meni su super...
meni je fringe genijalan. ova trenutna sezona je toliko mračna i depresivna, totalno su skrenuli LOL baš po mom ukusu LOL
finger, hvala na preporuci. uživajte u fringeu. prve 2 sezone su bile odlične, a kasnije su se "zaigrali" malo previše, no odgledala sam sve kad sam već počela.
leonisa, baš mi je drago da imamo sličan ukus. uh, dobro si me podsjetila na "True blood" i "Game of Thrones". SG i Farscape sam pogledala ponekad uz MM-a, ali nisam redovno pratila. Galacticu sam gledala, ali ne do kraja. Sad se više ne mogu sjetiti gdje sam stala.
charlie, volim kevin bacona pa bih mogla probati i gledati tu seriju.
rivendell, nažalost, puno se serija pokvari na taj način. mm je isto odustao vrlo brzo od te serije, jer mu nije legla.
zaboravih dodati da je super serija bila "The Seeker of the Truth".
a genijalno mi je legla i "Being Erica".
ako volite serije nadnaravnim sposobnostima, odlične su "Heroji" i "4400".
gledamo mi i dr. Housea i krimi serije i svaštanešto.
kad gledam popis, vidim da sam pravi ovisnik o serijama (mislim, čitam ja i knjige i visim na netu i radim druge stvari, ali volim da mi nešto ronda u pozadini i pogledavati dok npr. perem suđe, nešto spremam i sl.). i to će se vjerojatno smanjiti kad stigne bebač pa ću biti ljubomorna kad ih MM bude i dalje gledao :)
meni se pas zove sookie
al ja volim sookie, mene zivcira tara
i bill. baš mu je dobro rekla, kakav je to vampir koji se zove bill :lol:
a da je demi cura, bio bi olivia :mrgreen:
meni su otkriće sons of anarchy. jako su mi dobri, jako
i da, netko je spomenuo galacticu, super mi je bila, ali pojma nemam dokle sam stigla. Sad ću morat ispočetka :)
Ah,evo maloprije odgledali pilot epizodu,I svida mi se! Damn,sad cu se navuc pa ce se razvodnit :/
Odnosi se na seriju Fringe.
meni je prva sezona najbezveznija :) , počela mi se ozbiljno sviđati tek negdje tokom druge sezone
Večeras smo odgledali prvu epizodu Boardwalk Empire i ostala sam paf kad sam skontala koliko je poznatih glumaca, a i baš nam je sjela dobro serija, tako da se veselim ostatku :)
Inače, netko je spomenuo Girls, jedno od najvećih otkrića prošle jeseni definitivno (navukla sam hrpu prijateljica na tu seriju, iako prve dvije-tri epizode mnogima baš i nisu sjele, poslije su se sve oduševile, ne možeš je prestat gledat), skidam pomalo novu sezonu i mislim da ću jedan od ovih dana pokleknut i počet gledat (kao i novi Shameless).
SOA (Sons of Anarchy), smo nedavno isto pogledali zadnju sezonu - i dalje tipična navlakuša od serije :D
Od krimi (US) smo se jesenas navukli na Brotherhood, sa svakom sljedećom sezonom je serija sve bolja, šteta što kratko traje. Identična priča nam se zatim dogodila sa The Shiled! Iako nije isto, u rangu sa Žicom, pa preporučujem od srca!
Brit krimi - živim za nove epizode Luthera kojeg sam spominjala već tu na ovoj temi. Čak sam i fan na fejsu, pa pratim sa seta zbivanja (a nikad ne lajkam fan pages na fejsu!), Idris Elba mi je i dalje božanstvo :zaljubljen:
Kao prava ljubiteljica preminulih Gilmorica, revno pratim Bunheads, nije to - to, ali ne mogu odoljeti tim brzinskim spuštanjima i doskočicama, da me ubiješ....
A u sljedećem postu o par britanskih...
Daklem... britanske, većinom dramske.
Call the Midwife - babice u Londonu pedesetih godia prošlog stoljeća. Razbibriga i lagan stil, čuđenje koliko djece i u kakvim uvjetima su žene rađale, ali sve u svemu, ništa spektakularno.
Doc Martin - preporučeno mi je to jer kao malo vuče na Housea. Ne vuče baš, House djeluje toplije od Martina :) Ali smo se mm i ja navukli, iako nije jedna od onih serija bez koje ne možeš zamisliti dan.
