Bili smo danas gledati torbe jer je sin zapeo za lego torbu, a meni je malo preskupa pa sam ga vodila da pogleda i druge.
I na kraju je odabrao lego :nono:
Kakve su bile vaše prve torbe? Ja se svoje ne sjećam..
Printable View
Bili smo danas gledati torbe jer je sin zapeo za lego torbu, a meni je malo preskupa pa sam ga vodila da pogleda i druge.
I na kraju je odabrao lego :nono:
Kakve su bile vaše prve torbe? Ja se svoje ne sjećam..
A ne znam tko ti je to rekao. Možeš ti i kod privatnog doktora cijepiti dijete, tko te može spriječiti u tome?
Mi smo cijepili dijete kod pedijatra Priorixom pred školu, jer u školskoj ambulanti nisu imali Priorix nego to drugo cjepivo (a nije ono naše MoPaRu od Imunološkog)., naravno platili smo.
Dakle, ja bih rekla da je do pedijatra.
Mi smo uzeli u Muelleru Mc Neil na snizenju 50%. Prezadovoljna je. :-)
Ima sad torbi na sniženju?
Moram priznati da još nisam ni pomišljala na kupovinu torbe, nekako mi je rano, ima vremena i onda vdim da se već na veliko spremate. :-)
1. Leona - Lili75
2. Curka - Ginger
3. Ivano - Paid
4. Nora - Zeljka33
5. Mo - rossa
6. Irena - smokvica
7. Kate - la_mama
8. dečko - andiko
9. Veliki - plima
10. Filip - Sarfila
11.Sara - Sani1612
12.Victoria-Victoria08
1. Leona - Lili75
2. Curka - Ginger
3. Ivano - Paid
4. Nora - Zeljka33
5. Mo - rossa
6. Irena - smokvica
7. Kate - la_mama
8. dečko - andiko
9. Veliki - plima
10. Filip - Sarfila
11.Sara - Sani1612
12.Victoria-Victoria08
13. Iva - anatom
evo i nas na spisku- moja isto zeli tu Lego torbu, ja nisam pretjerano odusevljena. Em je sarena , em mi se ostale istog cjenovnog ranga cine kvalitetnije. Ali , vrabca mu, pa nek ima torbu koju zeli ;)
Evo I has!
Curka-filip
1. Leona - Lili75
2. Curka - Ginger
3. Ivano - Paid
4. Nora - Zeljka33
5. Mo - rossa
6. Irena - smokvica
7. Kate - la_mama
8. dečko - andiko
9. Veliki - plima
10. Filip - Sarfila
11.Sara - Sani1612
12.Victoria-Victoria08
13. Iva - anatom
14. Dora -rima11
Samo da dodam naše iskustvo s torbom. Ja sam si zamislila divnu, skupu torbu, jer jednom se ide u prvi razred.:mrgreen: Bila sam spremna i 1000 kn dati za nju.
I onda smo dijete i ja ušli u knjižaru po nešto drugo i on je zagledao torbu na sniženju za 200 kn. Hoće tu.
Kupila sam, jako nesretna, jer sam ja htjela super torbu.:mrgreen:
Realno, ova je bila sasvim ok - lagana, anatomska,... i sad je ispalo da se dijete naglo izdužilo i da ionako za 2. razred treba novu torbu.
Ja još uvijek u sebi žalim za onom koju sam ja zamislila.:mrgreen:
Anemona :lol:
Andiko je spadaju u Titus al obicno imaju razumijevanja u nasoj skoli u POSu pa ih prime jet im je ova nasa pod nosom.
1. Leona - Lili75
2. Curka - Ginger
3. Ivano - Paid
4. Nora - Zeljka33
5. Mo - rossa
6. Irena - smokvica
7. Kate - la_mama
8. dečko - andiko
9. Veliki - plima
10. Filip - Sarfila
11.Sara - Sani1612
12.Victoria-Victoria08
13. Iva - anatom
14. Dora -rima11
15. Curka - filip
16. Kaja -cowgirl
I mi već smo već kupili torbu, roditeljski u školi je za 2 tjedna. Ići će u moju staru školu. Obje jedva čekamo ;).
