valjda misli transferirano?!koji kr..
Printable View
valjda misli transferirano?!koji kr..
ajme, kako je mučno slušati saborske zastupnike koji nemaju pojma o postupcima mpo-a ... jedva čekam da sve ovo završi, ne mogu više slušati nebuloze
Bolje je ovo ne gledati! Ko je ovaj tip uopće?!? Kaze da je dovoljno zamrzavati jajne stanice a ne zametaka, i poziva se na zakon koji ima italija.. Ma mislim stvarno! I kaze da se ne smije vršiti oplodnja svih 12 jajnih stanica, nego da se oplodi onaj broj koji je potreban za jedan postupak!
Ocito ne kuzi da ako ih se oplodi 3 odnosno 2 da će doći do transfera!
pa ovaj ocito ne zna ni kakav je trenutni zakon...
mene baš sada omeli telefoni
a još frfljam
milinović trkelje li ga
opet Milinović hvali svoj zakon, kad ga nitko drugi neće hvaliti, jadničak
Ok, ovaj tip ima dijete iz mpo, ali opet, kad ga ljudi koji nemaju pojma o mpo slušaju, ne čuju nikakve konkretne činjenice..
Bože sačuvaj, nema pojma, on izgleda ne zna da predlaže opet isti zakon
Nakon što se dobije jedno dijete, ne može se ići više na mpo.. :(
ne, nego nakon iskorištenih postupaka nema se više pravo na mpo na trošak hzzo-a, neovisno radi li se o prvom ili trećem djetetu
ma ste ga čuli-pec, pec...koji diskurs, prejadno..no navikli smo, nažalost!
drugim riječima, postupci se ne resetiraju nakon rođenja djeteta
Milinoviću, pec-pec pojma nemaš!
opet nosonja o PP brljavi
Katastrofa!!:-(
Znači,ja ne mogu ponovno ići na mpo na teret države jer sam,eto,rodila..
Zašto!!??
Ali ja nisam ostala trudna u bolnici već privatno.Kako se onda to tretira?
ali slušajte ovog Burića, da se djetetu na 16-ti rođendan, uz čestitku, pošalje i obavjest iz registra da je začeto doniranom spolnom stanicom
milinovic mi se gadi , koji lazov, koji provokator
BB dobro zbori.
To što si išla privatno država ne broji, za njih ti si na nuli.
ja ne mogu vjerovati da jedan saborski zastupnik ne zna koja je drzava prva priznala hrvatsku
pa trebao bi postojati nekakav test, ako ne opce kulture, onda bar osnova poznavanja hrvatske povijesti
Ne mia, za tebe vrijedi 4+2 jer si išla privatno, al za one koji su išli na teret države broje se oni postupci koje su iskoristili, znači od 6 dosada stimuliranih koliko su iskoristili, taj broj oduzmu od 4 koliko će sad moć iskoristiti, i onda ako šta ostane to je broj koliko puta još mogu ići na teret države. Npr. iskoristili 3 stimulirana, znači 4-3=1 još za iskoristiti. Ja mislim da je tako.
Jel je tako BB?
Ma mislim da još nisu rekli ništa o brojanju prethodnih postupaka..
Uf..evo upravo sad su rekli..ono "na dan stupanja" mijenjaju u "do dana stupanja.." Tako da mislim da se stari postupci broje.. Ali neka me netko ispravi ako griješim.. Da ne bi bilo panike bez veze..
mijenjali su clanak 62
mislim da su promijenili clanak 62, al pada mi vec koncentracija...
A nisu promijenili ono da se zametak vraća u jajovod?!?! Pa je to moguće?!?
ajme poimenično glasanje
ja isto nisam sad skužila
Glasaju upravo jedan po jedan
Koje sr..e znaci nis od resetiranja
upravo cekam da prokrvarim nakon druge biokemijske iz cetvrtog stimuliranog i nadam se da nece biti kiretaze. joj gade mi se! kako mogu dolaziti tako nepripremljeni i baljezgati gluposti. pa da bar terminologiju svladaju. jadne nam drzave.
Sta su mjenjal4 u cl. 62