Uzimala sam folacin 4mj prije T pa sam nastavila do 12 tt uz duphaston. Ne znam zasto mislis da nema smisla? Duphaston je progesteron, koristi se za izazivanje M te za cuvanje trudnoce.
Printable View
Ne znam što se radi inače jer je ovaj prestanak nakon 32.tt, kako mi je rekao moj gin, relativno novija preporuka. Za mene je plan nastaviti s daljnjim kontrolama i vjerovatno uvesti heparin.
Trombofilija se inače aktivira u drugom i trećem tromjesječju pa je onda i rizik pojave trombova veći. S obzirom da si na terapiji heparinom i kontroliraš se, to bi trebalo biti dovoljno da se otkloni rizik od tromboze.
Sad se ne brinem, vjerujem da mi fragmin stiti bebicu. Inace da sam prestala uzimat andol u 32.tt mislim da bih izludila od brige do kraja trudnoce.
Meni je gin preporučila prije T elevit tablete to je folna i jos masu toga korisnog i to sam uzimala jedno 2mj.
I ja sam u trudnoći uzimam folnu i Duphaston , nema ti to veze jedno s drugim.
Eryngium bome cini se da ful znaš svaka čast
, meni sve zvuci ono uhh. . Ja nis ne znam :-/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 4.7.2015. :iskušenje:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :love2: :zaljubljen:
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~44.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
ODBROJAVALICE: :štrika: :rock:
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
wannahavenoah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
tayla~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Dobro jutro cure, evo ja se spremam rano na put, pa evo na brzaka lista, a i kavica je skuhana :coffee:
A čuj, prisilile me okolnosti. Kad nisi tipičan slučaj onda se prisiljen boriti se za sebe. Pročitala sam masu studija i čitam ih i dalje. Našla sam doktore koji isto tako čitaju i prate najnovije preporuke da me može voditi netko kome mogu vjerovati u to što radi jer zna što će sa mnom. Potraga je potrajala je al se isplatila. Nadam se da niti nećeš morati istraživati kao neke od nas.
Dobro jutro svima i usput, folacin (folna kiselina) je vitamin i nema veze s Dufastonom koji je hormonski pripravak za nadomještanje progesterona. Tako da uzimanje jednog i drugog apsolutno ima smisla jer progesteron čuva trudnoću a folna kiselina osigurava pravilan razvoj neuralne cijevi bebice. Folnu kiselinu se preporuča uzimati i ako tek planirate trudnoću.
Samo da svratim na kavu -treba mi- tek sam se prije pola sata probudila pa sam sva na pola prisutna.
Sretno ljubicicama a i nama u plodnim danima ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 5.7.2015. :iskušenje:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~45.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
wannahavenoah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
tayla~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Spavalice buđenje...kavicaaa :coffee:
Eto prijavljujem da sam jučer imala užasne mučnine dok smo putovali ali to isto pripisujem tabletama, ni pomislit ne želim da bi to mogli biti simptomi trudnoće, a kamoli izgovoriti to. :ups:
Probadanja su se smirila... i sve sam više sigurnija da ćemo ići na drugu turu klomifena..ali eto još malo pa ću piškit-riškit :drama: pa ćemo sve bolje znati . Eto, mislim da sam sve prijavila...hm.. da jesam :-) . Di ste se izgubile sve :?:
Lady sretno nam :rock::fige:
Ives, jos je prerano da planiras dr ciklus, opusti se draga i sretno :-)
Mi smo ovih dana veselo pokrivali, jucer tupa bol u desnom jajniku, a danas jos malo jaca bol....valjda je normalno, ili smo preforsirali:?:
Kavica u ruci i citam vas al vidim da ste sve nekud pobjegle za vikend.
Mi i dalje štancamo svaki dan kao za svali slučaj ovih dana pa..tko zna..al ocekujte prijavu postojecih i ne postojecih simptoma kod mene za nekih tjedan dana :)
Idem smisljati sto za rucak dana..nista mi se ne radi..
Romeo,nastojat ću se opustiti koliko budem mogla.. nekako mi je sve napetije :)
Tako ti je i mene probadalo sve do jucer ... vidjet cemo. Neka nam je sretno.
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
jel netko mozda zna gdje nam je jamimami :-/
Bome ne znam. Ja ju nisam vidjela uopce u odbrojavanjima ovim novijim.
LadyB sretno :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 6.7.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ankica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~46.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
wannahavenoah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Jutro svima :mama: Kako smo danas
Jutro, cure!
Aj, ankice, ti i ja smo prave veteranke ovdje na vrhu, :lol:. Ja radila test nekad prije sedam dana, negativan je bio. Nravano, ne znam ni zasto sam raidila kad smo skroz slabo i neredovno pokrili zbog nekih okolnosti. Sad razmisljam da kupim jos jedan, svrbi me novac valjda, sta li.
Ives, drzimo fige, jos koji dan i u soping :)
Biserko, nemoj kupovat šibnem ti ja..imam ih 30 doma xD Nije da će mi svi trebat :lol:
A, ja bih to dosad sve upotrijebila :)
Jednom sam radila test na poslu, i zamotača ga u maramicu stavila ispod stola. Tako se svakih pet minuta sagnem pa odmotam, provjerim, premsijesna sam bila. I tako cijeli dan.
