kaj :? , pa poznato je da sam ja tule za kolektiv.
držim se one tko pita ne skita :P
Printable View
kaj :? , pa poznato je da sam ja tule za kolektiv.
držim se one tko pita ne skita :P
josie :love:Citiraj:
josie prvotno napisa
ja sam se samo priupitala isto? -kako ćemo? Pa gdje su druge??? Što predlažete?
ja sam mislila da smo se dogovorile Zg posebno, Os posebno :?
Evo me , nisam vas izdala!
Mislim je bolje posebno , zbog teta C.Ja ću naručiti Os a jedna neka preuzme narudžbu za Zg, čisto iz praktičnih , dostavnih razloga. Mogu ja naručiti oba ako vi hoćete :?
Kinder ako hoćeš, super, a sa tetom se dogovoriš da šalje dva paketa, jedan za Zgb, jedan za Osk... šta kažeš? U tom slučaju imamo dvije carine, zar ne?
Ej hej negdje se izgubio moj velur ROSE 1 komad :( PLiz ako može dodajte ga još, a ako stvarno nema sage velour (a bila sam uvjerena da sam vidla) onda PEACH. Hvala :love:
Osijek
VELOUR
kinder - L , ROSE , 1 komad
cekana - L , PEACH 1 kom, BUTTER 1 kom
anjica - M- butter 1 kom, peach 1 kom
COTTON TERRY
kinder- L , butter 1 kom
Zagreb
VELOUR
josie- L , BUTTER, 1 kom
aries24-L, PEACH 1kom, BUTTER 1kom
sonya -L , peach 1 kom, rose 1 kom
COTTON TERRY
aries24-L SAGE 1 kom, PERIWINKLE 1 kom
josie -L PERIWINKLE 1 kom
sonya -L, periwinkle 1 kom
jel sad štima?
Osijek 6 kom. Zagreb 9 kom :roll:
Štima, hvala puno :D
Provjerila sam za velour, ima na slici, ali ne i za naručiti, pa sam pobrkala... :roll:
evo mene konačno,valjda nisam zakasnila.
ubi me prvi radni dan i još ostali bez tete čuvalice pa sam ko bez glave.
ja bi velour,vel.L, PEACH 1kom,ROSE 1kom,BUTTER 1kom :mrgreen:
možete mene u bilo koji grad
A jooj Vesna 3 ja sam čitavo veče na forumu i provjeravam sve postove i upravo naručih (23.45) i tvoj se tek sad pojavio!!!!
Sori, ali ne brini, čini mi se da ću barem ja naručivati malo češće :roll:
e danas mi baš krenulo sve naopako :cry:
Ne brini, biti ce toga jos, ovaj krug je tvoj novčanik ostao puniji, a slijedeći krug će moj! :PCitiraj:
vesna3 prvotno napisa
:D jedva čekam mekani velour!
Kinder :love:
Kinder :love: :D [/quote]
Anjice, jel poznaš doroteu24, ona je isto iz Vukovara
ne, nisam niti znala da je još netko s foruma iz Vukovara :D , baš ću joj poslati pp
pitanje:
razmisljam sta ako mi platnene pelene budu prevelike za pocetak...
nebi bas htjela u jednokratne, e sad skuzila sam kako vezati pelenu sa sistemom tetre, prvo slozis tetra pelenu, pa svedska...
e sad pitanje je vezano za svedske pelene, vidim one sa vezicama, al navodno postoje i one na cicak (adax? turbo limac? nama?)
koja je razlika?
teta u adaxu je rekla da su te svedske sa cickom za siroko povijanje i cine mi se dosta skupe (oko 70 kn)
dal su sve te cicak-svedske za siroko povijanje? dal to smeta bebi ako recimo ne treba siroko povijati?
i dal na to idu onda zastitne gacice? kod nas ih ima samo kamaris?!
hvala
:love:
Dia,
pelene u Adaxu za široko povijanje su ti po 47,00 Kn(ne po 70,00 Kn) i idu isključivo na pampers pelenu. ;)
dia, ja imam platntne za maaalu bebicu :D
Kinder jel ima kakvih novosti od tete?
Nije Dorotea iz Vukovara već iz Osijeka, ali radi u Vukovru pa si možda pobrkala. No ipak je a neki način Vukovarka ;) .Citiraj:
cekana prvotno napisa
Da li je netko možda naručivao Babylove pelene sa www.kidalog.com? Ako da, zanima me koliko ste dugo čekali paket, ja sam narudžbu napravila 27.02. i već sam nestrpljiva.
Ivček, mislim da je coccinella do njih naručivala, nekad davno.
Dorotea24 je iz Osijeka, da... to sam skužila nakon par sati...
Aha. :roll: Rekli da će trajati dva tjedna, a javili su mi se nakon 5 mjeseci sa pitanjem želim li još narudžbu. Rekla sam "ne, hvala". :roll:Citiraj:
Ivček prvotno napisa
bit ce da sam onda krivo zapamtila :?Citiraj:
tellii prvotno napisa
a koje svedske onda kupiti? one obicne kakve su nase mame koristile...
kakve su i za sta one u turbo limacu?
joj...pomagajte...ja vam to nis pojma nemam :/
beso :love:
mislis na to da ti nisu prevelike...ili...Citiraj:
cekana prvotno napisa
ja necu imat bas prilike ako nekaj prifali skoknuti u ducan kupiti (jedino pampersice) i zbog toga bi htjela unaprijed sve pripremiti (pa i par takvih platnenih)
Dia, ako misliš koristiti platnene pelene, onda ti ne treba široki povoj! A možda uopće neće trebati bebici ni u pampersicama. Pelena za široki povoj o kojoj govoriš je umjesto tetre i švedske, znači ide na pampersicu!
I male novorođene bebice su koristile platnene bez problema. Mi smo od rođenja, nismo ih morali smanjivati (ali K. je bio 4310gr). I mala pelena se lako da napraviti, ako se baš bojiš Kamarisovih.
Hvala na odgovoru. Na kidalog stranici se doduše promijenio status narudžbe iz procesing u s(kršitelj koda)ed, a ja svaki dan gledam s prozora kad će poštar doći. Nadam se ipak da će uskoro stići jer osim 5 kamarisovih pelena nisam htjela ništa naručivati dok te kanadske ne stignu, pa gotovo da perem pelenu čim se uprlja. Sva sreća da imam minijaturnu veš mašinu, pa je začas puna.
da kanim koristiti platnene, al malo se bojim da ce mi platnene biti velike za pocetak...onako od oka mi se cine ogromne
zato me zanima kak se moze povezati platnena pelena na onaj stari nacin da ne moram kupovati jednokratne
zar to ne radis sa tetra pelenom i na to ide ta tzv. svedska ili sam ja tolika tuka da ne mogu to shvatiti :oops:
2 tetre + zaštitne gaćice ( 1 trokut + 1 presavijena) , šveđanke ti onda ne trebajuCitiraj:
Dia prvotno napisa
A možeš i tetra, pa švedska, pa zaštitne... Ali tko bi nakupovao toliko švedskih, preskupe su!
by the way mi smo bili mali 3180 g porođajna , s mjesec dana (4200 g )počeli platnene i nisu bile jako velike (kamaris)Citiraj:
cekana prvotno napisa
ok, sad mi je malo jasnije...hvala
sto znaci da su svedske skupe?
vidjela sam u katalogu ima TL neke po 20 kn al to su one tanke frotir sa vezicama, a vidjela sam i neke sa cickom slicne al na njihovoj web stranici (mozda odem sutra u TL pa izvidim stvar u zivo)
meni se platnene cine ogromne u usporedbi sa body-em br. 50 :/
najgore mi je sad blebetati u prazno, i znam da cu vidjeti tek kad dode beba al ce mi onda bit problematicno trckarat po ducanima
Ne moj kupovati body br.50. Nema šanse da beba stane u to, osim ako baš ne bude nedonošče ili 46cm. Bilo kakva pelena i već ne stane! Najmanji 56 8)
Mislila sam da su švedske skupe zato jer se koriste samo par mjeseci, a možda uopće ne, ako ne treba široki povoj. Ako ćeš ih koristiti kao platnene isto dok je beba mala... ne znam... meni je to prazna investicija... malo si još proračunaj
Ne uzimaj švedske!!!! :mrgreen: Mi smo prvih pola mjeseca široko povijali i iskreno nije mi se dalo zaj.....ti s platnenima dok malo ne dođem sebi. Trebalo mi je odmora od svega pa mi se nije dalo stalno prati pelene, premda ni to moje nema baš logike. Bilo mi je lakše s 1 tetra pelenom i švedskom i kažem MM da bi kupi 5 kom švedskih. Ne znam jesam li ih jedanput koristila jer sam nakon 10 dana počela koristiti platnene i skroz sam se uštosila. Malo jesu bile velike, ali prvo malo nahranim miša da mi ne plače i nakon toga idem na presvlačenje i polako lijepo "namontiram"pelenu. Mislim da sam postala ovisnik o platnenima, samo ne smijem puno škicati ovdje da se i ja ne bacim u trošak :mrgreen: Sve u svemu švedske se ne isplate, pogotovo jer su ove moje bile loše kvalitete.
Ja bih dodala, ne kupuj tetra pelene iz TL, grube su ko kuhinjska krpa. Šteta novaca...
Tako je, samo LOLA RIBAR Tetra pelene imaš u DM-u i Mercatoru. Prošle već mojih troje slinavaca!!! I još su za 10!Citiraj:
momtobe prvotno napisa
hvala na savjetu
e, vi ovisnice (ne,ne ubrajam se još u tu skupinu), je li tko od vas naručivao išta od soft cloth bunza?