nivesa, mislim da ću se i ja dobrano napiti kad vidim svoj plus hahahahaaa a i žužyn, i tvoj i Mamin i ankin od skulirane....da sad ne nabrajem, vi ste mi prve na pameti
Printable View
nivesa, mislim da ću se i ja dobrano napiti kad vidim svoj plus hahahahaaa a i žužyn, i tvoj i Mamin i ankin od skulirane....da sad ne nabrajem, vi ste mi prve na pameti
xavii :fige::fige:
xavi~~~~~~~~~~~~~~~~~~:cekam::coffee::fige:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 03.03.2015. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE::zaljubljen:
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE: :štrika:
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
xavii gdje siiiii!??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tu sam cekaaaam,oko 1.30 mi je beta gotova :/
:mama:
xavii,čekamo nalaz bete,pa kad objaviš veliku brojkicu onda ću staviti i tebi dvije betonske crtice pored dc-a :-D
kudri, :love: Sljedeči ciklus ideš u postupak kaj ne?
ljubilice,jedna velika cmoka tebi i tvom tigriću :zaljubljen:
A ja danas povadila sve kaj sam trebala..još samo obavim anest. za desetak dana i mirna čekam 1.dc
Jučer obiiilan EW,jeah.. :rock:
Držim palčeve!!!!!!!!!!
Sto je letz?
Letz je odstranjivanje vrha vrata maternice ali sa nacinom da pale zarazeni dio. Odsjecu sa strujom. Kad kazem odsjecu mislim u milimetrima. Npr odrezu 2 mm tkiva. Konizacija je bas rezanje hladnim nozem di odrezu cca trecinu ili pola vrata maternice.
Auch!
Hvala na pojašnjenju , puno toga ne znam, a bolje i da sto manje znam..
Čekamo xavii!!
Nivesa drži se. :uteg: Kao što je dominikslatki rekla, danas medicina radi čuda, samo treba imati snage i vjere.
Xavii nestrpljivo čekamo. :cekam::fige:
Kudri žao mi je zbog vještice. :ghug:
žužy, da, ovo mi je zadnji ciklus tu na odbrojavanju (nadam se) jer idući krećem u ivf!
Baš sam poslal u bolnicu mail da li bi me možda uzeli već ovaj ciklus u postupak, s obzirom da mi se sve odužilo...sad čekam odgovor
a menga mi je kao jutros krenula uz jake bolove (popila sam čak tabletu). to jest imala sam jutros jedan izljev i sad opet ništa. prazan uložak. ma za poludjeti!!!
Nivesa , sretno i samo hrabro u pobjede
Kudri, jesi imala možda temp. Jer opet kažem meni je bila takva...
Kudri to su ti hormoni 100%, još tako kad čekaš i stalno gledaš mora biti nešto čudno .. Znam ja..
Joj ja isto molim Boga da dobijem sto prije da krenem dalje.. Ali tko zna kad ce moja
imala sam temepraturu, ali onu blesavu, do 37,5, što je pretpostavljam i normalno u drugom dijeli ciklusa.ma hormoni su mi svi ok. vadila prije 3 mjeseca. osim ako se u međuvremeno nije nešto kardinalno promijenilo...
Ipak ništa od našeg čuda, beta <1 :(
Xavii saljem ti veliki zagrljaj!!!
Svakim minusom smo sve jace!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
xavii pa kako???????
nije mi vise nista jasno, sto nije uzv onak - najpouzdanija metoda????
bas mi je zao, grlim jako jako jako....
Ni meni nije jasno ništa....
Nivesa, meni su letz radili na cin3, kad su bili operirali biopsija operiranog je pokazala da je ipak bilo gadnije cin 3/CIS , letzom su meni odstranili skoro 50% vrata maternice, tako da nemora biti da samo manje zahvaceni djelovi su za letz.Znam i cure koje du dva puta isli na letz, tako da to sve ovisi od dr. a i cure koje nisu rodile i koje zele jos radati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
xavii, žao mi je draga...
Xavii drž se!
A sto je onda to bilo na uzv?
Prošli mjesec sam imala sličnu situaciju također viđena moguća gv ali se nisam veselila jer MD nije bilo pa sam znala da je nemoguce, ali svejedno su me slali vadit betu.
Kasnije kad sam pitala sta je to bilo, rekoše mi ma M ili neka tekućina ?! Svašta
Zasadskulirana, ne znam kako ti tak teku FemisanA kapi.... Ja ih kupim u BiH, koštaju cca. 50 i koju kunu i uz 2x30 kapi traju skoro mjesec....
xavii, grlim. Svima ~~~~~~~~~
Xavii :ghug: nema predaje.
Xavii ne brini dolazi taj plus vrlo skoro!!
LadyB mislim da poslije ovoga odustajem od testova haha Kod mene uvijek mora biti nesto cudno :roll:
Xavii,
Dr je najvjerojatnije vidjela pseudogestacijsku vrećicu.
Curkee ja radila test i pozitvno i jos dva testa i pozitivnooo :)
Oprosti, vidim da ti je beta negativa. Nisam sve isčitati isčitala, pa sam mislila da je beta poz.
Što kaže tvoja Dr?
xavii drži se!
djevojka00 čestitam na plusićima!!!