i meni svasta pada na pamet..ali..ak sam do sad izdrzala budem i jos malo..Citiraj:
lucky day prvotno napisa
al jos nis neznam tocno i to me ubija
Printable View
i meni svasta pada na pamet..ali..ak sam do sad izdrzala budem i jos malo..Citiraj:
lucky day prvotno napisa
al jos nis neznam tocno i to me ubija
virkam i cekam dobre vijesti sto prije...
nemam rijeci da se izrazim..
sudac je napravio termin za mjesec dana kada ce napravit to kaj treba napravit-napisat par recenica..
ja sam misla da je nasa drzava u banani,ali ovo je nezamislivo..
neznam kaj da vam velim, nisam ni sama pametna
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ma, ne mogu vjerovati! Pa zar nitko ne razmišlja o tome kako je djevojčici? :shock:
:cry:
ocito ne..da itko razmislja sigurno se ne bi takve stvari dogadale...bar ne na taj nacin i tolikoCitiraj:
Amalthea prvotno napisa
ne da sam u komi, nego nemrem vise ni mislit
Budi hrabra! :heart:
ma daj, ne mogu vjerovati :/
ne mogu vjerovati!!
zar ti ljudi nemaju srca?.. zar nitko od tih ljudi nema dijete?..
nikiva, drzi se!
puno :heart:
nikiva drži se... :heart:
To stvarno nije normalono.
Drži se! :love:
koma :(
palac dolje za njihovo pravosudje
nemogu vjerovat da se takvo nešto može događat
drži se :heart:
:x
drzi se :love:
Baš mi je žao.
Užas...
drž se! :cry:
Ovo je nevjerojatno :evil:
Nikiva, izdrži :love:
Koma :evil:
Nikiva drži se :love:
:(
eto a mi uvijek mislimo da je vani bolje
ponovno sam doma..sve znate
idem gore opet kad se bude to rijesilo i zaista se vise ne vracam bez nje
pozdrav svima
meni to fakat nije jasno :?
kako termin za mjesec dana! i ako pustimo skrbništvo na stranu (jer oni ne moraju to određivati) odluka tog suda je ništavna, ako postoji odluka našeg suda, zar ne ???
zašto policija ne može oduzeti oteto dijete bez odluke njihovog suda.pa imaš nostrificiranu od našeg???
mislim zbrakano sad sve pišem i ako ti se ne odgovara, sve ok ali uopće ne kužim
ni meni nis nije jasno...
a ono sto mi je jasno je da se zbog sporosti sudova to obija na ledjima djeteta...
a kad ne platis racun - da vidis kak su brzi... gamad...
drzi se, nikiva :love:
joj ovo je koma. draga drzim fige tebi i tvom malom andjelu-sto prije da ti zaspi u narucju!!! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Fuj, fuj, fuj...
Nije me bilo i nisam imala pristup netu pa nisam ni gledala do večeras ima li novosti...
Pa ne mogu vjerovat da je zbog 5 minuta dijete prisiljeno čekat susret s mamom i bratom mjesec hebenih dana...
Nažalost, nemam više ni konkretnih savjeta, ni mogućnost uhvatit nekog drugog, mogu samo držat fige da se to konačno riješi na slijedećem ročištu... :love:
Citiraj:
Anči prvotno napisa
hvala Anci...i ja se nadam, ustvari vjerujem.. :love:
Nikiva, čekamo s tobom :love:
saljem ti :angel: za tebe i tvojezlato.budi hrabra i ustrajna.mislim na tebe :love: :heart:
Citiraj:
jassi prvotno napisa
joj svaki put mi se zasuze oci kad procitam ovak nekaj...hvala vam svima od :heart:
užas. nadam se da ta jeza privodi kraju :love:
neznam kaj da točno napišem...prošao je i taj termin na sudu jučer.rekao mi je odvjetnik(preko posrednika) da je bio "ovaj" tamo,njegov odvjetnik,i tasm negdje njegova mamica(naravno) i moja curica..mislim sve mi je prestrašno..užas.uglavnom da skratim, ta sutkinja će 27.6 donjet tu hebenu odluku...
je neznam jel sam ja maloumna ili kaj, ali mi je nestvarno da neko može OTET djete,da državno odvjetništvo to prizna kao otmicu, pa da nakon toga se čeka termin na sudu mjesec i pol i onda ga još tam saslušavaju???
i nakon svega njoj treba 2 TJEDNA da to napiše??!!
pa ko je tu lud?
a kao njemačka je vrlo ažurna i misli na djecu
mislim da popizdiš :cry:
nemam riječi, preprestrasno
:heart:
Stvarno mi je žao! Nadam se da će sve ubrzo završiti i postati samo gorka prošlost! Draga :love:
e,pa stvarno nemam rijeci!!
drzi se jos malo... :love:
izdrži :love: nadam se da je to finalno pomicanje konačne odluke
:love: ajde još malo
:evil: za njih
isuse pa da ih zadavis.ja bi izasla u medije kod nas pa bi se mozda netko pomaknuo, zovi neko ministarstvo,kosoricu...ma ne znam,to je strasno. ja ti drzim fige. pa oni su zaita maloumni hebeni kreteni :x :evil: mila nadam se najboljem za vas dvije. drzi se :love:
hvala puno svima..
evo sutra letim gore i idem čekat..
ako se sad to ne riješi onda ću fakat nekog zadavit i stvarno izać sa pričom u javnost..
jer ovo više nije normalno :(
:love: Da se što prije vratiš sa najboljim vijestima!
sretno :)
ako se odlučiš za medije ja ti još stojim na usluzi. :love: nadam se da neće trebati i da ćeš se vratiti sa curicom
hvala ninochka..Citiraj:
ninochka prvotno napisa
nadam se da mi neće trebat,ali u tom slučaju svakako se javljam
:love: