Hahahah ja sad skužila da si ti Lady već na moru :lol: jaoooo !
Blam blam.. xD
8Curke nadam se da vam ne smetam ovdje..nekako mi se teško od vas maknuti.. kad ste moja škvadra.. :ghuh:
Printable View
Hahahah ja sad skužila da si ti Lady već na moru :lol: jaoooo !
Blam blam.. xD
8Curke nadam se da vam ne smetam ovdje..nekako mi se teško od vas maknuti.. kad ste moja škvadra.. :ghuh:
Ives šta bi smetala, samo ti tipkaj s nama.
Jutro zene, ja danas odvalila do 11. Kavica se pije.
Ives samo ti tu budi!
Nemam se srca maknuti od vas jer sam s vama prošla sve teške i lijepe trenutke do sada. Počela sam se polako javljati i na drugim temama..ali s vama ću uvjek tipkati.. dok se sve i jedna ne preselite na trudničke teme ghug:
Aw❤️
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja vam uvijek pokvarim idilu.. eto mene,sutra pisite 2dc. ja vec sad jedva gledam koliko sam iscrpljena,a jedva da je 21h proslo. oprostite na brutalnoj iskrenosti ali iz mene idu komadi! bas komadice tkiva vidim na ulosku.fuj! i jos mislim da sam i hemeroide dobila al ne mogu tocno reci posto je krvi posvuda. sretna nam sutrasnja godisnjica braka. :( :( bas sam si jadna
Draga, ne postoje rijeci koje bi te utjesile, prva dva, tri dana su takva a onda smo jos jače, ne predajemo se
Slažem se s petti . Jooooj baš mi žene moramo proći svega i svačega u životu.. ali jake smo i zbilja sve preživimo. Proči će a onda ćete lijepo ti i tvoj dragi sve to nadoknaditi ;)
Cuuuure!
Najbolja prica ikad, radila sam do zadnjeg trena u petak da stignem rok i da mogu na more..krenuli smo na more i ja bas govorim muzu kak nula bodova jer nemam nikakav simptom a on meni kaze da je on ziher da sak ja trudna da on ima neki feeling i nasmijem se tome. Jucer ujutro je vidio moju hrpu testova u koferu i samo me pogledao kao da sam luda, ja sam pisnula jedan tek toliko i rekla sam vam da je bio negativan. Nisam mu ni rekla koliko mi je bilo ocito da nista od toga. Jutros on mene probudo s digitalcem u ruci "evo piski trudna si ziher" ja jos u bedu od jucer bacim okladu oko nove telke znajuc da je negativan i da bude izgubio ;)
I ja popiskim, cekamo, i ja TRUDNA!!!
Ja sam van sebe, van izvan iznad oko kako god!!!! Pa jel se ovo dogada?!?
Sutra se vracamo s mora i krecem u proces svega sto moram po pozitivnom testu i nadam se najboljem...
Istovremeno sam jako sretna i jako preplasena ali znam sto mi je ciniti :)
Ljubim vas redom :) i saljem svjezu baby*prasinu :)
Aaaaaaaaaaaaaaaa, jupiiiiiii, čestitam :-))))))))))))))))))))))))))))))))))
CESTITAM!!!! Odlicne vijesti Lady! Evo novo odbrojavanje donijelo i novi plusic! Nek je sa srecom!
Ma ja jos ne vjerujem!
Vjeruj, vjeruj, ovo su sad najslađi trenuci, kad ne znaš kud bi i šta bi :-)
Lady čestitam !! Baš sam sretna zbog tebe draga ! A muž je pravi profesionalac,
Svaka mu čast :-) Reći nam svoj recept ..
Lady dragaaaaaa tako mi je drago da ti to ne mogu opisati..čestitam vam od sveg srca. I znam da će ovaj put biti sve u redu. Grlim :love:
Cestitam draga, neka ti je sa svom srećom , i tebi i Ives, i Zuzy se sjetim. Ma i svim ostalim znanim i ne znanim trudnicama.Bas mi je drago zbog vas!
Vidis Ives da je pomoglo tvoje odbrojavanje, neka nama trudilicama donesete puno prašine ❤️❤️
Kristinice, da crno vino za cirkulaciju je super, ja vec duze vrijeme prakticiram, navecer kad sve smirim, popijem jedan bambusic za cirkulaciju.... :-) :-)
Ives, ne napustaj nas nikako, bilo bi pusto bez tebe... Draga moja, samo se ti cuvaj i uzivaj, mi cemo biti tebi podrska a ti nama kao i uvijek :-)
LadyB, presretna sam zbog tebe....Cestitam tebi i muzicu....Tvoj muz stvarno ima dobru intuiciju... :-) :-)
Ja jos nisam piskila, budem danas...sve u svemu mislim da ce m doci, nekako osjecam lagane grceve tu i tamo.
Petticoat.. sad mi je još draže što sam otvorila novo odbrojavanje..napokon pozitivni testići krenuli. :-D
Ajmo curke..nema sad stajanja.
:-D :klap: :-D
Čestitaaaaaaaaaaaaam LadyB!!!! Nek ti bude dosadno i školski!
Curke hvala Vam redom, vi ste jedine kojima mogu reci jer jos uvijekje pre rano da uvlacim ikoga u ovo...pogotovo nakon proslog puta...
Javim vam se kad ishendlam sve sto moram ovaj tjedan oko doktora a do tada molim vas da nastavite pozitivan niz :dancingfever::dancingfever:
LadyB cestitaaaam!!!
LadyB, ovo su predivne vijesti! Cestitam, draga.
Eto curke da vam se javim. Ja sam vam završila u bolnici zbog gastritisa na kraju mi otkrili nekakav hematom i sad sam bolnici na očuvanju trudnoče...neznam puno..sutra dolazi moj gin. pa ću znati više. Nadam se da će sve biti dobro.
Joj Ives drzi se..bit ce sve ok, mozda se od mucnina zeludac saml preforsirao..
Hematom ne mora biti nista strasno..
Samo hrabro
Uf, Ives, misa mu, drzi se!
Lady, plusic je iz prve ili druge?
Ives draga, uz tebe sam....molim da sve bude ok... Drzi se..
Ives draga, bit ce da ti je stvarno od povraćanja iziritiran zeludac, drzi se draga!Miruj i tipkaj.
Sada se odmori i prepusti samo sebi
Eto, dosao je moj doktor hvala Bogu..rekao mi je sad na viziti da je manji hematom i da moram mirovat..(WC-KREVET) kasnije me bude pregledao pa cemo se dogovorit o daljnjem ljecenju. Ako nista drugo, bar je hrana dobra pa se da izdrzati.. imamo klimu i cimerica i ja djelimo same svoj wc i kupaonicu koja je malo je reći luksuzna..mogla bi se ja i priviknuti na sve ovo :-P
(Šala) jedva čekam da mi kažu da je sve dobro i da mogu doma.
Lady trudnice naša kako si nam???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA : 17.8.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :-D:zaljubljen:
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc II
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25. dc
ODBROJAVALICE: :štrika: :preskaceuze:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
mamiza ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
wannahavenoah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Jutro!
Drage moje kavica je kuhana.
Ives ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ da sve bude ok, a biti će. Drži se draga.
Lady čestitam!
Tanita znaci ravno 3 normalne menge prije +, bas sam skolski ;)
žužy iduci tjedan moram u kupnju nove vece telke :)
Ives naoruzaj se knjigama i iskljuci mozak, jer ja sad kad bolje razmislim vise nikog ne znam da je trudnocu imao "normalnu" bez hematoma, spotinga, muke po povracanju, pa do jos tezih sranja..ovo je valjda new normal :)
Bit ce sve ok, ne sumnjam.
Curke ja vam i dalje saljem pozitivne vibrice :)
ladyB čestitam! :-D:-D:zaljubljen:
Ives, drzim fige, bice sve dobro.
Lady, cestitam! Kad pocinjes s heparinom?
Ajme ne pratim vas jedan dan i evo velikih novosti!!!
Lady tako mi je neopisivo drago!!!! Bit ce ovaj put sve ok, vidjet ćeš! Tako to ide! Jako sam sretna zbog tebe!!!!!!
Ives drži se, vidis koliko cura je uspješno razbilo hematome pa ćeš i ti taj mali!!
Ives držim fige da sve bude ok :love2: , vidis dragi bog te poslao s gastritisom tako da se hematom otkrije na vrijeme i da znaš da moraš mirovati .. bit će sve ok :yes:
lady :heart: