Da li bilo koja varijanta tripp trapp ili nazovimo kopije te stolice ima pladanj?
Printable View
Da li bilo koja varijanta tripp trapp ili nazovimo kopije te stolice ima pladanj?
mislim da nema
Zaboravila sam skroz na topic.... prijatelji danas stižu, nisam im ništa javljala, nikako da smislim kako.... ako i nebude triptrappp, od viška glava ne boli :P
nema (koliko ja znam)Citiraj:
Ivček prvotno napisa
pa vidjela si je kod nas :)
mislim da bi vama bio problem sa onim oko struka, jer je uzasno usko
tako da ne znam kako bi on sjedio u njoj
I meni se ta prečka oko struka činila jako nepraktična, ali smo se stvarno brzo izvježbali kako ući u sjedalicu. Ostane dovoljno mjesta čak i za male debeljuce. I tako je najveći nedostatak tripp-trappa pao u vodu ;) .
Još se dvoumim. Najvjerojatnije ću se odlučiti za jeftiniju varijantu tripp trappa, stolček nino npr. pa da imam fore kupiti i plastični stolac ako ne budem zadovoljna.
Za zainteresirane za slovensku stolicu Nino:
Mi ju imamo u dvije verzije (ak se sjetim poslikat ću obje). Jedna je stara par godina i izgleda kao ove gore na slikama (super je!). Druga je stara nekih 6 mjeseci i promijenili su malo dizajn - nagore! Stražnja noga sada počinje niže pa je kosina veća i Miha nam se stalno popikava na nju. Druga stvar koju su promijenili je završetak noge s gornje strane - nije više dovoljno zaobljeno pa se znao bubnuti u ćošak. Treća: u kutiji nisu bili svi šerafići pa smo morali improvizirati. Zvala sam dućan da nam ih nabave (Babycentar Brežice). Obećali su da budu, ali niš od toga. Susjedi su s istom stolicom imali sličnih problema, njima je šipka bila svinuta i za par dana su im nabavili novu.
Tak da pripazite, najbolje da provjerite na licu mjesta.
Da netko ne bi mislio da sam fulala: provjerila sam papire od obje: isti proizvođač, isti artikl, list s uputom je isti (milijunta kopija kopijine kopije)!?!
mi nemamo problema sa nino-m ja sam prezadovoljna a neznam di je kupnjena negdi u Novom Mestu
mi imamo i ovu drugu varijantu za anamariju...sad iz profila nije slovo A nego obrnuti Y...isto sam vidila da je losija...nema vise onih lijepih zaobljenja nego samo malo ublazeni ostri rubovi...eto trebam poslikati pa da je vidite....nekih drugih posebnih zamjerki nemam....dobili sve sarafice, nista nije bilo iskrivljeno....ali savjet je obavezno kod kupovine otvoriti i pregledati sadrzaj kutije...Citiraj:
tinars prvotno napisa
evo neki dan smo nabavili jos jednu stolicu za moju necakinju, ali jos je spakirana u kutiji jer cemo je odnijeti kod bake, pa cu onda i nju poslikati ako bude drugacija od ove dvije....
evo je: http://i1.tinypic.com/2004hns.jpg
jastucici su home made
baš dobro izgleda..koliko joj je ono cijena,da ne tražim gore?
ma, da ne bi bilo zabune: ja fakat volim te stolce :) . I svi klinci (naši i ostali koji dolaze kod nas) vole sjediti u/na njima.
Ovo su samo savjeti na što da obratite pažnju. Dijelove fakat treba provjeriti: to vam je minuta posla, a štedi vrijeme i živce.
buca, cijena je bila, ako se dobro sjećam, oko 400 kn
ja imam obje stolice: crveni trip trap i jeftinu slovensku inačicu.
Trip trap se i u svijetu veoma koristi za djecu s pp.
Meni je moj brat iz Nizozemske donio predložak naprijed kao stolić kod hranilice, pa to koristimo kod obje stolice.
Nisam skužila, jel se to može naručiti samo prek Interneta ili je to neki dućan?Citiraj:
Winnie The Pooh prvotno napisa
Pls, help :?
To ti je dućan, a imaš ga svukuda po Njemačkoj i Austriji. Mislim da iz HR ne možeš online naručivati, ali ako imaš nekoga vani, vidi sa njima da ti uzmu ili naruče. Mi dobivamo njihov newsletter, pa ako šta nađemo, naručimo preko mog brata (tamo gdje on živi ima baš njihov dućan).
evo jos jedna promjedba na ovu noviju varijantu stolice http://i1.tinypic.com/2004hns.jpg
zbog ove straznje noge koja ide nize, Anamarija se odgurnula nogicama od stola i srusila zadjedno sa stolicom. srecom iza ledja joj je bila mrezasta ogradica pa se samo preplasila (kao i svi mi) i prosla je bez udarca glave o pod, a mi smo brze bolje zamijenili njenu u ninovu stolicu koja se ne moze tako prevaliti preko ledja.
definitnivno je stariji model daleko bolji u svakom pogledu. :/
Ja sam ovih dana bila u potrazi za kopijama tripp trappa i evo što sam našla.
Kika: austrijska (oblik slova A) bez jastučića 440 kn
Lesnina: slovenska, nije NINO, 440 kn isto bez jastučića, meni najsličnija tripp trappu i u paše jastučić od tripp trappa koji u kiki košta 219 kn, a u Brežicama 185 kn. Evo i sličica: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ivceki...?.dir=/99ccre2
Baby center Brežice: slovenska, stolček NINO, 50 eur. (oblik naopakog Y).
Sve su bukva iliti natur.
off topic... Ivček, Max je presladak! 8)
:*
Meni se ova hranilica ne sviđa, meni to izgleda kao ljestve :/
meni je tripp trapp super, upravo je koristim za sjedalicu dok peglam. onaj dio za sjedenje namontirala sam na najviši utor i suuuuperrrr.
irena, što fali ljestvama?
Nije moj stil, jednostavno mi se ne sviđa :no:
ivcek jel te stolice ima i u zagrebackoj kiki?Citiraj:
Ivček prvotno napisa
Ima, mi vidjeli prije nekih 2 tjedna.Citiraj:
tridesetri prvotno napisa
i mi bili prije 2 tjedna (subota, oko 12-13h?) u zg-kiki i proucavali A-stolac!? Dobro da se nismo potrgale :lol:
Mala01: yes, sir! :P Sir!
Mi bili u nedjelju i dobili za poklon (samo zato kaj smo isprobavali) jedan slinček, babarin ili kako već to zovete :DCitiraj:
Foška prvotno napisa
Super mi izgledaju, još pogotovo one u bojama.
Netko je spomenuo da ju je kupio u brežicama za 300kn, pa mi nikako nije jasno,gledala na njihovoj stranici, cijena 112€+26€ogradica????
Slovenska kopija tripp trappa- stolček Nino je u Brežicama cca 400 kn, ali ljepša mi je kopija iz Kike ili Lesnine. Kopije nemaju jastuk pa treba improvizirati ili kupiti originalni jastuk.
Evo sad sam odmah isla pogledati i na stranici baby centar Brežice pise cijena 112€+26€ ogradica? Pliz objašnjenje?????
Ma dobro jastučić bi smislila sama nešto.
112+26€ mi je puno, ali 400kn bi dala zato kaj mi je prekrasna.
Jel' netko razmišljao o tome da Tripp Trapp da napraviti? To bi trebao biti iznimno jednostavan posao svakom stolaru. Ideja mi je pala napamet jer smo mi u Osijeku, a ovdje izbor trgovina baš i nije neki. Samo me još muče neke sitnice oko same izrade: koliko je stolica ukupno visoka, čime su učvršćene te dvije "etaže za sjedenje" (šaraf, tipl, ili nekako drukčije) i koliki su otprilike razmaci između utora u koje se te "etaže" stavljaju.
Ako ima neka dobra duša da nam otkrije tajnu bili bismo zahvalni.
evo probat cu ja izmjeriti pa javim
Eto mi smo veceras kontaktirali stolara i nije nas "otkantao" nego je rekao da ća malo proučiti sličicu pa ćemo onda razgovarati o cijeni :)
Baš se veselim...
evo ak ovo moze pomoci
http://public.fotki.com/dia-pelene/n.../triptrap.html
sejvaj sliku u komp pa je mozes povecati
ak treba jos koja mjera javi
ili objasnjenje :mrgreen:
Hvala :*
Da se pohvalim, prekjučer sam kupila Roba stolac u Kiki (ala Tripp Trapp, ali s nogama u A) Nuša je oduševljena :D , stalno se penje na njega. Koštao je 430 kn. Bila je izložena i Tripp Trapp, oko 1.000 kn, sa prečkom i jastukom oko 1.500,00 kn. fina razlika. Meni je ovaj jako zgodan, nakon svemirske hranilice koja je zauzimala pola sobe... ;)
Jel ta cijena od 430kn zajedno sa ogradicom i jastučićem ili to ide posebno?
Ogradicu ima, jastučića jok, navodno ni ne postoji za taj stolac.
Annar, Mala01 i ako ima još netko tko je kupio "A" stolicu iz Kike, jeste li zadovoljni?
Ja sam ju htjela kupiti no ona koja je izložena u trgovini je jako rasklimana, jedna prodavačica mi je rekla da se to lako uštima (što mi je uvjerljivo) a druga, 15 min kasnije, da je to tako i da je originalna TT puno čvršća (što i je, bar izloženi primjerak). Problem je s TT osim cijene da E sa njenih skoro 10 kg teškom mukom uguram unutra dok "A" ima malo šire postavljenu prečkicu koja ide ispred trbuha pa je lakše…