:bye:
Printable View
B12 i folate sam vadila na Rebru, provjerite koliko se gdje čeka, jer zna se desiti da se čeka i po mjesec dana.
Hvala zovem rebro u ponedeljak. Znaci folati i b12- rebro, anti TG, anti TPO, 170HP- vuk vrhovac- tak da znate ako bude možda to još tko trebao vaditi!!:-)
snupi, u Vinogradskoj se ne narucuje za vadjenje krvi
jutro svima, kuham kavu, caj cemo navecer
ginger, folacin bi trebali pisati mpo dr, a da primarni onda pisu recept, ne vjerujem da samo praski pacijenti piju folacin od 5? ne vjerujem primarnima ni kad je folna u pitanju
i ja cu ovdje poslat hug strategiji
Jutro !
Evo i mene na kavicu !
I u Sarajevu propisuju folacin od 5 mg, samo kod nas ne ide na recept. Pije se od početka stimulacije do 3. mjeseca trudnoće.
Ja sam se za neke pretrage u Vinogradskoj naručila i to u njihovoj središnjoj centrali. Vadila sam hormone štitnjače, AMH ali i B12. Nalaze sam čekala dva do tri tjedna.
koliko ste cekale na sl. ivf poslije polustimuliranog ivf ??
jel dovoljno 4mj ?'
Crvenkapice ja sam bila u 11. mj i planiram opet u 3. mj., a bila sam na polustimuliranom!
Pitala sam dr. jel mogu, reka je da može!
Ja sam isla u postupak svaki treci mjesec jer osim prva dva, sve ostale sam bila sa femarom jer mi je br dobivenih stanica bio isti. Ako sam imala fet onda svaka dva mjeseca.
Nije mi se dalo cekat dugo jer neke godine su ipak tu
Koja je razlika između gonala i purgona?
Počela nam se godina dobro zahuktavati i veselim se našim novim uspjesima.
Nas troje smo polako ušli u 27 tt i došao je trenutak kad netko od vas mora definitivno preuzeti listu. Naime, već dugo imam zabranu dugotrajnog sjedenja, ali u zadnje vrijeme sve teže i teže balansiram s laptopom i trbuhom.
Nadam se da ima kandidata, a sve se možemo dogovoriti ili ovdje ili na pp. Javite se!
Zasad otvaram nedeljnu krčmu i točim nam jednu tradicionalnu, večernju forumsku rakiju, pa se poslužite :pivo:
eto i mene :pivo:
Eto, javila mi se naša forumašica i ona će preuzeti listu. Mislim da izbor nije mogao biti bolji!
Ja ću "počistiti" svoje repove, postati novu listu i predati vas u sigurne ručice naše bubekice :*
:pivo:
skoro sam propustila krcmu, neoprostivo
bubek, zivila!
bb, thanks na svemu
Kralj je mrtav, živio kralj! :lool:
BB s ovakvom zamjenom zaista možeš s mirom predati dužnost, :pivo:zdravica za novu i :pivo:staru gazdaricu od liste!
vecer cure... dobro dosla mami 2!
samo bi se nadovezala na onu folnu kiselinu jer nitko nije napisao da je jako bitna za razvoj središnjeg zivcanog sustava fetusa a nase ga tijelo prirodno ne proizvodi... eto malo info..
bubi ce listu uspjesno raditi kao i sve ostalo...
bigblue zivila!
O pa tu je veselo, kažete krčma, e pa za to sam uvijek :pivo:
:coffee: hvala ja ću se poslužiti...
BB hvala za dosadašnji angažman a bubekice :klap: za preuzimanje
i ja cu se posluziti kavom
i zahvaliti nasoj BB na vrlo predanom dosadasnjem radu, a bubekici zazeliti puno srece
Evo i mene na kavici :coffee:
I za našu staru i novu tetu od liste :klap:
jutro svima!
ginger hvala na kavici, bas prija :-)
curke, svima hvala na dobrodoslici, nadam se da cu dostojno nastaviti tradiciju BB, kako u vodjenju liste, tako i u nekim drugim stvarima :-)
gotovi su godisnji, nadam se da ce nam 2013-a startati uspjesno, u to ime puno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubekice sretno,da bog da da uvrstiš na listi najviše trudnica .:-D
BB i tebi sretno i hvala na dosadašnjem angažmanu.:klap:
Ginger tebi isto sretno i hvala na kavci :coffee: ja popijem svoju i gibam raditi.
Pa ja propuštam i večernje i jutarnje cuge, no izgleda da mojoj bebolini paše kada puno spavam... :) ja ću se zato sada poslužiti jednim finim cappucinom. Živjele! :pivo:
Hvala BB na brizi za nas svo ovo vrijeme, a Bubekici želim da nam i ona čim prije preda listu dalje zbog velikog trbuha i da ima rekordno veliku listu trudnica svakog mjeseca!
:pivo: Bravo za našu Bubek! I da ostane što prije trudna!!
Cestitkr amix na bebolinama
Mi danas bili na uzv sve je ok ali nismo slikicu dobili niti je dao mm da ide unutra bas je bio nabrijan dr
Bubekici sretno sa vodenjem liste
Svima drugima za sve sto treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za našu bubi-živjeli! :pivo:
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~!