:lol:Citiraj:
bauba prvotno napisa
Printable View
bauba prvotno napisa
Ajme..jako dobro.. :lol:
josie i anek... mrak :lol:
e ja sam se brukala i van lijepe nase. otisla sestri u london i nakon nocnog izlaska trazile taxi za put doma. taxisti u to vrijeme normalno svi redom turcini i slicni sa losim eng i normalno cijenama za cjenkanje.
kazem ja sestri - ja se bolje cjenjkam pa pusti to meni.
pitam tipa "koliko"
kaze on cvrsto odlucno "fifti ....n" no ja cula samo fifti..
nabacim i ja strogi look i kazem " a nonono lets make it 30"
tip se odvalio, a sestra izvukla 15 funti i rekla sve ok prije nego platimo mojih 30 :mrgreen:
a evo i jedno brukanje iz zagreba :oops:
usla ja u neki ducan sa divnim haljinama u immportane galeriji.. tip koji radi jako ozbiljan i ne bas odusevljen sa mojim razgledavanjem. no nakon sto sam odlucila izaci van, primim kvaku od vratiju i trzam u gurni/povuci smjerovima, no vrata ni makac. nista, moram zvatio tipa.
pozovem ga i kazem "oprostite gosp, ali vrata su se zaglavila i nemogu ih otvorit"
tip odgovara tonom AjmeKojeMusterije :"gospodicna, vrata su klizna i otvorena.odmah pokraj otklizanih vrata vam je i otvoreni prolaz"
izasla sam bas ovakva :oops:
da, tako je i moja sestra išla na razgovor za posao. nakon razgovora ona ustaje, rukuje se s komisijom, okreće se, otvara vrata i ulazi u - ormar. :oops:
Evo jedan od mojih boljih i prostijih ..........
Dakle to je bilo prije 10-11 godina dok sam još puno pušila(sad tu i tamo zapalim). Vozimo se tako društvo u autu i ja sjedim kraj jednog frenda. Ovi što su se vozili naprijed zapalili i ponude meni.Kako je ovaj do mene bio nepušač ja sam htjela biti pristoja i pitati da hoće li mu smetati da zapalim.Ali umjesto toga sam ga ustvari pitala:
Hoće li ti smetat da ti po..šim? :lol:
Moram se i ja priključiti...Moja je obitelj dugo živjela vani, i doma smo govorili većinom engleski. Kada smo se vratili ovdje, sjedili smo na kavi s rodbinom i krenuli u priču o zdravoj hrani. Moja mama ima svoj vrt i voli da je sva hrana svježe ubrana i da se nikakvi konservansi ne dodaju. Kad je rođakinja počela pričati nešto o kupovnoj hrani, moja mama izjavi: A zašto to kupuješ kada je to sve prepuno prezervativa... :lol:
Al, Josie stvarno si 8) 8) 8)
Odvalila sam se!
Ja sam se ubila od ovoga :lol:Citiraj:
maslačak1 prvotno napisa
A ovo... :lol:Citiraj:
Brunda prvotno napisa
:lol: :lol:Citiraj:
Bomballurina prvotno napisa
Brunda prvotno napisa
Sada kada znate moje favorite, idem malo raditi... :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: Kaj je frend odgovorio? :lol: :lol: :lol:Citiraj:
irenas prvotno napisa
Da nek slobodno,neće mu smetat :lol:Citiraj:
Slavica prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:
:lol:
davno se nisam ovako nasmijala
:lol: Umalo se upišala od smijeha. :lol: :lol:
Evo jedan biser moje majke dok je još radila. Zvao jedan englez i tražio dekana a majka umjesto da mu kaže da će doći za jedan sat rekla mu "he is one horse". :lol: Eto ti kad ne znaš jezik. :lol:
Ovaj Josein zupčanik je za otkinut :lol:
A ma hajde.. :lol:Citiraj:
irenas prvotno napisa
Bila ja ko srednjoskolka u Italiji i upadam s frendicama u neki snobovski ducan s kupacim kostimima i onak svisoka sve razgledavam. Cijene majkomila, naravno da mi na nosu pise da si nis tam ni nemrem kupit..
Al sepurim se ja..sepurim..pipkam..gledam..odmjeravam.. Frendice vec izasle i cekaju me..kad im je dosadilo zazovu me da ajde vise krenem..
Ja se onak okrenem na jednoj nozi, kazem lijepo "Arivederci" i fino se zabubam u otvorena staklena vrata. :roll:
I umjesto da brze bolje pohitam van..ja se jos jedanput onak nonsalantno okrenem i velim "mi blondine" (a kosa mi crna ko ugljen). Naravno da talijanski nemam pojma ko zna kak je to zvucalo. Ajme kako su me prodavacice blijedo gledale.. Al glavno da sam ja ostavila 8) dojam!
nedavno na poslu odlučim sjesti na wc jer sam bila mrtva umorna pa mi se nije dalo onako s visoka. :lol: ali prije toga sam jedno 10-tak papira stavila na školjku . obavim ja posao i brže bolje otiđem pred kamere jer su snimali neki prilog na mom radnom mjestu. sva sreća da mi je kolega usput primjetio da mi vire nekakvi papiri iz kostima jer bi se obrukala ko nikad :lol:
:lol: :lol: :lol:
e na ovu sam se skoro udavila :lol: :lol: :lol:Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
biser moga svekra (koji je i inače sam od sebe biser, ali ne za smijat se nego plakat)
nedilja, taman završili ručak i nastavlja se priča između mm-a, njegovog brata i mene vezano za paint ball. i sluša to moj svekar i svako malo nešto priupita. i kako on priupita, tako mom diveru kosa skoči na glavi jer ga ovaj cilo vrime prekida i to idiotskim pitanjima.
i vrhunac prekidanja bude (kad je diver objašnjavao kako se ekipe sakrivaju, postoje bale sijena.....) kad je svekar upita:
dobro, mislim, rečemo (ovako mu uvik počinje pitanje za koje i on u dubini duše zna da je idiotarija) moraju li ti igrači pojest toga sijena :lol: :lol: :lol:
:lol: joj cure lude ste, plačem od smijeha
ne mogu vjerovati da nisam prije ovo čitala...par puta sam dijete probudila
žene:lol: :lol: :lol:
Nakon poroda pita mene sestra gdje su mi gačice i uložak da mi ih stavi, a ja joj objašnjavam da imam jednokratne gačice. Izvuče ona iz torbe pelenu (ponijela ja za svaki slučaj) 2-5 kg, gleda mene, pa pelenu: Gospođo, pa ja ne znam kako će te vi stati u ovo.
A za provale radi dioptrije...Ja čorava k'o šišmiš (-8) tako da sam svašta 'vidjela':
- na plaži zamijenila prijateljicu sa bovom i derala se da na istu tako da cijela plaža to vidi
-nagnula se kroz prozor i razgovarala sa šahtom jer sam mislila da je prijatelj od brata
...
joj, imam ja jednu biserku naposlu koju bi rado...ta sve zapisuje...ukljućujući i kako se vozi auto. Kad mi je to rekla ja ostala :shock: , pa rek'o: Kako si ti to zapisuješ?Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Ona: pa na primjer kretanje na uzbrdici. Lijevu nogu staviš na kuplung,a desnu valjda na gas.
Zapisala je jednom da meni smeta kad me prekida dok nešto pričam...a budući da žena ima stol prepun post it-a sa životno važnim mudrostima, pitala sam je što će biti kad jednom izgubi sve te papire. Drugi dan je došla malo ranije i počela sve prepisivati na nove papire; radila si back up. :lol:
:lol: a zgodan momak, nema šta.Citiraj:
znatizeljna prvotno napisa
Moj biser za pamćenje je bio na polaganju mature. Naime, zapalo me odgovarati bibliju, a sve što sam znala o bibliji je da ima stari i novi zavjet (u to vrijeme baš i nisam bila religijski osviještena :oops: ). I pita mene profa knjigu postanka, izlaska, evanđelja, a ja ga blijedo gledam. Već na rubu živaca profa urla na mene da jel' hoću da me pita talmud ili kuran, a ja mrtva hladna velim da ni o tome nemam pojma. Napokon se malo smirio i veli, "Pa dobro, možeš li mi barem navesti jednog proroka iz biblije?". Ja sva sretna: "Mogu, NOSTRADAMUS!". Profa :shock: , ja :saint: , komisija :lol: . Gramatika me na kraju izvukla ;).
:lol: :lol: loooode ste..
