Lili,citam tvoj post i kao da gledam sebe...do nedavno:) jer smo u svom trazenju i obilasku obale i otoka,od fensi mjesta do tzv obiteljskih ljetovalista toliko puta dosli i otisli razocarani...smjestajewm,ponudom,uslugom,domacinim a,plazama...s djetetom su se kriteriji postrozili a meni je bilo ave teze i teze naci mjesto koje ce nam u potpunosti odgovarati...svuda u 7 i 8 mjesecu su nas docekicsle prepune plaze,premalo hlada...jedino sto mi je ostalo u lijepim sjecanju je rovinj no znam da ti trazis dalmaciju, od svega a prodlo smo ljeto prosli i
Makarsku rivijeru dopalo mi se malo mjesto bratus, cisto more i ne prevelika guzva,to je par minuta od makraske gdjemozes setati do milevolje...na zalost za hlad ti je potreban suncobran...smjestaji su uz samo more, osim ducana i birca tamo nema nista ali meni se nekako cini bolje ici u setnju autom nego na plazu...anyway,mi smo svoju oazu,mir i spokoj za nase dvoje djecice pronasli na pagu u jednom malom, malom mjestu koje nema ni trgovinu...alu ima more na korak od terase,cistu plazu i more na kojoj i 1.8. Nema visr od 10 - 20 ak dusa...i sretna sam da ne moram vise prolaziti agoniju pronalazenja idealnog ljetovalista vec od zime te godine:)znam da je malo offtopic ali samo htjedoh podijelit svoju radost:))