1. Leona - Lili75
2. Curka - Ginger
3. Ivano - Paid
4. Nora - Zeljka33
5. Mo - rossa
6. Irena - smokvica
7. Kate - la_mama
8. dečko - andiko
9. Veliki - plima
10. Filip - Sarfila
11.Sara - Sani1612
12.Victoria-Victoria08
13. Iva - anatom
14. Dora -rima11
15. Curka - filip
16. Kaja -cowgirl
17. L.decko - fjora
kod nas u vrtiću (u grupi koja cijela ide u školu) ima puno više dječaka otprilike 2/3
po ovoj podjeli Ul. Antuna Šoljana - neparni od 1 do 11, Ul. Ante Mike Tripala, Ul. Drage Stipca, Ul. Franceska Tenchinia, Ul. Gustava Krkleca - neparni od 1 do 11, Ul. Josipa Strganca, Komarski put, Majdanski put, Ul. Stjepana Majora, Ul. Miroslava Milića, Oranički odvojak 6, Pavlenski odvojak, Šetalište 150. brigade, Tušilovićka, Trg 101. brigade, Ul. Vlade Gotovca, Vukmanička, Zagrebačka cesta - parni brojevi od 210 do 226 Perfectus spada pod našu školu Špasnko-Oranice, granica je ulica Oranice, Šoljanova donja strana,Krklecova, Autoput i Zagrebačka cesta https://www.google.hr/maps/place/Ul....7e732cba85826a
boldano su sve ulice koje nisu POS
dobili smo obavijest o roditeljskom sastanku, 18.03. oš august šenoa.
u našoj školi zadnjih par godina nije bilo roditeljskih prije upisa, tj. ne prije onog prvog tjedna škole, a tada su roditeljski za sve razrede svako u svom terminu.
i kod nas tako
Ma nije da nešto nije u redu, prvi puta smo cijepili Priorixom,pa sam htjela i drugi. Iz čistog praznovjerja.
Kad je A. polazio u skolu, svi su cijepljeni s Priorixom. Ne znam dal se u medjuvremenu pojavio jos neki proizvodjac, ali (koliko ja znam) MoPaRu-a od Imunoloskog vise nema.
1. Leona - Lili75
2. Curka - Ginger
3. Ivano - Paid
4. Nora - Zeljka33
5. Mo - rossa
6. Irena - smokvica
7. Kate - la_mama
8. dečko - andiko
9. Veliki - plima
10. Filip - Sarfila
11.Sara - Sani1612
12.Victoria-Victoria08
13. Iva - anatom
14. Dora -rima11
15. Curka - filip
16. Kaja -cowgirl
17. L.decko - fjora
18. Filip - meri
evo, prijavljujemo se, makar nisam sigurna da cemo krenuti ove godine. cekamo testiranje, ja mislim da nije spreman.
mi smo dobili poziv na sistematski. u međuvremenu moramo obaviti zubara. donijeti potvrdu sa sobom i cijepne kartone. za vadjenje krvi nigdje nis ne pise. eto, sad mi sve nekako postaje realnije.
mi sutra idemo kod dr po neke papire . predpostavljam da cemo dobiti popis stvari koje treba obaviti u sklopu sistematskog. A u utorak imamo razgovor u školi. Napeta sam ko puška.
Super cure daje kod vas krenulo.ovdje niente al zato kod nas doma sve spremno : kompletno nova soba je uredjena za nasu skolarku- ikea novi radni stol s ladicarem + anatomska stolica na podizanje/spustanje.
Samo prica o skoli....
javite kako to izgleda u praksi kod dr, u skoli i dr.
sretno!
U školi ispuniš formular dok je dijete na testiranju kod pedagoga, a sistematski je dosadan i dugo traje..
Jedno od pitanja je bilo tipa: što radi kad je sama doma? ..na šta je moja zbunjena pitanjem rekla, pa nisam nikad sama doma :)
a da. I mi smo totalno preuredili sobu! ali bas totalno- ipak nije vise mala ;)
Pitala sam sestru u šk. ambulanti za cjepivo. Ono koje im daju je MMR, US cjepivo. Za Priorix se treba platiti, i onda se prima u pedijatrijskoj ordinaciji. Pitala sam za nuspojave MMRa. Zadnjih nekoliko godina koliko ga daju, nije ih bilo. Još uvijek sam u nedoumici da li ići na Priorix ili MMR :-/
Koliko se placa Priorix?I sto ako je mama trudna,dali se dijete smije cijepiti,I Dali rade probleme ako zbog trudnoce nebi cjepila Curku.?
Ovisi na koga naletiš..naš je sam rekao da je ziheraš i nikad ne cijepi ako je mama trudnica
mi prije preuredjenja sobe prvo moramo se rijesiti igracaka kojih je hrpa i ona ne bi nista da se makne....pa ce biti borbe..