HITNO molim vas - postoji li na mljekomatu na kvatriću mogućnost da dobiješ boce iz mljekomata (negdje sam čitala da se mogu
iz mljekomata dobiti boce-3 kn)?
Printable View
HITNO molim vas - postoji li na mljekomatu na kvatriću mogućnost da dobiješ boce iz mljekomata (negdje sam čitala da se mogu
iz mljekomata dobiti boce-3 kn)?
@Dijana Ja sam jednom pitala (prije možda 2 mj.) i rekli su da treba donijeti svoju bocu.
Ti sa kvatrica su kod nas u kvartu samo prvi dan dijelili boce
Evo obavila sam prvu kupnju mlijeka u toj mesnici. Da, treba vlastita boca (ja sam morala nabrzaka ići kupiti jednu vodu i onda je izliti :roll: u odvod). Mlijeko je jako fino, ali mi je ulilo bitno manje od 1.5 l koliko je bila boca, a ubacila sam
uredno 9 kn?? Nisam imala vremena to istraživati, jel se nekom još to događalo?
meni nije. imam boce od litru i jedva utočim tu litru jer se pjeni, a baš su na taman.
na kvatriću točim.
Možda je mlijeko bilo pri kraju? Nema veze, drugi put ću doći s više vremena na raspolaganju. Glavno da je mlijeko super!
A ti lipo drugi put donesi dvi boce od litre ipo i natoči dvaput litru ;)
Ja sam par puta nosila staklene boce od jamnice i izludila s tom pjenom.i još su uske na vrhu pa se pjena brzo digne..
Najbolje su mi se pokazale one širokig grla, ala fructal ili pago sok sto ima. A i bolje jer u plastici mi se pri kraju znalo ukiselit prije nego u staklu :)
gita, ne prokuhavaš ga?
smokvica, a i to šta kažeš, možda se zblesirao na uputu od litru i po.
ne znam jesam li napisala ili ne ... pa ponavljam...u pekari na tržnici volovčica...onoj do autopraone...ima isto mljekomat :)
gita, hvala, probat ću i ja tako.
Ja kuham. Kupim 4L odjednom, skuham odmah, pustim da se skroz ohladi, kožicu odozgor spremim za kajmak, ostalo stavim u boce i u frižider - može 4 dana stajati. Ja sam se preporodila s mljekomatom - radim sama i svoj sir i vrhnje...
Dijana možda moraš nakon što je istočio litru ponovno stisnuti START da istoči preostalo. Tak je kod mljekomata u ds, za svaku litru se mora ponovno stiskati gumb, bez obzira koliko sam novaca više ubacila...
Tako je, tincha, skužila sam to kad sam bila drugi put na mljekomatu, prvi put sam žurila jako i nisam uopće dobro proučila što piše na onom malom ekranu. Nema veze, ostavila sam sljedećem kupcu nešto mlijeka:lol:.
Zato sam drugi put pazila i stiskala start/stop da mi od pjene ne iskipi mlijeko, malo i otpila, i sve sam uspjela utrpati u boce (3.5 l).
Danas je postavljen mljekomat na tržnici Kvatrić.
Mene zanima da li ima još koji mljekomat u Zagrebu? Bio sam na nekoliko lokacija već i izgleda da su se pozatvarali..
Ima na Dolcu! U prizemlju, na ulazu iz sredisnjeg dijela u mlijecni. 6kn litra, vidim uvijek maleni red. Probali smo i super mi je. Sto Tanci kaze, bas se vidi trag na stijenkama flase, a ne ovo iz tetrapaka koje je kao voda kad usporedim.
Ima mljekomat živi, uredno radi u trgovini Grga Čvarak, Vrbani III.
Novi mljekomat na Savici kod DM-a, blizu super dućana Vocarna.hr. Mlijeko je s OPG Mužinić: jučer kupila i prefino je, 6 kn/L. Ovih dana je uz mljekomat i kćerka vlasnika i ljubazno objašnjava sve o korištenju mljekomata, dijeli letke o OPG-u i jako je draga.
Danas ću pogledati radi li novi u Nehajskoj kod trgovine Delfin.
Novi mljekomat je i na jarunskom placu. Isto je 6 kn/k.
No na žalost nama nije fino to mlijeko ;(
kakvo je mlijeko na mljekomatu na Dolcu, jel tko probao?
ovo što sam ja napisala da nam ne paše ne znači da nije dobro nego mi očito nismo naviknuti na taj okus
Ja znam za dva mljekomata - u Kauflandu na novoj Branimirovoj i u Garden mallu (koji nam je super zabavan jer muče kad se napuni boca :mrgreen: ). U potonjem je litra mlijeka 7 kn.
Ima i u Nehajskoj, 6kn
na zapadu nema?
treba ovih dana ak već nije otvoren na placu Špansko, izvidim pa javim
Danas je otvoren mljekomat na tržnicama Špansko i Gajnice.
onda ću ovih dana svratit i vidjet kaj se nudi, nego ima li on radno vrijeme, ili radi dok ima?
U spanakom radi do 22 sata, onda se spusta roleta.
Imaju i svijezi sir i vrhnje, ali mislim samo ujutro dok je tamo prodavacica.
si bila, probala?
Veronika na frankopanskoj ima mljekomat jel? Koliko je litra, jel fino?
Novi Zagreb- na platou od Mamutice i na placu u Utrinama.
Srednjaci, Braće Domany 6, neboder, kraj voćarne. 6 kn/l, može se uzeti i staklena boca za 4 kn. Nama je super, pili, pravili sir, kefir...