Da bas jesam,izgleda da se samo narucuje..jako su lijepe..
Ne pise adresa, na zapadu su?
Printable View
Da bas jesam,izgleda da se samo narucuje..jako su lijepe..
Ne pise adresa, na zapadu su?
Piše im na Facebooku Drage Gervaisa 10
Ja sam nedavno kod tih Sweet Cakes Lab htjela naručiti tortu 6 dana ranije nego što mi je trebala i rekli su mi da više ne primaju narudžbe za taj datum. :-o
Nisu mi uopće odgovorili na upit koliko dana ranije treba naručiti, a niti na upit o cijeni torte.
To mi se ne čini baš profesionalno :-/.
Idem ih proguglati, uskoro ce i nama trebati torta.
I sad ispada da ste sve sa zapada
Nema Sweet Cakes Lab slastičarnu, mogu se samo naručit torte od 10 šnita pa na više. Mi smo uvijek bili iznimno zadovoljni i sad svi koji su probali od naših prijatelja i obitelji, naručuju kod Vedrane.
Ona radi i torte za vjenčanja u Trajbaru tako da uvijek ima puno posla i mi torte naručujemo oko 14 dana ranije.
Stvarno su prefine i izgledom mrak, nema što ne može napravit.
Kolače od Eme sam zadnji put probala prije nekoliko godina i baš su bili loši, znam da smo nekome trebali naručit tortu pa smo odustali od te ideje.
Proguglala, ajmeee, divne su...zna netko cijene?
Cijena ti ovisi o okusu, veličini torte i o dekoraciji.
Zadnji put kad sam uzimala dacquize, šnita je bila 16 kn, tortu u šlagu i nezahtjevnu dekoraciju na to i ispala me torta oko 300 kn.
Najbolje da ju pitaš sama, jer ovisi što točno želiš. Dacquize sa šumskim voćem je božanstven.
Bas ti fala!
Vec sam se zaljubila u jednu :)
Saljem joj poruku, tnx!
Ma nema na čemu, drago mi je da sam mogla pomoć. Nećeš se razočarat.
Vjerujem da su torte super, ali moram primijetiti pa me kamenujte: kad vidim sve te ticino art-skulpture u obliku svega i svačega, iskreno, nemam ih uopće želju probati. Gdje su nestale torte vulgaris, da vidiš što jedeš? Ne zanima me šećerni oklop u 100 boja, ne želim jesti knjige, srca, zgrade, križeve, bazene i liječnike :roll: . To je ko da mi serviraju peku s hobotnicom u roza suknjici od kristalizirane soli.
Meni je to isto bezveze, ja volim obično ukrašenu tortu, najbolje ukrasima od krokanta :mrgreen: Ali cijenim trud, no to vjerojatno prilično poskupljuje torte. 300 kuna mi je poprilična cijena za tortu, meni je u glavi cifra od 200 kuna, a vidim npr. da u Amelie cijela Amelie torta košta 260 kuna.
A kaj vam je teško napraviti tortu doma? Zaposlite starije dete i evo uspjeha
Eh, draga, to bi ti i ja napravile (i radimo) ali ima trenutaka kad ne možeš i ne stigneš... Ove godine mm je imao tortu iz dućana (i to neku jeftinjaru iz Konzuma, ali unatoč mojoj skepsi, pokazalo se da je bila jaaaako fina).
Amelie - kolegica je donijela njihovu tortu za svoj rođendan. Isto je fina i to nije baš ista klasa kao ove iz velikih dućana, ali bratemili, ja si za tu lovu kupim cipele. Isto vrijedi i za Magnolia slastice.
Inače, Mlinarove torte koštaju dvjestotinjak kuna, zna ih biti i na akciji i isto su ok. Cijena ispod 200 kn, a ogromne su.
Što se tiče ukrasa od ticino mase i sličnih sr*nja - pa zar nije pametnije kupiti neku Schleich igračku i staviti na tortu - dijete se ne truje glupostima, a poslije mu igračka ostane da se s njom igra.
A Amelie torta košta 260 kuna.
Onaj njihov prefini lemon pie 190.
Pa nije to neka razlika od 200.
Amelie vrijedi tih novaca, kao i Sweet Cakes Lab.
Mi uzimamo torte u šlagu uz malu dekoraciju koja se ne jede i to za krstitke- naše ili kad smo kumovi i do sada smo 2x uzeli za rođendan, ali to je bio sklop različitih okolnosti.
Ima prigoda kad ne radiš sam tortu iz više razloga. A nisam primjetila da netko jede ticino, uglavnom ostane na tanjuru.
260 kn bez dekoracije, to ti je to, dođeš na isto.
Mislila sam da su sve te torte standardnih dimenzija (28 cm?)
Jedno su dimenzije, a drugo težina. Za Amelie nisam našla podatke, ali Mlinar ima za svaku tortu podatke o težini (koliko grama ima koja):
https://www.mlinar.hr/hr/proizvodi/t...co-kokos-torta
Torta može biti 2 prsta visoka ili 4 prsta, a to nije isto.
Mlinarova torta od šumskog voća je 1300 g teška. Amelie je manja, ne znam točno koliko. Ali svaka roba ima kupca, pa nije drugačije ni s tortama.
Ne znam, možda je veća, meni nije izgledala veće ta Mlinarova nego kao svaka druga torta. Doduše nisam niti vidjela Amelie torte u komadu osim u slastičarnici.
Standardne torte su mislim 26cm, tj. oko 16 feta.
A naravno da se rade veće i manje.
Možda su onda Amelie manje jer piše da su 14 šnita.
Ne, bila je to neka torta proizvedena u Odžaku. Firma se zove Mersal ili Mersel, ako se dobro sjećam. Baš smo gledali deklaraciju, da znamo i za idući put. Torta karamel, 69 kn. Mislim da je bila promjera 20 cm.
Inače, Konzum prodaje i Mlinarove kolače i Ekosove kolače (Varaždin) i razne druge...
Btw. postoji li još uvijek ona slastičarnica Meli? Bila je negdje na Trešnjevci. Tamo sam bila naručila tortu za krstitke, ne sjećam se niti cijene niti kakva je bila, ali je bila prekrasna.
Ja se od Meli sjećam samo cijene. Kvadratna "Mala sirena" torta za 3. rođendan 2007.g. = 400kn. To mi je bio prvi i zadnji put da sam bila tako nadobudna. Došlo 7-8 djece i raščerečilo je prstićima dok si rek'o keks :lool:.
Postoji. Moj stari kvart (ne stan nego posao): http://www.meli.com.hr/hr.kontakt.php
Imaju oni i drugu lokaciju u centru.
Torte su im ovakve: http://www.meli.com.hr/hr.ponuda.php?grupa=37
Ajme ove Meli torte užasno izgledaju :mrgreen: Naša za krstitke je bila onako žućkasto bijele boje, sa malim cvjetićima na cijelom gornjem dijelu, bila je baš jako lijepa i elegantna (a odabrala sam je iz njihovog kataloga)
Evo je na :roll: pa možeš uzeti i kornete!
A kaj smeta Ledo torti?????? Ili onoj mozzartini
je, još uvijek je tamo.
i imaju dostavu za 50 kuna.
što mi je super, ne moram se maltrati s tortom nego lijepo ju donesu u dogovoreno vrijeme.
Njihov ledeni vjetar s malinama je prefini.
Torte od njih uzimamo za specijalne prilike, kao npr.za MM 40.ročkas, uzela sam četvrtastu, s jednom slikom koju sam im poslala, ukrasili su s šlagom u boji, za jedno 30-ak ljudi, i došla je 500 kuna.
MM oduševljen, gosti svi pitali od kuda je torta tako da nije mi žao niti kune.
Za dječje ročkase isto smo od njih uzimali da su ukrašene šlagom.