kudri,to ideš na 3D uzv u Petrovu?
Jeli se morala naručiti,kako ideš?
Printable View
žužy, nemam pojma na koji idem, niti kod koga...znat ću sve u ponedjeljak, ali da, preko uputnice.
LadyB ,:love:
Kudri nebi me cudilo dabnas iznenadia iduci mj sa pozitivnim testom! :) ovak opustena pa se bas mozda ulovi ;)
Kudri samo hrabro!
Moja beba danas crl 5,5cm, nuhalni 1,2 :-D
Stork <3
Nama danas stigle isto loše vijesti. Imamo streptokok grupe b. Dug je naziv, nisam ni zapamtila. Čitam po internetu i sve dublje tonem.
Nadam se ipak da ce sve bit ok ivekica
Jel' beta hemolitički streptokok tip B (BHSB)? On se uspješno liječi penicilinskim antibioticima. Očito su te se dojmile one crne statistike, ali nemoj zaboraviti da su vezane uz nepravovremenu dijagnostiku, koju si ti srećom obavila, sad buš dobila profilaksu i tvoja bebica bu ok :kiss:
ivekica,mislim da je BHSB bitniji za bebu u zadnjem tromjesječju. Nisam sigurna za prvo,ali mislim da budeš dobila antibiotik,i da bi trebalo biti sve ok. :love:
Jesi več pričala sa dr o tome,kaj veli?
E taj bhsb, mamu mu.
Što je profilaksa? Izgubljen sam slučaj :)
I ja danas obavila briseve i urinokulturu, a nalaz briseva tek za 7 dana....:roll:
LadyB, još uvijek mirujem, imam stalno jedan neugodan pritisak skroz dolje i malo desno,čak mrvicu zaboli ako pritisnem, pa se sve pitam da nije simptom kakve beštije....
Nadam se da nije...a žene moje, pa tko ovo nazva blaženim stanjem?! :lol:
Pozdrav! Eto, javljam se ivekice da cestitam na odbrojavanju! Neka sve prodje skolski i bez muka! Isto tako zelim ti brz porod i zdravu bebu.
Tvojoj svekrvi zelim olovne cipele kad ide u posjet tebi, stolicu od cavala, dok sjedi kod tebe na kavici i metlu kao prijevozno sredstvo :lol::lol::lol:
ja cekam 30.11..uradjen transfer danas
Mene sad dočekao šok, tamnocrvena krv na gaćicama i još malo kad sam se obrisala! I nelagodan pritisak u dnu trbuha. A nije ni čudo kad se bebica toliko vrtila da je 2x dr mijenjala te abdominalnu te vaginalnu sondu, ne bi li uspjela uhvatiti sliku kak treba. Pošteno me iščačkala i ispostiskala. Sad sam maznula 1/2 normabela od 5mg (jer jedino to imam u kući) i ne mrdam iz kreveta. Pa jel' može bit bez cirkusa?!
Ja sam jucer bila na pregledu. 10+2. Sve bilo ok, dr.zadovoljan. Danas dodem s posla i evo cijelo vrijeme me bolucka donji dio trbuha. Nije me jos tak. Isto lezim kao ti Stork i cekam da se smiri. Moguce da je to od pregleda?
Mene na pregledu nije boljelo ali je on puno pritiskao i ispitivao jel gdje boli. Mozda je to posljedica toga... Nemam pojma. A mozda se maternica siri pa ju osjecamo??
Dobili smo amoksicilin i vaginalete.
Ma kakvo blaženom stanje ovo je 9 mj brige i straha o tom malom biću i čekanja da zdravo ugleda svjetlost dana.
Brinut cemo, lijecit se (kao ti sad ivekica), strepit, veselit se... Ali znamo zasto ;) ipak - moramo biti pozitivne. Radi njih.
nivesa nazvala bih ja, al' radila je ujutro. Ma evo se sad unazad sat vremena pritisak smirio, valjda od normabela. Ak bude još krvi, sutra idem na hitnu!
ivekica bude to ok, normalno je da brineš! Kažem ja mami: Grozno mi se spava... A mama veli: Samo spavaj kad god možeš, jer kad se rodi ne buš više spavala dok ne ode iz kuće :lol:
Stork vjerojatno ti je od tog silnog čačkanja dolje. Javi nam se ujutro je li sve u redu :*
Molim se za vas sve!
Woooow pa ovo je 14.odbrojavanje ove godine,zbilja je plodna. Samo nek tako nastavi!!!!
Ivekice čestitam od srca!!!!!
Stork, nadam se da nije nista ozbiljno
Kudri, u Petrovoj je super uzv,vjerovatno ćeš kod dr.Trutina, a mozda mozes i birati. Sretno!!!
Jutro!
Evo mene nakon nekog vremena, niti sama ne znam kad sam otišla...
Javljam se prvenstveno zbog starih cura s kojima sam provela gotovo godinu dana, a pozdravljam nove!
Cure, ima svoj dugoočekivani +!!!:mama:
Vidite moj novi potpis, a kliknite na graf koji prkosi svakoj logici!:lol:
Jutroooo!
Srećo čestitam!!! Pa to su odlične vjesti.
Ajmo draga da čujemo sve detalje.
Sreća :) čestitam na plusicu!!
Rasplakala si osjetljivu trudnicu :) :*
lista za 15.11.2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :heart::heart::heart:
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 50 dc
lady.x ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Srecooooo cestitam!!!!
Uljepsala si mi vikend!
:-D
Detalji: na grafu se vidi kako smo pokrivali, svaki drugi dan, naizmjenično PM, večer, PM, večer. BT nikako da se stabilizira, na 16 DC gin kaže nakon što je vidjela graf, ma bit će anvolutarni, ipak taj dan imala w sluz, kupili bocu vinai to je zadnji dan što smo pokrili. Ne znam koji je na kraju dobitni..... Stvarno sam mislila ciklus bez O, kad ono na 19 dc i kasnij eciklus se stabilizirao, očito je nešto i bilo, BT stalno rasla, stabilizirala se fino zadnja 3-4 dana....PMS onaj psihički je izostao, fizički sve isto, na 19 DC kad je tobože bila O bolio me trbu i križa cijeeeli dan, mislila sam ništa, dolazi M. polako, ali sigurno.... Psihički stabilna, bez suza, bez ljutnje, bez nervoze kao inače.... Grudi osjetljive sa strane....Evo danas manje, ali zadnji 5 dana stalno tako, a budu ispuhane uoči M.
Ništa specijalno što se tiče truda, a mega spektakularan ishod!!!:lol:
Sreco mislim da ti ne moram nista reci osim hvala Bogu! Konacno!!!! Cestitam od srca ! ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