Otakako su i kod nas u dm poceli stizati oni jefitni mini gravignosti, (3 KM, to je oko desetak kuna) nigdje mi kraja.
Hvala ti puno, Ives, pravo si srce, bas si me oraspolozila.
aaa točno znam o čemu pričaš...tako i ja. Bacim već test, pa onda vadim iz smeća i gledam da se slučajno nešto nije promijenilo, pa opet bacim ..pa za 15 min opet vadim i tako..:mrgreen:. Ja sam si naručila s neta i sad kad krenem piškat..nestajem dok sve ne potrošim. :lol:
Držim nam palčeve za pozitivne testove, :fige: da mogu napokon bacit onaj od ovulacije što mi je pokazivao plave stupiće..
eh da..te ''ludosti'' razumijemo samo mi koji smo u istoj koži :* Ali doći će i naše doba :-D
Hehehe i ja trosim nemilo ove s ebaya :) pisnem kad god mi je dosadno :)
Iste smo, cure, sve znam. Tesko je to razumjeti sa strane
Kad sam prosli put bila trudna, kako mi je uvijek kasnija ovulacija, uradila sam test, mozda nakon par sati se pojavila neka jadna crta.
U apoteci, kad sam kupovala novi, ugnjavim farmaceuta sta li je ta crta, kaze covjek vjerovatno evaporacijska. Ma, reko, sta mislite da ja ipak ponovim, potpuno sam zaboravila s kim razgovaram, sad ja tu s njim svoje sumnje dijelim. Covjek me gleda u nevjerici, vjerovatno misli da sam neka ludaca. Kad sam izasla rekla sam sebi da se moram malo obuzdati. Al eto ovdje mogu, posto sve imamo isti poremecaj :lol:
Meni je trenutno hit piskenje po ovim trakicama za ovulaciju a vrh mi je kako inakon pozitivnog testa ja pisam danima da ne bi slucajno dosao neki "jos pozitivniji" od pozitivnog.. Ma grozno, al sam ja skuzila da meni to pomaze jer imam osjecaj kao da ja tu nesto radim oko toga ;)
joj žene, znate ono "tko nije živio u studentskom domu, kao da nije ni studirao".
e pa, tko nije vadio testove iz smeća, kao da nije ni pravio bebu kako valja :tele:
i ovo sam radila što ladyb spominje, uhvatim peak i pozitivnu lh, sve fino pokrijemo.
ali onda idem ipak sljedećih par dana pišnuti ZA SVAKI SLUČAJ :P
jednom sam na početku aktivnog pravljenja išla piškiti na lh trakicu na kraju ciklusa, kao ono, bude pozitivna ako je došlo do trudnoće.
pa rekoh, već kad njih imam na kile i bila je pozitivna i ja odmah opet umočim baš test za trudnoću. naravno, bio je negativan.
nisam to više ponavljala :nope:
a što je najsmješnije, kad sam napokon i dobila pozitivan test na trudnoću, testna crtica se pojavila odmah, znači odmah, prije kontrolne.
i sad gledam i mislim si, j* ovo je druga crta, pozitivan je, nisam valjda toliki baksuz da se ne pojavi kontrolna i test ne valja :lool:
naravno da sam iskoristila još dva testa.
i sljedećih desetak dana dok još nisam imala nikakvih simptoma još po jedan svaka dva dana, da potvrdim da nisam umislila :psiholog:
kad smo kod testova, wannahavenoah, jesu stigle trakice?
Meni sad ne preostaje nista drugo nego da odem kupiti test :-)
hello!
ja sam u zadnjim satima odbrojavanja do ß
:raspa:
testići kažu 0 vjerojatno ce i ß biti 0.
I jedva cekam da prestanem s dupićima. ubili me ovaj ciklus u kombinaciji s vrucinama i vec ranije problematicnom kozom.
ooleot, sretno!
Curke potpisujem sve što ste rekle...
ooleot sretno i javi nam sve :*
ocekivano 0.
i od sada samo primam nalaze na mail. dođu 2 sata ranije :D
idem sad na ljetnu pauzu :bye:
Aaa bas steta.... :/
Probaj pusti sad mozak na pasu i mozda upali od prve. Ja sam sve probala osim toga. A mislim da stvarno ima nešto u tome, koliko god ne volim da mi drugi to govore. Znas kako uvjek kazemo, novi ciklus nova nada. :*
Ooleot mozda ljeto donese neko iznenadenje ;)
Ja sam bila kod g
Istekao mi edit..Ja sam bila kod dr danas, folikuli su po 10mm i ima ih vise pa vidjet cemo kako ce se razvijati, rekao je da bi O trebala biti za 5 6 dana pa vidjet cemo..
Ajde držim :fige: da bude sve dobro , i da krenete u akciju :) Sretno
Poslano sa mog Samsung Galaxy S 5 uređaja koristeći tapatalk