Onda nemoj vaditi nego se naruci na uzv, za 2 tjedna ;-)
Printable View
Onda nemoj vaditi nego se naruci na uzv, za 2 tjedna ;-)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Least!!!
:-D:-D:-D
Ajme veselja :sing:
Nemrem si zamisliti kakvi te osječaji sad prolaze!Čestitam draga!
lista za 14.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc +
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
same dobre vijesti danas!!!!! frendica koja je rodila blizance iz ivf-a, smrzlići ju čekaju na VV a ona nakon osam mjeseci starosti beba TRUDNA PRIRODNO!!!!!!! a bio muški faktor u pitanju :-D
Vau ljubi,mora da se šokirala poprilično!Jako lijepo :-D
Least :-D :-D :-D čestitaaaaaaaaam!!!! Ajde po veliku brojčicu ;)
ljubilica, stvarno predivna vijest! ma joj očito se Božić bliži :)
što se tiče prenatala..kupila sam jedan američki preko frendice i danas sam krenula uzimat...evo linka i zanima me jel taj ok u usporedbi s onim kaj vi uzimate?
http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=4272005
Muma...napisala sam već, malo me opterećuje ta dijagnostika, koja možda ipak i nije nužna. Vidjet ću kakav bude test ujutro, to jest crtica. Ali kontakritala sam Radončića koji smatra da nema potrebe vaditi betu.
još ću vidjeti ujutro
Prvo Least da cestitam, neka sve bude u redu i da cila trudnoca prode mirno :-)
Bila sam u petak, sve je proslo ok, sad cak niti ne boli, cak i skroz malo krvarim... Al u svemu tome srica je ispala sta nam ovaj prijatelj ginekolog radi u ST rodilistu, tako da su me uspavali i nicega se ne sican, jedino cega se sicam je da oprostite na izrazu nadrkane sestre koje kad vas vrate u sobu nema narednih sat vrimena, ja san je skoro uru cekala da mi zaustavi infuziju i makne iglu jer je iscurila, nema nikoga da vam da casu vode ili vas otprati na wc, kasnije je samo donila knjizice i rekla mozete ic doma, pa vi gledajte oce li vam se zamantat kad se dignete s kreveta, doktorima i anesteziolozima svaka cast...al sestre su jedino cega se sican i to ne bas lipo....
JoMi :(
least kaj veli dr, kad da dodjes na uzv? i kad otvaras odbrojavanje?
JoMi,:love2: Sad si domeka,prošlo je...a sestre fakat ne razmem,niti ikad budem,zaboli me kaj je "to njima samo posao",mogle bi pokazati mrvu ljudskosti.
Least,i ja sam se uvijek pitala dal bi vadila betu da igrom slučaja ostanem prirodno trudna.Čak mislim da nebi,nego samo otišla giniču oko 6tt.
rekao mi je da najbolje dođem sa nepunih 4 tjedna nakon ovulacije, ukoliko prethodno ne bude krvarenja i jakih bolova tako da ako je ovulacija bila 30.9 idem tamo oko 30.10.
kakva su pravila po pitanju otvaranja odbrojavanja? curke ih otvaraju nakon vađenih beta ili plusića? ako može plus otvorim ga sutra tijekom dana, kad se još jednom ujutro uvjerim da je to to :) nemojte mi zamjeriti ali sam još uvijek van sebe, preplašena i puna pitanja.
žužy tak sam i ja sam mislila, 14dpo mi je, zvala sam onaj labos breyer i rekla mi je žena iskreno s pozitivna 2 testa i 14 dpo da misli da i nema smisla dolazit.
ovo je bio moj 5 ciklus klomifenom, uvijek bi od cca 10dc krenuli i umorili se nakon tjedan dana. ovaj ciklus sam došla na uzv tek 18-19ti dan kad je utvrđeno da ovulacija nastupa taj dan ili dan kasnije. mislim da smo doslovno fulali d dan barem u polovici ovih mjeseci
Least nemoj ic prije 7 tj od zadnje M, tek tad ce ti vidit plod i srce, nemoj da te prije cacka bzvz, ionako nista nece vidit..a da budes sigurna betu mozes i privatno izvadit
Čestitam svim novim trudnicama:-D
Least-tocno se sjecam tog osjecaja pomjesanog srece i straha:zaljubljen:
nego cure moje ja bi se ponovo prikljucila k vama ako me primate
počeli smo ponovo nesto da radimo:oops:
kik@,može,može,što više to bolje,dobro nam došla!Samo reci koji ti je dan ciklusa i sutra te stavim na listicu.Isto kao i marty_na,promaknulo mi je nekak danas.
danas 7dc:-)
Least123 cestitam od srca...:-D
žuži ...tnx ....sutra mi je 14dc..pijem vrkutu i stolisnik i mjerin BT ...ufff ima da upali :oops:
least čestitam!!! a daj mi reci s tom ovulacijom, pa zar nisi i sama osjećala da ti je kasnije ili nisi imala nikakve simptome??
jer ja je cijelo vrijeme osjećam i vidim (sluz) oko 13-15dc, a što ako se cijelo vrijeme varam?? naime, temp ne mjerim...kako je to bilo kod tebe??
kudri, evo slučaj zadnjeg ciklusa...