Ja nemam bisere, jednostavno ja sam biser sama po sebi, Tako da mogu nabrajati ispade do iznemoglosti.. ali evo jedan relativno svjez
Idem papa test radit,dok. me prozove i kaze presvuci se, skidam hlace navlačim suknju prosetam do stola ,zadignem noge .. kaze mi zena ,eee ovako te nemogu pregledat .. ja u cudu sta ona prica :? kad kaze gospodjo morate skinuti gace i prasne u smijeh .. :tele:
ovo je prestrasno, procitala sam i onaj stari topic, ne pamtim boljih topica :lol: :lol:
moj posljednji veliki sram vezan je uz Korinino krstenje. kako se nismo mogli dogovoriti oko imena djeteta, sklopili smo kao nekakav pakt prije njenog rodjenja da bude Korina, ali da joj Lucija bude krsteno. kazem ja - ok.
vecer prije krstenja, pitam ja mm - hocemo joj dati ime Lucija na krstenju?
on nesto promrlja, poslije se kunuo da ga nikad nisam to pitala, ja sam jasno i glasno cula "da!".
na krstenju svecenik pita: i kako ce se zvati ovo dijete?
u isti glas:
- ja: Lucija!
- mm: Korina!
cijela crkva po podu!
udavila sam se od smijeha...probudila staru koja se iz kreveta počela cerekat meni kak se ja cerekam :)
evo moj obol ovoj temi.
mm i ja išli njemu kupiti cipele, kupili i usput svratili u parfumeriju, ja na one trakice za isprobavanje našpricala par parfema i kad smo izlazili iz parfumerije spremila ih u vrećicu s njegovim cipelama da si još doma malo pomirišim.
došli doma, došla moja frendica i ja joj pričam kakvi dobri parfemi, joj, pa imam u vrečici one trakice, čekaj, pokazat ću ti...
prevrnem vrečicu, nigdje ih nema...komentiram na glas da di su nestali, a mm iz kuhinje piša od smijeha...
ja pogledam na pod, a kad ono...on si je te mirisne trakice gurnuo u stare cipele...mislio je da ih je dobio s novim cipelama da služe za osvježavanje cipela :lol:
:lol: :lol:Citiraj:
Loryblue prvotno napisa
Kako prije ovo nisam vidjela?
Ovako se nisam smijala mjesecima :lol: :lol: :lol:
Suze teku, trbuh me boli od smijeha :lol: :lol: :lol:
MM me gleda ko da sam poludila, u pol noći samo se čuje moje cerekanje.
Grgrgrcam :lol:Citiraj:
aleta prvotno napisa
Ja se nešto zamislila pa baš i ne slušam šta MM priča kad čujem on se kao čudi i gleda na crkveni kalendar"Vidi ove godine Veliki petak "pada na četvrtak!"A ja "Baš čudno.A šta ćeš sve se okrenulo!"Tek poslije :lol: :lol:
A kada sam se ja uživila u ljubavno savjetovanje
moga prijatelja, pa mu sva važna rekla:
"Nek se prži na ledu!"
ovaj mi se izrazito dopao :lol: :lol: :lol: moj me čovjek gleda jaako čudno, ali... :lol:Citiraj:
sandra123 prvotno napisa
Jooooj cure , lude ste. Umirem od smijeha :lol: :lol:
Brišem suze
Ja danas u komi, muka mi (ona prava trudnička) pa sam neko vrijeme predvečer provela na trosjedu. A MM se smije ko lud i svako malo me pokušava zabaviti kojekakvim anegdotama. Mislim, usjelo mu je. Skoro sam i povraćala od silnog cerekanja.
E sad, otišao čovjek na utakmicu, ja gledam TV, pa reklame, reko odoh na wc. Usput bacim oko na komp, a ova tema otvorena :shock: MM cijelo vrijeme čita i rikava od smijeha. A ja još mislim, kaj mu je danas da je tak pun viceva :lol:
MM i ja si često gugućemo pa je bila jedna faza kad sam ga zvala Zeko. I tako ja na poslu pričam s njime na telefon kad uletio moj šef baš kad sam mu rekla 'Bokić Zeko'. Poslije me pitao ima li to veze sa seksom... :roll:
bilo je to prije par godina: zima, hladno za crknit i mm i ja odemo do susida na čašicu razgovora. kad kod njih naložena peć za crknit od vrućine. malo zamezili i popijem ja malo crnog vina. i nakon nekih 5 minuta ne mogu više držat oči otvorene. kako god se namistim meni se spava, oči padaju. a vidim i susida se lipo podbočila i sve klanja očima. pa se namistim i ja i malo zatvorim oči, čisto da ih odmorim. kad odjednom mm (i to ne baš tiho): ženooo, ma je li ti to spavaš :shock:
ne samo da je mene razbudio nego se i ova podbočena susida tako trgla da je skoro pala sa stolice. a susid, koji mi je sidio nasuprot i cilo vrime nije uvlačio jezik u usta, uopće nije skužio ni da ja malo čorim, ni da mu žena samo šta nije zahrkala, a bome ni da je mm šokiran mojim spavanjem u gostima.