Konfuzija čestitke!!!
Printable View
Konfuzija čestitke!!!
Konfuzija čestitam !!!
Konfuzija, cestitke od srca! Moja beta je propisno negativna... :(
Konfuzija cestitam, bravo :-)
Tina_Julija jako mi je žao
tina_julija jako mi je zao!! Konfuzija navijamo za dalje!!
Konfuzija cestitam, bravo :-D
Tina_Julija :love2::love2::love2:
Čestitike Konfuzija!!! :-D I još malo za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tina_julija žao mi je, šaljem zagrljaje :cry: :love2:
Krv izvađena, čekam rezultate da potvrde jučerašnji minus, pa da krenemo u nove pobjede!
Tina_julija :love2:
Konfuzija cestitam, bravo!!!!!!!!!!!!:-D:-D
Hvala i puse svima! :-)
Loly, nadam se da uskoro stiže demanti minusa!
Loly, drzim fige!! Kad saznajes rezultate?
Loly da beta ipak bude velika!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beta 1 :-( Fala cure na vibrama i potpori. Zelim vam svim puno srece, ja cu uzeti malo duzi odmor za dusu i tijelo.
Loly draga moja :(
Loly :love2:, mislim da te sad ni jedna moja riječ ne može utješit!
Loly, grlim! Bas sam mislila da ces ti uspjet... Kvragu! Odmori se i hrabro dalje! Nadam se da cemo opet isto... ;)
Loly draga bas mi je zao, drz se,odmori malo i u nove pobjede.
tina_julija, loly zao mi je cure :( ne odustajte, doci ce i vas plusic kad tad..
ja sam danas bila na UZ jer me opet desni jajnik ubija, 54dc mi je, endo 8-9 i žuto tijelo 3 (cm?) na desnom jajniku.. zbunjeni i ja i doktorica.. endo je vjerojatno takav zbog estrofema koji sam uzimala 10 dana do prije 5 dana kad sam presla na duphaston ali zuto tijelo je tu sto znaci da sam imala O, sto je kod mene ono, cudo jel.. E sad ja bi duphice trebala uzimat jos 9 dana a dr kaze da je mala ali moguca sansa da se nesto ulovilo kad je bila O ali je prerano da bi se ista znalo.. moram iduci tjedan nazvat da se ona pokusa savjetovat s dr mpo da li da produzim progesteron jos neko vrijeme ili ne.. u slucaju da se cudom nesto primilo (a sanse su kao 1%) ako prestanem s progesteronom mogla bi prokrvariti jel tako??
ikakav savjet? ne vjerujem da sam T , ali je li zaista moguce da su estrofem i duphici sve to tako divno poslozili da mi je cak i O bila?? i to tako kasno (cca 50dc??)
Danas sam cila bljak, sad sam tek potonila skroz
Uf Loly,zar i ti...:-o:-( Pa kaj je to...
jejja,sve je moguče,nema pravila...:fige: da se onih 1% mogučnosti, pretvori u plusić na testu!
lara,drži nam se.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jejja, ajmo redom..
Super za o!!!! To je za pocetak.
Ako prestanes s duphicima, mogla bi procuriti, duphice bi trebalo produziti na cca 14dpo i onda napraviti test (izvaditi betu). Ono sto se meni ne svidja je endo 8-9mm, nakon toliko hormona i ovulacije mi se to cini tanko.
loly draga, nema riči koja te sada može utješit, samo ti šaljem jedan :love2:
Loly, tina_julija grlim vas jako cure moje! :love2: :love2: ne znam uopće što bih pametno rekla, nekako mi ništa nema smisla... držte se drage moje.
Ja sam jutros piškila testić, znatiželja je bila prevelika, a bijelina na testiću još vrća... Sutra je beta...
Konfuzija, čestitke od srca i držim fige za dalje!
Loly jako mi je zao
Tanko? a ja mislila da sam na dobrom putu :lol: s obzirom da je prije estrofema bio skoro pa nevidljiv.. uzimala sam 1x2mg estrofema... znaci jos 9-10 dana cca pa mogu pokusat popisat nesto cisto da se uvjerim da je nemoguce u ovom slucaju? a ako je sta da li bi se endo debljao kroz tjedan dana bez estrofema?
Konfuzija :-D :-D :-D
tuznicama veliki zagrljaj
Konfuzija cestitam od srca :*
Tina-julija, Loly saljem vam veliki zagrljaj podrske:love2:
konfuzija :-Dcestitam
svim tuznicama :love2: I sto brzi oporavak za nove pobjede
Tina_julija, loly :( baš mi je žao...dršte se cure.
Konfuzija -bravooooo!
Konfuzija :-D:-D bravo i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
Tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek ti je isti scenarij ko i kod mene, negativan test pa pozitivna beta i popodne forumska kavica
tužnicama :love2: i *************************** za dalje
Konfuzijaaaa čestitkeeee!!!:-D
Tužnicama:love2:
Žužy, Željkice brisevi i ostalo napravljeni, čekam nalaze, pa ako su ok kontrolni pregled početkom 10, pa ćemo vidjet šta dr. kaže!:-)
Žužy dani lete, jel tako?:lol:
Konfuzija cestitam!!! :-D
Tina zao mi je zbog bete :love2:
Tikki i ostali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
frćka dali si se već naručila na humanu?
ja sam zvala i rečeno mi je da zovem početkom 10mj. jer je deveti popunjen.
:( opet ništa... uf... baš boli
tikki mila.... grlim....
tikki, nemam riječi...samo grlim jakooo:love2:
konfuzija, čestitammmm :klap: