Meni se to pojavi kad u krivo vrijeme upisem :P
Ako si to radila, probaj s temp. correctorom.
Ovo izgleda bezveze, ali vidis i sama da je iscrtkana crta i da FF nije siguran. Mislim da ce ti preseliti to na barem 13 dc kasnije
Printable View
Meni se to pojavi kad u krivo vrijeme upisem :P
Ako si to radila, probaj s temp. correctorom.
Ovo izgleda bezveze, ali vidis i sama da je iscrtkana crta i da FF nije siguran. Mislim da ce ti preseliti to na barem 13 dc kasnije
Plavaa, šta znači "krivo vrijeme"? Nekad mjerim u pola 7, a nekad u 7. To nije neko značajno odstupanje, a i svaki put mu napišem vrijeme. ma ja mislim da se on zaribao. I moji OPK su negativni (iako... te dane se nisam testirala). Ma nema veze, već ću ja njega sredit jednim temperaturnim skokom danas sutra :D
trebala bi svaki dan u isto vrijeme, recimo 7. pola sata nije neki problem, al probaj ipak svaki dan isto.
ja sam u mom nastimala u koliko se budim kao default i to mi je pisalo automatski. kad bih promijenila, on je oznacio bijelim kruzicem
imaš ti pravo. te dane koje mi je označio kružićem mjerila sam u pola 7, a ostale u 7. no dobro, probat ću se budit svaki dan u isto vrijeme (ajme koji užas, sutra je nedjelja i ja ne radim). inače, u knjizi o simpto-termalnoj metodi kaže ovako:
Mjerenje se ne mora obavljati svaki dan u isto vrjeme. Razlike u vremenu mjerenja do jedan i pol sat od dana do dana su beznačajne. Veće razlike i mjerenja nakon 7.30 sati označuju se dodatnom bilješkom. Kasnija mjerenja pokazuju višu temperaturu.
Lulu jesi sigurna da i tebi nije naštimano vrijeme po defaultu pa ti svaku promjenu tako registrira. Ja se ne dižem svaki dan isto u min. Vrijeme mi se kreće između 8,30 i 9,30. Uvijek upisujem točno za svaki dan i nikad mi nije označio bijelom točkom.
Pola sata gore-dolje je okej. (To i FF tolerira, osim, kao sto je vec spomenuto, ako imas defaultno vrijeme nastimano. Meni to bilo lakse nego svaki dan nastimavat koliko je sati bilo.) Sat i pol nije - jednostavno je previse..
A sto se tice nedjelje i budenja - pa samo se probudi i izmjeri temp, onda nastavis spavat. :)
Tako i radim. Samo se uvijek zblesam kad mi zazvoni sat u ranu zoru. Prva pomisao je ajme moram na posao, zašto opet? A onda se sjetim da ne moram nikamo pa mi bude milo, takva sreća uh divota. :mrgreen:
Jupiiii, prasac je maknuo crvenu crtu s 8. dc :D
http://www.fertilityfriend.com/home/11f896
Ali čini se da mu i dalje nije jasno gdje točno stavit tu crtu. Ovaj mjesec nemam nikakvih izlučevina :? pa mu ne mogu pomoći.
Vidim da smo obadvije zbrčkane ovaj mjesec.
probaj, kao test, kliknuti na kvacicu discard kod temp za 11 dc.
mislim da bi ti onda mogao pokazati O 13 dc
lako vratis, samo probaj :)
Probala sam, ali se crvena crta nije pojavila. Šta je uopće to discarded?
Probala sam napravit nešto drugo - stavila sam za jučer watery (učinila mi se neka voda ali nisam sigurna jel to ONA voda :lol: ). Uglavnom, pojavila se crvena crta za 13 dc. Onda sam maknula watery i više nema crvene crte. Čista zabava. kad nemam pametnija posla zbunjujem fefea. :D
discarded je odbaceno. znaci da zanemari temp.
ja bi stavila watery :lol:
Ive, čini se da nas dvije ovaj mjesec nikako na zelenu granu s tom O.
17. dc. a još ništa. A moja temp opet u padu. :?
