Slažem se!
Iako ne vjerujem da isto mislimo pod tim. Ja mislim da je bahata rečenica - "Znam matematiku.". To mi je isto kao: "Znam sve.". Nemoguća misija.
Malo mi je nezahvalno pokušati nagađati što ti misliš pod znati matematiku. Možda si mislila lakše je položiti matematiku, nego znati ili htjeti primijeniti ju na konkretne probleme. A možda i nisi.
Svejedno mislim da možeš biti ponosan kad položiš težak ispit. Iako nisi odmah nakon ispita u stanju raditi kvalitetno neki posao, treba ti 6 mjeseci pripravničkog, pa malo iskustva. Da me ne bi krivo shvatila, nisam ja nešto uzdignuta do neba od sreće i ponosa (zato i nisam dugo pisala na ovom topicu, jer me ne pere neki optimizam). Ali eto, neki je pomak u pozitivnom smjeru, možda će biti sreće da ćemo dobro i taj pripravnički odraditi. Prelasci granice - manje više. Ja se nadam napretku u zaštiti okoliša, obrazovanju, ljudskim pravima, pravosuđu, mobilnosti koja donosi i višu razinu tolerancije... Jako bi me veselilo da se pokrene privreda, ali tu sam najviše skeptična i to me ne čini opimističnom, da sad ne ulazim u problematiku poduzetništva.