ja mislim da na ovom forumu ima dosta topica na kojima se raspravljalo o tome da li se kvaliteta js moze popraviti ili ne. steta sto hanumica kao i mojca nije smislila ovu temu u smislu iznosenja iskustva - pa tko vjeruje u to ili ne.
naravno, i nadalje ostaje na forumasicama da li ce se odvaziti probati nesto od onoga sto su hanumica ili netko drugi uzimali i probati ili ne.
ne znam zaista zasto ovakva tema ne moze biti i ostati takva da netko iznese svoj iskustvo i zasto se mora gusiti u moru 'spam' postova u kojima se pokusava dokazati suprotno.
predlazem da zapocnete jos jednu temu o neucintkoviosti suplemenata i ostalih (po tvom misljenju) ćiribu ćiriba stvari, ali ne gusite ovu guseci je, tako se u moru off postova gube vrijedne informacije.
http://forum.roda.hr/threads/16832-k...u-jaja%C5%A1ca
mislim da je ova tema vise smisljena kao diskusija o ucintkovitosti.
da ostanem on, :-P moja reprodukcijska slika se kroz sve sto sam uzimala popravila. počevši od toga da nisam više imala uranjene ovulacije, počevši od činjenice da sam 2010 imala svega 3-5 antralaca, da bi prosječni broj bio čak i 10-12..itd. i dan danas uzimam whatgrass i sir s lanenim uljem i osjetim da su neke stvari drugacije..itd.
ja nisam prosla 'samo' inseminacije i prirodna pokušavanja, ja iza sebe imam osam IVF/ICSI pokušaja i pun kufer svačega.