ovi srednjih godina su još u dobroj snazi i naponu, mlađarija neće vježbati na meni a opet neki starkelja kojem se tresu ruke - hvala lijepo :lol:
ja se jadna tako tješim :mrgreen:
Printable View
ovi srednjih godina su još u dobroj snazi i naponu, mlađarija neće vježbati na meni a opet neki starkelja kojem se tresu ruke - hvala lijepo :lol:
ja se jadna tako tješim :mrgreen:
A gle,gledaj to pozitivno...tresle mu se ruke il ne,nema kam fulati,onu tekučinu može ubrizgati na samo jedno mjesto:lol:
ajme ljubi,lako se nama šaliti... :kiss:
ak pogodi rupu :lol: :lol:
Mucice, cestitam ti i zelim ti laganu i zdravu trudnocu!!!
pa žužy dolje su 2 rupice hahahahaha :lol:
Ja vise ne mogu slat prasine al ~~~~~~~~~~~~~~~ znate za sta :*
Beilana :-* tebi i tvojoj princezi, predivna je!
beilana prava je mala zlatokosa :heart:
nadam se da se ti dobro oporavljaš.... zbilja je prebrzo prošla tvoja T
Bok, cure!!
Vidim da ste vesele poslijepodne, baš je bilo neko zatišje.
Broculla, Tina, Muma, Mucica, hvala na prašini, sad je imamo u priličnim količinama, mora se nešto nekome uhvatiti! (osim gljivica, mislim..:mrgreen:)
Žužy i Ljubilica, hvala na poduci iz zemljopisa. :lol:
Beilana, još jednom čestitke na curici, preslatka je!
Vucice, još malo pa ćemo u gornji dom. Ja sam opet u fazi umišljanja simptoma, a obećala sam si da neću...:škartoc:
Beilana najveće puse za tebe i tvoju bebicu...čestitam mami i tati i puno sreće od srca...
Mucica, nakon nekoliko dana, iznenadilo me ovo tvoje super turbo odbrojavanje...vau juhuuu
mene cure nije bilo par dana jer sam za vikend bila odsutna, a novosti nema nikakvih. nemoguce me bole dojke, testovi su definitivno negativni, a danas nakon posla mrvicu smeđeh vidjeh na opipa...sada ništa. nadam se da će menga doći pa da neću dufice morati. ne znam što drugo bi bilo to smeđe?
Least uzimas li utrice ili nesto slicno?
ne uzimam ništa, i nisam trudna...zadnja terapija je bila klomifen 5-9dc
M bi trebala doci ako si ovulirala. Javi se doktoru, mozda ce te primiti na uzv, kako bi provjerio da folikul nije presao u cistu.
pričekat ću da vidim da nije menga, do srijede negdje pa onda...
ako i je cista, valjda mi ne može biti ništa do tada. ako je cista, bi lime grudi strašno boljele, onako na dodir u zadnjih tjedan dana nemoguće?
Nadam se da ce mi doci sutra i da nije cista... Ovo me sad ubija u pojam...cekam mengu sva strpljiva i sad to malo smeckasto malo malo, pa onda cekam da procurim ali nista...bude mozda sutra da mogu sto prije s drugom turom klomica...
Koliko su opasne te ciste?
Jutro cure!
Ljubi ~~~~~~~~~~~~~~ za danas!
Least nadam se da nije nikakva cista!
Peony draga, da još malo i penjemo se gore. Ja nemam nikakvih simptoma još..i još ne umišljam, al ko zna što će biti za par dana..:lool:
Curke hvala ;-)
ljubi u kolko si naručena?
kad budeš gotova obavezno nam se javi!!!
evo još malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!! :kiss:
beilana, prekrasna ti je ta curka purka mala! :zaljubljen: Čestitke još jednom!