14-15dc imam sluz, silno ljepljivu, a jajnici me bole već od 12dc otprilike, rade i osjetim ih i mislim da je bila ovulacija max 3-4 dana nakon toga i oko 19tog dana već bi slabije radili, odnosno ovisno o umoru, situaciji (dal se zalijepi koja svađa i sl.) i možda nebi radili ništa baš kad bi trebalo. ali sam taj dan otišla igrom slučaja na nešto kasniji uzv (padao je vikend između) i doznala da moja ovulacija tek slijedi taj dan ili maks dan kasnije :)
Least čestitam :-D:-D:-D
Cure, kao što sam vam i zaželjela, bilo je kratko odbrojavanje, idemo istim tempom dalje~~~~~~~~~~~~~~
Least123 :-D :-D želim ti svu sreću ovoga svijeta i najdosadniju školsku trudnoću!!!!!!!! Čestitam od :heart:
e, ovako.... sad da vam ja napišem da su mi se unazad par mjeseci ciklusi s 22-23 dana produžili na 28, a ovaj mjesec sam prvi put vidjela ono što vi zovete egg white i kako sam (opet) kupila O trakice, opet se hvalim: O mi je sa 7-8 dana došla na 11 dan..... tak da nemam pojma što je, al puno bolje nego proteklih par godina :-)
least :-D cestitam!!! :klap:
veliki pozdrav novim odbrojavalicama :) veselim se novom odbrojavanju, a i tako je dobro vidjeti kak tema odjednom zivne!
sandra super za eggw, drzim fige :)
Least čestitam na T !! prekrasne vijesti :-D:-D:klap:
Hvala svima ;)
Na prethodnoj strani sam stavila link s prenatalom koji uzimam gdje pise da je porcija 2 tablete u kojima ima sto se samo folne tice 1000 mikrograma. To je previse ili nije? Uz naravno i druge vitamnine koji stoje tamo
Probudila sam se iam crtu na testu, ali imam i smeckasti iscjedak. Sto se dogada, biokemijska ili implatacijski?
Jutro, Rodine cure!
Već sam se predstavila na Upoznavanju pa vam se pridružujem ovdje. Recite mi samo... na koji način odbrojavate. Što gledate? Koliko sam skužila lista je za svaki dan. Kako to ide, ako može netko ukratko pojasniti? :roll:
Pozdrav svima!
Smedjarenje je normalno u ranoj trudnoci. Javi se doktoru, mozda ce ti dati neki oblik progesterona.
U tom trenu kad sam vidjela krvarenje, nikad mi nije bila veca muka. Da mm nije bio pored nasla bi se na podu u sekundi! Zamracenje, povrcanje, znoj...trudnicki simptomi pomijesani sa strahom.
Sjedim kod dr. R i cekam da me primi..javim s
Least ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~!
Jutroooo!
Kavica, ima li koga ?
Šiškice šta je sa spotingom ?
Ljubičice naše ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Least sretno kod dr i javi se s dobrim vijestima!!!!
Sreca_83 napisi koji ti je dan ciklusa i Zuzy ce te staviti na listu. Dobro nam dosla ;-)
evo me dr me uputio u sunce izvadit betu, tsh i ft4 odmah. napravi je uzv, kaže da ima nešto, ali ne može to sa sigurnošću potvrditi jer je 5 tjedana od zadnje menge tek u petak. čekam nalaze, dobila sam utrogestan vaginalete i ostala doma na mirovanju. ne znam koliko je potrebno, ali danas sam ostala ipak.
sad ležim i gledam se, sise kao da su mi se ispuhale u odnosu na jučer...mah ne smijem mislit jer kao što budbu kaže smećkasta krvarenja su učestala, no ipak potresla me činjenica da postoji mogućnost pobačaja,
least :fige: da bude sve ok. za UZV je definitivno prerano.
Ovako, meni je danas 5. dan ciklusa.:oops: Hvala na dobrodošlici! Malo ću vas čitati, tako da vas upoznam, vaše cikluse, u kojoj ste fazi pokušavanja i tako. Valjda ću vas brzo prokužiti. :lol:
kakvu vrijednost bete uopće mogu očekivati?
lista za 15.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc +
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
Žužy,
javila sam da mi je 5. dan ciklusa. Nisam na listi. Ni moj post nije objavljen. Hm. Malo mi je čudno što prvo mora administrator odobriti post pa tek onda bude objavljen. Jako dugo to čekam! :no: pa ni odgovor ne mogu brzo dobiti. :cry: Može to malo brže?