3. cokolina
Printable View
3. cokolina
Cure pazite ako naručujete mooncup nema s(kršitelj koda)ing costs. Platite tih 18-19 funti i stiže vam na kućnu adresu. To je sve! Ako naručujete grupnjak postoji mogućnost da vas ovi naši pametni carinici oderu. I još dok platite poštarinu unutar Hrvatske... Neće vam se isplatiti grupno naručivati kao pelene.
Sunac hvala ti!
znaci svi narucujemo posebno. ok.
Čini mi se da vam je tako bolje. Tko zna što bi carinici pomislili da vide 100 kom NLO-a! Ajmo mi to ocariniti za svaki slučaj. Hm, hm za šta bi to moglo poslužiti ovim ludim ženama!? :? :lol: Ja svoj još nisam uspjela isprobati kak spada. Taman kad mi stigao ja ostala trudna! Al nije mi žao...
3 dolara - za starter kitCitiraj:
kako platis 3 funte postarine? po primitku ili nekom karticom?
karticom
kad se naručuje iz vana nema toga da platiš poštaru, eventualno neki imaju foru da platiš preko bankovnog računa, ali to se, iz mog iskustva, ne isplati. te bankovne transakcije previše koštaju.
Moj mooncup je stigao - stvarno ništa lakše za naručiti. Došao mi je za tjedan dana.
mi se, evo već treći dan družimo u živop i odlično je. malo je blajk ono izlijevanje, pranje... ali je to gotovo ništa prema osjećaju da imaš mengu a nemaš mengu...
toplo preporučujem.
a muž mi je pao u nesvijest kad je vidio...
Na kraju nisam isprobala diva casicu jer sam isprobavala platnene uloske, ali slijedeci put cu se baciti na casicu.
evo ja jucer narucila, ali racunam, taman kad stigne, meni ce proci menga..
Evo, samo da javim. Ja sam svoju platila Masterom, došao mi je izvadak - 201,97 kn.
jesi ti bas ovaj mooncup narucila (http://www.mooncup.co.uk/)?Citiraj:
Poslid prvotno napisa
Evo, ovdje je jeftiniji http://www.plushpants.co.uk/details/...0Products.html zar ne?
i to mi sad kazes? :evil: .. ;)Citiraj:
cekana prvotno napisa
nego, jesi ti uspjela naruciti?
Ma nisam ženo, nego ja s te stranice gledam pelene, pa slučajno skrenula na women... još mi ne treba (a kao da pelena nemam dosta :mrgreen: ) Znaš ono eci, peci, pec, 2AIO ili mooncup
dobro, onda ces ti meni prodati te pelene kad ih ne budete vise trebali ;)Citiraj:
cekana prvotno napisa
Važi! Ako zbog pelena ne bude još jedna bebica u planu :mrgreen:
racunaj krajem iduce godine na mene.Citiraj:
cekana prvotno napisa
ma salim se, ali posto si ti iskusna, vidim 3 djece, trazicu savjet u vezi pelena, koje i koliko mi treba za pocetak.
Upravo ga dobila. Sljedeća M je za nekih mjesec dana, a onda i izvještaj. :)
Ummmm... Ja ga isprobala, čisto informativno, da me ne iznenadi kad dođe M.
Recite, a zakaj vi režete one pipke? Meni je on skroz unutra, niš' ne viri van, a i lakše je njega primiti, nego prstima u potragu za blagom. :mrgreen:
Eci -peci- pec... mali zec ispao na pelene :mrgreen: mooncup na mene još čeka...
Eci -peci- pec... mali zec ispao na pelene :mrgreen: mooncup na mene još čeka...
ja ko s Marsa pala .... :shock:
nisam imala pojma da tako nešto postoji ... mislila sam da opet razgovarate o nekoj "marci" platnenih pelena ili uložaka ...
zanimljivo, možda bih i ja mogla probati
Evo izvještaja.
Ja sam ODUŠEVLJENA!!!
Meni menga ne curka ni ne teče - nego ljeva. Morala sam nositi po dva uloška i još bi mi procurilo. Cup moram prazniti najduže na 2 sata i fakat je pun - to vam sve govori. Najgori su mi bili ugrušci - onaj osjećaj ljigavog i šljapkavog na ulošku - bljak. Sad to sve ostane u "šalici". Stavljam ga kad sjedim na WC-u i isto tako ga izljevam u WC, pa onda samo isperem u umivaoniku.
I ja sam morala skratiti onaj štapić je me žuljao.
Na gaćice stavljam jedan uložak (koji mi sad drži cijeli dan) jer se ipak malo zamrlja kad se mijenja.
Mana: Ne znam kako bi se to koristilo u javnom WC-u gdje umivaonici nisu kraj wc-školjke nego u predprostoriji.
Pitanje za korisnice: Koristite li cup i po noći?
Citiraj:
Poslid prvotno napisa
Ja nisam spavala s cupom. Ne znam kak ostale cure.
ja također nisam spavala s njom, ne znam, nekako mi je bilo nezgodno...
inače mogu samo pohvaliti izum, odlična spravčica.