Plavaa, ostavila sam onu temperaturu, a nisam stavili watery jer zbilja vode ni od kud. Ne kužim, uvijek sam imala i sluzi i vode i bjelanjka i svega pregršt, a od kad to pomno pratim nigdje ništa. Skoro pa da se veselim kad vidim sljepljene gaćice. :lol:
Pa ja stvarno ne znam. Jel to neki sindrom koji je počeo s našim 1 dc?! Grozno. Baš sam izgubljena. Temp nam baš nemaju neki logični slijed (blago rečeno). A o sluzi neću ni govorit. S tim sam ja njega zbunjivala i prošli mjesec, ali su mi temp bile tako školske da jednostavno nije bilo zabune. Ali ovaj mjesec...
Ej, Lulu kad je tebi stavio prošli mjesec crvenu crtu? Vidim da ti baš nije bio neki očigledan skok, a i nakon skoka ti je bila pala, pa me zanima koliko se on dvoumio nakon toga?
Ne sjećam se točno, ali čini mi se da je stavio crtu dosta kasno, tamo negdje 23. dc. Ali prošli mjesec sam negdje u doba O bila sva šmrkava pa nisam bila sigurna da li je onaj skok 14. dc. bio od viroze ili zbog O. A onaj drugi veliki skok pred kraj ciklusa... hmmm sram me reći ali noć prije sam gadno zaglavila vani. Malo sna i puno alkohola (kako neodgovorno od mene :lol: ).
E da, prošli ciklus su mi testtići tri dana za redom bili pozitivni pa sam se ravnala po tome. I bilo je sluzi. Ovaj mjesec tek jučer pozitivan test i ujutro zbilja malo sluzi, ali dovoljno da sam se primila toga ko pijan plota. Samo ne znam zašto fefe tako dugo razmišlja kad sam mu sve lijepo napisala. :x
Ej cure ovaj fefe mi stvarno nije jasan. Dobro ruku na srce nije ni moja sluz baš normalna. Malo prije odoh ja na wc kad ono - kao da ovuliram. Prilična količina watery sluzi. I sad ja zbunjena javljam informaciju fefeu. (Napominjem da mi je danas 29 dc.) A on ni pet ni šest pomakne mi O dan unazad. Kakve to veze ima jedno s drugim? jel zna netko?
:lol:
Ive, nemoj se opterečivati sa FF-om vidiš da je totalno otkačen tip!
Meni je ovaj mjesec isto sve ispomicao, ali mi je na kraju pokazao ovulaciju 14. dc kad mi je i trebala biti po ultrazvuku.
Meni danas temperatura zviznula, ali još nije vrijeme za M, pa se nadam da je nešto drugo (što nesmijem ni izgovoriti da ne zacopram :P ).
ivory, kak si ti tooooplaaaa zenska 8)
ne brini, temp. ti nije jako "zviznula", u svakom slucaju nije ti pala ispod linije pa to po meni nije tak zabrinjavajuce , dapace, to je po meni da se - zafiiigam :D i krenem opet vjezbat :D .
nadam se da ce ti sutra opet narasti! (koja fora: tvoje su najnize temp vislje od mojih :lol:)
pusa :*
Ja sam čisti prosjek za temperature, ali ti si zato brrrrrrr.............
:love:
:lol: :lol: ma da, to sam i ja skuzila. i mene je taj podatak iznenadio, ali kaj mozemo. skuzila sma ja zakaj je to meni. ja ne volim da mi je vruce pod pokrivacem i stalno si otkirvam barem nogice, samo sam pokrivena oko bubrega i struka i onda pred jutro mi ipak postane zima, ali ja u zaru borbe sa snovima nemam vremen skontat da mi je zima i da bi se trebal pokrit....
nego, ima li tko kakvu idejicu bi li meni fefe oznacio npr. O (recimo na 13 DC :mrgreen: ) da ja nisam sve one dane prijavljivala spotting? da je recimo bilo "normalno" stanje? ili bi mi ju oznacio svejedno, bez obzira na spotting?
Igraj se malo s njim, skini spottinge pa vidi! Iuzblesiraj ga, kako i on nas zna sa svojim forama :P
Ma ne opterećujem se ja fefeom. Svejedno mi je koji dan je bila O, ja sam ipak kraljica hopsanja :lol: . Nego me baš zanima kakve veze sluz na 29 dc ima sa O? Umrla sam od smijeha kad sam vidjela da mi prebacuje dan unazad.
joj, cure, sto ste vi "vruce" zenske :mrgreen:
ive, iskreno - nemam ti pojma! ne znam zasto bi ti zbog toga prebacio ovulaciju :?
evo, malo sam se "poigrala" s nasim fefe-om, kako se i on poigrava s nama i nije mi se nista dogodilo kad sam maknula spotting iz charta, odnosno nije mi pokazao nikakvu O. pa sam opet sve vratila kako je i bilo. valjda mi je opet ciklus anovulatoran :/ uzassss...
