Pamtim avatare i malo sam :?: kada ga netko promijeni.
Printable View
Pamtim avatare i malo sam :?: kada ga netko promijeni.
Mene nitko ne doživljava ozbiljno, moram hitno mijenjat ili nick ili avatar :gaah:
O, doživljava te. Bez obzira na avatar...
davne 2004 kad sam ja došla na forum neki forumaši su bili popularni , a sada ih više nema . a tad je ovo bio novi forum sa tada novim pravilima, nisam bila registrirana na starom rodinom forumu koji je bio do jeseni 2003, samo sam čitala
onda sam ja malo više piskarala po forumu i nekima se zamjerila.
iskreno ne sjećam se uopće teme sukoba a da me te osobe ponekad ne provociraju , jer se rijetko javljam po svom izboru, zaboravila bih i njihove nickove.
prebacila sam se na fejs i uživam .
jupi!
mikka:-D:-D:-D
A70- odličan avatar!
isvetica ne mijenjaj ništa. ti imaš jedan od najboljih avatara. osim mikke, naravno :mrgreen:
8-)
Da se nisam izvježbala (i izgnjavila članove radi uputa za snalaženje) na jednom drugom forumu, sada ne bi znala ni što je nick ni što je avatar, ali ovako mogu reći da ste mi po svakom pitanju, pa tako i po izboru ovih forumslih oznaka meni trenutno vrlo zanimljiva gomilica.
Mikka :heart:
Nisam ni znala koliko se vežem za tuđe avatare :)
Ajme zen Lisa - kako li sam samo Cubanu zaboravila spomenuti....
meni su moia i zorana dijametralno suprotne
a meni nedostaje klo klo
a apri se sjetim mnogo, naročito zbog par nježnih uputa iz doba kad sam friško rodila :heart:
i almathee i njenih klipića
i muffina mamme san
a kad se mislim šta bi mudro čeljade reklo na neku temu, a nemam vremena čitat redom, čitam cvijetu, peterlin, nenu jabuku i lutonjicu. i anu m i anemonu
mc grubi i trina su mi osobe s osobnošću
ima toga još, ko će se sjetit
i meni jako nedostaje zorana
i mnoge druge
zorana je super, i nije imala stavove kao i moia .
apri njezna:lol:
X
i kao sto je makita napisala kad otvorim biljeznicu sa receptima to mi dodje kao neki rodin spomenar a po tom pitanju meni fali anek i njeni recepti ali sa zadovlojstvom pratim peterlin, bilo bi mi drago ponovno citati zoranu i c grubi....pamtim ljude i po nicku i po avataru ali mariu71 pamtim i kad promjeni avastar, obozavam njene avatare :)
Nisam baš u toku zadnjih dana, pa nisam pročitala temu. Meni je avatar jako važan i pamtim ljude po njima, zato svoj ne mijenjam.
(Promijenila sam ga jednom u sličan.)
I ja sam jednom mijenjala avatar, pa nisam znala naći vlastite postove :lol:
Nedostaju mi Nenine noge, Bodulica mi je preslatka na novoj slici, ali ja se navikla na macu...
Beti3 mi je majčinski tip, Trina mi baca na moju mamu kakva bi bila u virtualnom životu da je imala Rodu u mojim godinama.
Ifina izvanzemaljka mi je bila super, kao i Cubanina Lisa, baš sam sucker za animirane likove
pa i ja bi velicala da zivim u austriji, meni se cini da ljudi tamo cist fino zive, a ne mi ovdje, zivotarimo :mrgreen:
aha, da zorana je bila kucanica, uuuzas :P
nadite meni dobar avatar:)
guglaj slike: storma
evo, npr.http://www.google.hr/imgres?q=storma...9,r:7,s:0,i:89
ne mogu promijenit avatar, sve i da hoću! nijedan drugi ne bi imao smisla :-P
Eve jedne bolje
http://galestorm.tv.hostbaby.com/img..._with_whip.jpg
marta aaaaaaaaaaaaaaaaa ok kuzim bic al tigrasta robica
Baš je šik.
Ova s bičem je fenomenalna...mam su mi kolači presjeli
I? Tko ima najblji avatar?
Davor :), definitivno među prvih 5.