Five Days, krimi mini serija - prva sezona vrlo dobra, druga podbacila... valjda zato nije bilo treće.
Gavin & Stacey onak, ok humoristična serija. Ja sam se već navukla na Ruth Jones, koja mi je pregenijalna u ovoj seriji i gledala bih još 20 sezona da ih ima, samo zbog nje.
Kad smo kod tete Ruth, zbog nje sam gledala (a gledam i novu sezonu) serije Stella. Dakle Stella je žena od 40 i koju sitno, punašna je, ne šminka se, ima troje djece različitih interesa i dobi, i iako živi u nigdjezemskoj, i nema ludu perspektivu u životu, ko prava kumica uvijek je dobre volje i dobra sa svakim. Onako, žena od krvi i mesa, koja ne dobije slom živaca kad sazna da joj je maloljetna kćer trudna i slično. Naleti tu i neki mlađahni lik, pa jedan bivši, pa ima ludog brata i šogoricu koji su into role playing i svašta nešto, pa da ne pričam dalje.... uglavnom, meni je simpatičan uradak.
Zatim Homefront - ooo da, žene marinaca :) Ima tu svega, podsjeća na Prisoners Wives , znači iz perspektive žena o njihovim ulogama, prijateljstvima, strahovima, nadama i sličnim sapuničastim pričama koje život znače. Obje serije su mi dobre!
Do Homefronta sam pak došla preko jedne od glavnih glumica - Claire Skinner, koja me oduševila u Outnumbered (već spominjana obiteljska humoristična serija, ali i opet je spominjem, nešto genijalno!!!!)
Da nastavim sa ženama, Mistresses sam odgledala u jednom dahu. I da, serija se tiče preljuba i ljubavničkih zavrzlama kao što joj i ime kaže, ali meni je puno bitniji bio taj prijateljski ženski odnos... Šteta što ih nema više (mislim serije, ne prijateljica :)
A o ženskoj Ljubavi možete više vidjeti u Lip Service. Lejle u Škotskoj, u prilično manje hardcore verziji od The L Word-a. No tko je volio L, slobodno neka pogleda i LS, ipak djeluje prizmenija ova europska varijanta.
I za kraj, jer više ne mogu razmišljati, za malo dobrog starog IT humora - The IT Crowd. Skinula sam malom da se zabavi, ali ovih par što sam odgledala s njim su mi bile sasvim pristojne.... I još jedna, isto što sam skinula njemu, pa na kraju i sama bacila oko - Misfits, samo pazite koje dobi su vam djeca ako ćete njima puštat :štrika:
Čitam sad vas :coffee:
Ripcord ti si enciklopedija serija :).
Ja sam napokon počela Žicu gledat. Jel trebam reći da sam se navukla ili se to podrazumjeva?
Kad krece sezona Kalifornikacije?
Ja ne volim ništa futurističko a na vampire sam alergična. Nisam baš ljubiteljica ni policijskih, kriminalističkih a nešto u pravcu trilera i horora ne mogu podnijeti jer se bojim. Imate što za preporučiti?:lol:
Jedna od rijetkih serija koje sam pratila su McLeodsove kćeri-priroda, životinje, njinji njonji..sve nešto tralalala..super mi je bila. Eto taj sam tip.
e da, ova od bacona following, do sada 3-4ep i dosta dobre :)
Hehe, upravo otrkih da je pocela 6. sezona.
I ja sam ljubiteljica Kalifornikacije :rock:
Trina ja isto nisam za sf, na vampire nisam pala (valjda zato što previše volim horrore kao filmove), jedino Walking Dead iz te kategorije pratim.
Imaš kod mene u postu o britanskim serijama dosta toga što bi ti dobro sjelo...
opet spominjem shameless. nit je futuristicko nit horror nit sf. al genijalno i crtnohumorno.
Dajem glas za Call the Midwife. I pitam se kako da napravimo da pošaljemo HRT-u kao preporuka za novu seriju ;)
Poceo je spin of Sex i grada, Carrie diaries ilitiga Carrie u srednjoj skoli. Onako, dobra razbribriga za ljubiteljice Sexa i grada. Nije tinejdzerska sapunica. Barem do sada.
DI je to počelo? Kak se zove?
sto nitko nije pratio gretine dnevnike?