Least i meni je zadnji ciklus bio ful čudan. Od O do M su me tako boljele cice da sam se čak maaaaaalo maaaaalo ponadala da se nešto i ulovilo (SF ali nikad neznaš :) ) A spotting sam imala nekih 5 dana prije nego sam pricurila, a najviše ujutro, kasnije skoro ništa.
eto mene, od 14.06. i ja sam ponovno pikalica!
lista za 21.5.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
majuška ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~ 5 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Evo konačno i listice za danas, počela sam nešto štekati hehe, vrijeme je da me netko uskoro zamijeni :)
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kaj vam treba :kiss:
Snupi :-D za pikanje!
Peony evo te u gornjem domu..sad čekamo..;)
Kitty, Mary kako je kod vas?
beilana...bebica je predivna, jao baš si nas sve ovdje razmazila...puseee
snekica...napisala si da ti je ciklus bio čudan...isto uz klomiće? evo meni danas niti kapi smeđeg, jučer samo to malo na opip. a bol kao pred mengu. moram dr. R napisati mail, trenutno ne stignem, ali dufice neću uzimat dok ne vidim budem li solo procurila.
Evo me, prezivjela sam :-D Vidjela sam zvijezde u jednom trenutku al taj trenutak traje kratko.
I doktor i sestra su predivni, njezni i susretljivi.
Nalaz uredan... Pitala sam za krvarenje, rekao je dr da se brzo apsorbira kontrast, pa bumo vidjeli
Ljubilica drago mi je da ja sve prošlo super :-D nadam se da si bila zadovoljna mojim doktorom ;) A sad kad malo dođeš k sebi od svega napadni mužića, znaš da vele da su šanse za T veeelike nakon hsg :lool:
Lulu-mama ak se dobro sjećam ti si danas trebala imat prvi uzv?!? Ajde javi nam se sa novostima!!!
Svima evo ************************** da ne velite da sam škrta ;) :*
ljubilica bravo za hrabrost i tvoje super jajovode! :-D
snupi :-D nek ti je zadnje pikanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I naravno, ************************************************** ************************************************** ***************************** samoposluga :lol:
Hey svima!
Ja vam nisam par dana slala T prasine, jer mi je T bila pod znakom pitanja. Ali evo, uzv danas pokazao sve super. Beba ima glavu, 2 ruke, 2 noge. Srce kuca.
Totalno sam hepi, a i MM sav cvate :zaljubljen:
Svima vam saljem sretne **************************************
Velika pusa svima!
lulu-mama bravo za bebicu! :kiss:
ljubilica super da je sve ok,hrabra naša! je malo neugodno ali kak kažeš kratko traje,sad kad dođeš k sebi u napad na mužeka!
snupi da je ovo zadnje pikanje!
puse!
lulu-mama :-D :-D :-D
Lulu-mama :-D bravo :-D
Lulu mama :-D sigurno ti je laknulo. Hvala bogu da je sve dobro
Mucica jako sam zadovoljna, odlican ti je izbor ginica za vodjenje T.
Ja sam vec skoro kao nova, rucala (malo kasnije) i sad se izlezavam.
Jos da mi netko skuha :coffee: bilo bi super
Lulu.mam bravo,ljubi drago mi je da je sve proslo ok!
Je, bogme mi je laknulo. Vidis da sam odmah nekome morala reci lijepe vijesti. A vec smo imali plan B: sto i kako dalje. Cijeli UZV sam se smijala (to mene uhvati od straha i nervoze, kao i na vjenjcanju :lol: ), babica je morala loviti bebicu da bi je izmjeriti. Ali imamo mjere: 1.8 cm
Ljubilica, bravo za hsg! Slusaj ove koji znaju i bacaj se na posao s TM sad 8-)
Snupi, ti kreces u postupak opet?
Bravo za sretne trbuscice! I ja bi (sve mi bi :))
Meni su cice taaaak narasle, ali osim toga nema nikakvog drugog simptoma. Ali ok, tek smo poceli pa ono...
Uglavnom, samo sam vas dosla pozdraviti i zazeljeti vam srecu, svakoj od vas!
Bok cure. Kod mene opet drama. Boli me trbuh kao od menge i imala sam krvavi ugrušak popodne. Sutra ujutro idem na uzv da vidim što se zbiva. Držite mi fige. Bojim se da se ponavlja scenarij od siječnja.