Ja bih zamolila naše trudnjače da nam stave na uvid svoje grafove!
:love:
evo evo, gospođo-buduća-trudnice
http://www.fertilityfriend.com/home/11f896
Hvala draga :love:
hej crke podižem ovu temu...
ajde plizić bacite jedan look na ovaj moj blesavi graf...temperature su mi se izglupirale...
pu sluzi ovulacija je definitivno bila 14dc a meni je tempričr tada dodirivala oblake...
samo da napomenem da uzimam antibiotike jer su mi grlo i sinusi bili koma pa ne znam dali oni mogu utjecati na tu BT?
A i MM će me poslati kvragu :P ...najprije keks prije ovulacije za svaki slučaj, pa onda dragiiiii ovuliram - sluz mi se jakooo rasteže....pa onda opet dragi možda ipak danas ovuliram jer mi se sluz i dalje rasteže...i naravno danas se strmoglavila temperatura i opet pošaljem MM porukicu da ga pripremim na to da prema temperaturi možda ipak daaaanas ovuliiiiram...i da bude spreman (nema nogometa, kompjutera,...sve može after the "work" ;) )
Dakle cure evo linka pa pogledajte šta vi mislite kad bi mi mogla biti ovulation? Danas ha?
http://www.fertilityfriend.com/home/12d610
sorry za greškicu...ne crke nego curke! :oops:
Ja ću poluditi!!! Ja već tri dana nevidim niti jednog smajlića, niti nepročitane postove, niti mogu otvoriti FF chart u linkovima i potpisima :x
Ineska, baš mi je žao što ti nemogu pogledati chart!
Jel' se to samo meni događa?
meni je sve ok...bo?!
daaaaaaj popraviiiii toooo...da mi virneš u grafić...
ivory kako onda imaš smajliće na postu ako ih ne vidiš? Ili sam ja nešto krivo shvatila?
Ineska, graf ti je ludilo! Mislim da ako si bolesna i piješ antibiotike onda ti BT više nije baš pouzdano mjerilo. Ako ti je samo onaj skok (kao i meni) od bolesti, a ostalo je normalno, onda pretpostavljam da još nisi ovulirala. S tako niskom temp teško da je O - bila. Vidjet ćeš kroz par dana.
A, mislim ivory da sam skužila. Ti ne vidiš smajliće samo u postovima, a ne dok pišeš poruku!! A šta ćeš, kod mene su ti albanske svjećice! :lol:
uh, Ineska, volje bih da ti mogu vise pomoci. sigurna sam da ce sandrij2 znati odgovoriti na tvoje pitanje (mozda da joj posaljes i pp, ak ne vidi ovu temu??). samo, cudni su mi ti tvoji skokovi pa padovi. skoro kao zrcalna slika... nekak mi se cini da ti O jos nije bila po tome...ali kaj ja znam' nisam ti ja strucnjakica...
pusica :love: i samo ti "obavi" s dragim, za svaki slucaj, hehe.
ma da neću se obazirati na BT jer izgleda da su ju antibiotici smuljali...
po sluzi je ovulacija definitivno bila ali za svaki slučaj mi ćemo i dalje hopsati...
već sam sve isplanirala...MM radi do 15.30 i ja Ninu stavljam spavati oko 15.45 pa taman kad mužičko dođe imamo vremena.... :mrgreen:
i jedva čekam sutra da vidim kolika mi je temperatura...to je ko neka ovisnost...
...e da i cure hvala vam! :love:
ovo si dobro napisala :lol:Citiraj:
Ineska prvotno napisa
ja bih neki put najradije da mogu za 7 dana unaprijed izmjeriti temperaturu ...
Ma, nevidim smajliće niti one prozorčiće gdje piše "odgovori na temu" ili "započni novu temu", niti "profil", nego kad dođem mišom na taj prozorčić onda mi se pokaže ručica i napiše mi što je u tom prozorčiću i tako znam na čemu sam :)
Joj, ja bi tako rado vidjela tvoj graf, a i svoj, šmrc...
Ajde mi vi lijepo iskomentirajte moj, iako ga ja nevidim! Ustvari vidim ga kad odem direktno na FF, ali preko foruma nita!