Ajde kupit ću ja neko mlijeko usput jerbo moje kolače danas nebute vidli.
Printable View
Update?
Cure kako je bilo?
Korisno za nas početnike, bar za mene!
Jel Smjehuljica bolje?
Dođeš sutra :) ?
Da, bolje je... cijeli da nije imala temperaturu, navečer je malo skočila na 37,2 - 37,4.
Ako ona bude ok, mogla bi doći... no koliko se sjećam, organizatori ne vole jednodnevne polaznike.
Ivarica, što ti kažeš?
Nisam Ivarica ali sigurna sam da je OK da dođeš :) !
vidjeli ste jucer koja je guzva u rodi bila
ako pretpostavimo da svi dolazimo (osim onog decka?) ima mjesta jos samo za ifi i mojcu
ali, one moraju procitati brosuru koju cu im poslati mailom
mojca, salji mi mail
meni nije bilo puno toga novog jer sam i prije citala o alternativnoj ekonomiji, ali mi je bilo jako korisno upoznati se s ljudima koji to zive (u italiji) i s onima koji su takvu grupu pokrenuli nedavno u hr.
ideja vec sad vjerujem svaka od nas ima mali milijun i bas sam silno uzbudjena jer vidim dokle bi mi mogle s ovim dogurati :ambiciozna:
možem ja dobit brošuru na mejl????? šaljem ti pp!!!!!!!!!!!!
A mene tješi da su Roduše već ionako u mnogim stvarima vrlo organizirane i disciplinirane (osim u jelu, te sam tračeve čula:lol:)
pa da se neće događati one ludorije sa svađama i prevarama koje su opisane u brošuri, nadam se da je to samo kod digića tako :skeptična:
Idem peći fritule.
Nema svađe, odmah će nas banat :mrgreen:
Fritule... :uzdah:
Jao, ja sam jutros prije posla ispekla kekse za popodne. Dragi me pitao može li on ponijeti nekoliko da posao i tek kad je otišao skužim da je odnio više od pola tepsije :evil: Onda mi bilo glupo nositi da nema bar za svakoga po jedan :cry:
očito njegova percepca par komada je drugčija od tvoje, ili je protva jako mala
Joj, Rivendell, nemoj plakati!
Evo, ja ti se od srca zahvaljujem na trudu :) !
ajme nena, ko bi reko iza takvog lika takva domacica :predaja:
nena nahranila cijelo gnijezdo :naklon:
kaj ti je, ja sam sjedila kraj speka pola prvog poluvremena :mrgreen:
da,da ...kad mene nema i špeka ima...
da, da, sve velike igračice a kilo špeka nena morala vratit doma
Nena, kruh je bio mljac, mljac, mljac. :naklon:
Ljudi, sori ako je Smjehuljica imala previsok broj decibela. :oops: Na trenutke mi se činilo da se samo nju čuje. :(
ljudi cekaju izvjestaj, a mi o kruhu i speku :)
bilo nam je super, drugog dana smo poslozile sve sto mislimo da se moze pokriti takvom grupom i dogovorile neke osnove rada i sastajanja
za sve koje nisu bile, a zainteresirane su - moci cete se pridruziti grupi na nekom od sastanaka
jos nismo dogovorile sto cemo ako grupa postane veca nego sto je mozemo hendlati
tj. ne AKo nego KAD i to vrlo izgledno :)
udruga zmag organizira iste ove radionice u cakovcu, puli i opatiji
cakovec je sad, mislim 1. lipnja, a pula i opatija negdje u ljeto
javit ce nam sve info pa se mozete prijaviti
Je, da se i ja javim, super je bilo, informativno, ugodno, a i istina - Nenin kruh i špek su bili divni, a bome i Medini tofui.
http://www.civilnodrustvo.hr/index.php?id=71&tx_ttnews[tt_news]=2698&cHash=e7a70030b8c58c124a95f8724730712f
nego, možemo li mi koji nismo bili saznati što ste vi dogovorile i kako se eventualno uključiti u grupu
sljedeci sastanak ce biti sutra (srijeda 20.06) u RODI, Čanićeva 14 u 18h i svi zainteresirani su dobrodosli :-)
uf. nikako ja uskladiti i vas i dijete. Opet ne mogu
a jel mozes doci s djetetom?
Zene, ja sam planirala doci sutra sa bebuskom, ali ne mogu. Nemam auto,a javni prijevoz po ovim vrucinama ne dolazi u obzir ( bojim se da mi dijete ne dobije suncanicu, moram kombinirati bus i tram, a taxi mi je preskup ). Vidim da spominjete brosuru, jel mogu nekako do nje ( mailom ?) ? Jos mi nije sve najjasnije, ali voljela bih sudjelovati u razmjenama :-)
mozete poslati svoj mail na pp