mi naručili u tisak medii ,zvat će iza 15.8 kad sakupe sve knjige.
Printable View
mi naručili u tisak medii ,zvat će iza 15.8 kad sakupe sve knjige.
ja sam nekidan otišla u "alfu" i kupila sve udžbenike
imali su baš sve što nam treba - i profilova izdanja i ŠK i vjeronauk
Mi jos nismo kupili ni knjige ni torbu. Na go smo do kraja 8. Mj.
Torbu ce najvjerojatnije step by step pa cemo i knjige u istoj knjizari.
Morat cu se angazirati slijeeci tjedan :-)
I ja sam sve kupila u knjizari
U profilu njihove i od školske knjige, u alfi njihove i omote za sve knjige
U 1 sat sve rjesila
Bez gužve, cekanja
Prije 2 godine sam naručila
Pa cekaj isporuku, pa kasni, pa nema sve knjige, pa doći će drugi tjedan, pa još nije došlo , nisu krivi oni, kriv je izdavač.....
nemam ja tih živaca vise
apri, nadam se da je ona prek puta škole, tamo sam i ja naručila.
mene zanima što sve još moram kupit osim tih udzbenika za 1. razred, jel ima i to na nekom popisu, nisam gledala na vratima škole?
Samo da javim da smo 2.8 dobili dostavu knjiga iz e-kupi i jako smo zadovoljni.
Račun bio preko 1000 kn pa nam je i dostava bila besplatna.
Još nas je dostavljač nazvao i pitao je li želim dostavu doma ili na posao.
Jeste dogovorili za 2.8 dostavu ?
Svake godine imam istu proceduru, prvo kupim rabljene preko portala mijenjamknjige.com (odličan je, a bio bi totalno super da ljudi iz Zg naglase u oglasu iz kojeg su kvarta) ,
a onda preostale naručim u kvartovskoj knjižari, žena me nazove kad stignu, omota, sve super šljaka.
Da meni je odgovarao taj termin i točno taj dan mi poslali poruku kroz jutro da ćemo dobiti paket a par sati kasnije me nazvao i vozač da me pita gdje će mi dostaviti
I nama su danas javili da su knjige spremne za slanje :)
Ja naručila preko stranice www.udzbenik.hr, jučer su mi poslali mail da su naručili robu od dobavljača i čekaju isporuku. Nadam se da to ne znači da su robu naručili tek sada. Valjda će sve stići na vrijeme.
da li je netko kupovao ostali pribor u Metro-u, da li se isplati ići ili ne?
Moram izraziti svoje oduševljenje Alfinim web shopom!
Danas sam naručila udžbenike drugih izdavaca - oko 9h ujutro, platila karticom, i u 11h dobila info da su omotane i spremne za podizanje
(kod njih u skladištu na Jankomiru, jer mi je to u susjedstvu).
Podigla - i sve super.
Školsku sam knjigu naručila prije tjedan dana - isključivo knjige njihove kuće -+ i rečeno mi je - isporuka oko 15.08. :-o.
Iako piše da je isporuka 3-5 dana za njihove knjige - s obzirom da sam naručila i omote - rok isporuke se pomiče..........grrrr
OPET pohvala za alfin web shop!
narucila sam knjige za necaka, sedmi razred jer ih moja seka nije nasla u svom gradu!
sve rijeseno u dva dana!
I ja dosla e kupi pohvalit ! Tocno u odabrani datum su dosle omotane knjige i omoti dodatni koje sam trebala !
Ja sam otišla u Školsku knjigu i kupila na licu mjesta.
nema narudžbi , čekanja dostavljača , uplatnica... ono , najjednostavnije moguće.
zar smiju knjige negdje biti skuplje?
pa cijene odredjuje ministarstvo. ja mislim da su svugdje iste.
Ja tek danas narucujem knjige i kazu da ce dostava biti 23.08. Uzet cu u ekupi.
Ja cu od sad u e kupi kupovat jer se zbilja pridrzavaju roka i jos imas poklon bon od 200 kn na neke proizvode. Omoti se mogu i bez knjiga uzet , pa sam ja tako i omote rijesila za knjige koje nismo kupili , rabljene :) i to imaju one kvalitetne omote !
I nama stigle knjige naručene na udzbenik.hr, omotane, sve štima.
za koji najmanje iznos radi taj e-kupi, i dal svi dobijaju bon?
Mi smo naručili preko udzbenik.hr i nisam zadovoljna, čak sam im pisala i prigovor :D . Uglavnom, glavni razlog kupovine knjiga preko neta je bio u tome da ne moramo hodati po gradu već da nam donesu sve na vrata. I to smo uredno i platili u vidu dostave 25 KN. Prvo, uopće nam nisu poslali obavijest da su knjige poslane. Napisala sam im mail u četvrtak i odgovorili su mi da su knjige poslane i da će biti isporučene u petak ili ponedjeljak. Naravno, u nedjelju nas je dočekala obavijest od City Expressa da si dođemo podići paket, jer su oni pokušali dostavu u subotu, znači van najavljenog roka, za vikend, i kad nas nije bilo doma. U ponedjeljak otišla u City Express na Selsku, ispred se nije bilo gdje za parkirati, parkirala 3 ulice dalje na Trešnjevci, jer su prve dvije bile raskopane i izgubila vremena kao da sam išla u grad po knjige u knjižaru:-x, jedino me parking u gradu ne bi koštao 25 KN koliko me koštala dostava koju sam platila, a nije ispoštovana ne mojom krivicom...
Ja sam naručio u Konzumu, ali danas me zovu da ne mogu isporučiti prije slijedećeg petka. Super, kažem ja sad mi to kažete kad su prošle sve razmjene i slično, i to još par dana prije početka škole. Uglavnom otkazao narudžbu, a sutra idem zdravo seljački po knjižarama kupovati. Znam gdje dogodine neću naručivati.
Mi smo prošli tjedan naručili udžbenike (i torbe) za 1. i 5. razred na UDŽBENIK.hr. Danas je stigao paket, sve u redu, udžbenici fino omotani a dobili smo i knjigu na poklon. Najgenijalnije mi je ovo s omatanjem udžbenika. Obično smo to radili u nedjelju navečer prije početka škole i trajalo bi do 3 u jutro...
Ja sam naručila udžbenike na ekupi u prošli ponedjeljak. Nazvala sam prije toga besplatni telefon i pitala kada će mi udžbenici doći, jer smo planirali na put u petak. Gospođa je rekla da će doći u srijedu. Prošla je srijeda, pa još jedna a udžbenika još nema... Danas sam opet zvala i gospođa je reklada im neki naslovi nedostaju i da nije njihova krivnja. Valjda su u tih 10 dana mogli nabaviti knjige koje nedostaju!
Mi smo kao što sam rekla naručili knjige u Profilu preko neta, poslali su mi mail da e stiglo i da mogu doći po njih kad mi paše. Bila jučer, sve 5.
Mi smo ove godine naručili od E-kupi , i sve je stiglo po dogovoru i bez greške (i knjige su bile već omotane).
i mi smo naručili preko udžbenik.hr i sve stiglo umotano na vrijeme...sve pohvale
Ja ove godine (prokleta škrtica) narucila preko webshopa Tiska. Reklamirali besplatnu dostavu na kiosk po izboru. Još 6.8. platila Dinersom. Onda sam skuzila da sam narucila jednu knjigu koju smo vec dobili. Jedva sam nakon nekoliko dana zvanja dobila njihov info telefon. I zeljela da mi tu knjigu ne salju i da taj iznos smanje na Dinersu koji ce fakturirati. Ali to ne moze. Uglavnom opet u srijedu zvala jer knjigama ni traga ni glasa. Da bi ih konacno danas dobili. Naravno Diners sve fakturirao , a ja moram traziti povrat novca na karticu. To je puno jednostavnije nego da su ga odmah maknuli sa racuna!!! Tisak mene nagodinu nece vidjeti.
Ja sam od tiska naručila na kiosk jedan crtić. Trebalo im je više od mjesec dana da ga dostave. Na info telefon se isto nitko nije javljao.
nama je udzbenik.hr poklonio Drvo znanja. ne smeta me što su knjige došle zadnji tjedan prije škole, smeta me što su mi karticu teretili mjesec nakon što sam naručila knjige i što na moju karticu nema obročnog plaćanja.
najbitnije!
za razliku od prošle godine, iz city expressa nisu zvali prije dostave (koja košta 29 kn), došli kad nikoga nije bilo doma i ostavili obavijest da dođemo po knjige. taman posla! zvala sam ih, drugi dan su ih donijeli (i ovaj put telefonski provjerili da smo doma).
no dojam neprofesionalnosti ostaje. iduće godine idem drugdje...
Mi smo napokon dobili popis udžbenika za slijedeću šk.
A od sutra se mogu naručiti knjige na udžbenik.hr :-). Ja sam zadovoljna s njima zadnje dvije godine, tako da ću ponovo naručiti preko te stranice.