Poslid, i ja sam imala strašno obilne menge do operacije mioma i dovođenja anemije u red. jesi išla na detaljnije preglede? ja sam dosta dugo mislila da je ''to normalno'', a nije baš... sad kad vidim koliko manje krvarim pitam se kako sam mogla sebe tako zanemarivati. idi draga i riješi, jer to da svaka 2 h izlijevaš i krvariš sa ugrušcima nije normalno.
Pa i meni to ne izgleda normalno, ali koje god da preglede napravim - sve je u redu.
Krvna slika, UZ abdomena, ginokološki color-doppler, rengen srca i pluća, kontrola hormona štitnjače (inače nemam štitnjaču ali pijem Eutyrox) - sve sam to napravila unutar zadnjih par mjeseci.
evo ja sam ga dobila prije 3 dana, sinoc sam ga probala staviti; jos uvijek curim, pa reko da probam..dakle, ovo je bilo tako traumaticno iskustvo za mene :( ,......; jos sam ga nekako utrpala, iako nije bas bilo ugodno, ali izvadit je bilo strasno, ne znam kako vi to vadite, ali meni je bilo u glavi samo misao kako to vise nikada necu staviti u sebe. osjetila sam ko da ce mi izvuci sve organe van, s crijevima :shock: ... a sve sam napravila po uputama kako pise, da se izbjegne vakum, ali nista. jos sam se i istipala.
isto tako onaj pipak, zanima me da li vi to ugurate sve do kraja ili pipak jednim djelom strsi van? meni je strsio, pa me je grebalo, a strah me bilo i njega ugurati.
pomoc :cry:
Poslid uzmi si bocu s vodom u wc ako zelis isprati, a ne zelis to raditi iznad umivaonika.
A ako se ne varam moram to provjeriti na njemackom forumu cure avanturiskinje koje nemaju mogucnost ispiranja u Aziji i Africi ne ispiru nego samo izliju, ali to moram provjeriti. To mi nekako struji kroz glavu.
Medutim mi fakat imamo mogucnost pripreme i dovoljno vode svugdje.
Zvuci stvarno zanimljivo, pridruzujem se klubu zainteresiranih 8)
Ljetno pitanje: jel mozes koristiti mooncup kad ides na plivanje??? :P
Da mozes i ne natopi ti se s vodom kao tamponi...
molim komentar na ovo.Citiraj:
cokolina prvotno napisa
i mene je strah toga, dok sam koristila tampone jedva bih ga ugurala i nikad do kraja
zato se bojim kako bi tek bilo s ovim ako se meće s 2 prsta
ok, tampon je suh pa pruža otpor, al svejedno :/
Onaj pipak je i mene žuljao pa sam ga odrezala. Ovaj vakum-efekt je trašan ako vučeš za pipak. Uhvati čašicu s dva prsta, malo ju stisni i onda polako izvadi.Citiraj:
cokolina prvotno napisa
Ne brini, naučit ćeš ;)
jesu to iste čašice? je l' netko naručivao od njih?Citiraj:
cekana prvotno napisa
ovdje ne samo da je dvije funte jeftiniji, nego i primaju maestro i visu electron... za nas bijedne koje nemamo master.
Ja ovako: savijem mooncup onako kako je u uputama (spljoštiš ga i saviješ po sredini) i stavim ga u rodnicu. Ja sam ga položila dosta duboko, tako da me pipak nije uopće smetao i mislim da ga neću niti rezati.Citiraj:
apricot prvotno napisa
Kad sam ga vadila van, prvo sam primila s dva prsta za vrh pipka i potegnula da izađe van, ali samo malo, jer nije uputno koristiti veliku silu, upravo zbog vakuuma. Onda, držeći i dalje za vrh pipka, ugurala sam prst unutra i prekinula vakuum. Mooncup je samo iskliznuo van.
Cokolina, skrati odmah taj pipak. I mene je zuljao, ko sto mozes vidjeti u gornjim postovima, pa sam ga skratila. Aqua pise da ga je skroz odrezala. Ovisi kako ti pase.
A kod vadjenja, prste moras sto dublje ugurati u rodnicu, da dodjes do vrha cupa, i onda prekines vakuum pa ga primis i izvadis lagano van. Tako da ti pipak ni ne treba kod vadjenja.
I nemoj biti skepticna prema cupu, jer su onda misici u laganom grcu pa teze samim time i izlazi. ;)
Probaj ponovo mozda lezeci, tako da se skroz opustis i ispraksiras.
ovo i mene zanimaCitiraj:
ms. ivy prvotno napisa
To su iste čašice ali nisu jeftinije jer postoje još i s(kršitelj koda)ing costs! Sve skupa izađu pola do funtu skuplje ( i to za UK). Na oriđinale stranici također primaju visu electron. Čitajte detaljno SVE prije narudžbe. Ja magistrirah sitne uštede kupujući!
:mrgreen:
znaci moram ugurati prste skroz do vrha cupa!? ajoj, ...uh ako skupim hrabrosti iduci puta, mozda probam.Citiraj:
Mony prvotno napisa
a sto se tice misica, bila sam opustena, jer sam uspjela pomocu njih istiskati dio cupa van. bolje mi je nekako cucecki, tako sam uvijek i tampon stavljala i vadila.
jel ima neka od vas tu da nije rodila (kao ja) a probala je staviti mooncup?