Kudri, draga! Normalno je da strepis nikakvo cudo, ali probaj se opustiti..neka ide sve svojim tokom..i uzivaj u trudnoci ;) . Kad pocnes pozitivno razmisljat vise te nece biti strah. Vidjet ces. ☺
Printable View
Kudri, draga! Normalno je da strepis nikakvo cudo, ali probaj se opustiti..neka ide sve svojim tokom..i uzivaj u trudnoci ;) . Kad pocnes pozitivno razmisljat vise te nece biti strah. Vidjet ces. ☺
ajme kudri divna beta, uživaj sad, samo lagano!!
mene bole cicke za poludit, i boli me lijevi jajnik, mislim da je iz njega bila O ovaj ciklus, lastane što li je sada to? :zbunj:
ovo mjerenje moje bazalne je otprilike ko pijančevanje milijunaša, svako jutro sam mjerila u drugo vrijeme, tako da se tješim da mi to nije parametar koji trebam uzeti u obzir, jer naime jutros je bio pad na 36,5 :-(. od koliko prije nemam pojma, ali bila je jedno jutro, doduše u drugo vrijeme 37. bubekica, jelda da to mogu zanemariti :lol:
dakle trudna sam, dok se ne dokaže suprotno :lol:
i ja , i ja. :D
htjedoh reći zenii i ja i ja, gotovo se veselim grčevima i ostalim simptomima, jer je li mogu biti i od T. nadam se implantacijskom, pa virkam u gaće, gora sam od :sherlock:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 07.04.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE::zaljubljen:
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 65.dc ll
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc ll
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
ODBROJAVALICE: :alexis:
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
kudri jes,:-D
A sad day by day... :-*
:* još ne vjerujem da su dvije crtice pokraj mog imena
Kudri divna beta!
Meni se javio moj vjerni pratioc spoting.
Uf MAMI zar več.. :-/
curke piš piš! ajddde malo iznenađenja! sipam vam malo prašine čarobne :)
meni je većna 10dpo popodnevni bila sjena. tako da fakat se može relativno rano! i nema stresa. iako razumijem i ovo odgađanje jer tako dugo dok ne pišaš, nadaš se! hihihi
Kudri čekamo pričicu, simptomi...
Kudri draga čestitam na beti! Mogu mislit koja sreća ti je na srcu! I neka je! Tako me razvesele ovakve stvari!
pridružujem se čestitkama i iščekujem recept za uspjeh :-)
Kudri mozda su dva srceka❤️❤️
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nivesa, četiri dana je prošlo od prve koja je bila 29,ali kaže bubi da se na početku brže dupla.
Evo me u petrovoj,na patoligiji zbog trombofilije. Čekam uzv (iako mi nije jasno čemu tako rano) i nalaze,između ostaliog i bete. Nervozna sam ful
Recepta nema,jednostavno se desilo! Imali odnos sredinom ciklusa i dva par dana prije , cca 20dc. I to je to.Ovaj mjesec se nismo previše ni trudili jer sam već imala lijekove za ivf...mislila sam da se takvi stvari događaju drugima! Želim vam drage moje da i vas iznenadi jednog dana tako!!!
kudri malo sam offtopic, ali sto se sad dogadja s tim lijekovima koje si vec digla? vracas ili?
Nisam još ni pitala,čekam da se ovo potvrdi prvo, srceko i to. Ali da, ako bude sve ok, vratit ću.
UHU!!! prije cetiri dana? Moguce da su dva srceka ! a i ta beta nije kod svakoga "skolska" Variranja su velika. pogotovo u tako ranoj fazi. Neka te to ne brine! Javi kaj su ti rekli u petrovoj...iako ne vidim ni ja smisao tako ranog uzv...
Ja sad cekam taj glupi kariogram......nadam se dobrim rezultatima. i onda opet cekam da prode 5 mj od konizacije.....stalno neki k.... cekam.....ide mi to na jetra lagano...ovom brzinom nikad necu bit trudna a kamoli rodit! Znam samo da cu onda dr trazit da mi da klomice da ubrzamo stvari. posto je i sam rekao da bi on sa tim krenuo...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 08.04.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE::zaljubljen:
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 66.dc ll
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc ll
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
ODBROJAVALICE: :alexis:
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
kudri, :-*
nivesa,kad ste radili kariogram?
znam taj glupi filing...stalno nekaj čekaš...
9.2. smo bili....rekli su 2 i pol do 3 mj......imam osjecaj da je vec prosla godina!!!! Nadam se samo da cu jedan dan doci s posla i naci kuvertu sa rebra! Jer ako me nazovu znaci da smo u banani.....
Ma sve bude ok buš vidla. Al kužim te,i ja sam se malo bojala tog poziva.
Imam osjecaj kao da cekam poziv za streljanje....Sad bi vec mogao stici....ali ja se ipak nadam samo kuverti!! ;) negdje nas mora krenuti!!
Kudri, cestitam na beti. Nivesa, nadam se da ce bit sve ok.
I ja cekam, poziv hematologa, bila prosli ponedjeljak prvi put zbog mutacija, kaze dr javicemo se ove ili naredne sedmice nakon komisije.
I jos nisu, a sinoc u nekom polusnu sanjam zove me i kaze ne treba vama heparin...:lol: ocito toliko razmisljam o tome da mi se i u snove uvuklo.
mada, kod mene stvarnos obicno bude obrnuta od snova, pa vidjecmeo, samo nek nazove vise, nije mi jasno zasto toliko traje.
ma ja bi ih najrade zvala tamo! samo da vidim jel gotovo...
nivesa pa nazovi, zasto ne... ja sam zvala kad smo cekali nalaz mikrodelecija y kromosoma.
Uf...
I ja čekam..mengu. Pa kontrolu kod mpo doktora.
I po prvi put ikad,ja nemam opče volje iči u postupak...lani sam se plakala na samu pomisao na neku pauzu. A nakon ove zadnje trudnoče..sve mi se okrenulo. :-/
Mislim da budem odlučila tokom samog razg. s doktorom...
a nisu mi dali nikakav br na koji bi mogla nazvati...mislis da bi mogli bit gotovi a da mi nitko nije javio niti poslao?
nivesa mozda ih tvoj poziv pozuri...
zuzy oooh, kako te razumijem...
kudri cekamo....
zuzy nemoj odustati!!! Mozda bas ovaj bude tvoj!!!
zuzy, razumijem te potpuno. koliko god zelimo da uspije, nekad prosto pozelim da nemam taj teret borbe na plecima...
ne volim kad se za tu odluku upotrebljava rijec "odustajanje". meni je to nesto poput primirenja.
Ma...nije da pomišljam na odustajanje,jednostavno neznam...nemrem objasnit taj osječaj.
ježim se od same pomisli na stalnu vožnju gore..na punkciju..na činjenicu kaj ako opet bude poz. beta i svo to iščekivanje duplanja..i bojim se da ne puknem ako opet sve završi isto.
Tako da,mislim da ako mi dr ne odobri heparin i ako mi malo ne promjeni/pojača stimulaciju,da nepemo u postupak. Oču dati sve kaj mogu tako da nemam filing da smo prokockali taj zadnji stimulirani.
zvala sam...bolje da nisam...jos 2 do 3 mj moram cekat...tek sad obraduju uzorke iz
12 mj....