Naša su plameno narančasta u kombinaciji sa svijetlo sivkastim. Vidi nas se izdaleka kako svitlimo :D
Printable View
Naša su plameno narančasta u kombinaciji sa svijetlo sivkastim. Vidi nas se izdaleka kako svitlimo :D
...meni smeta što je kupola na košari labava, stalno je navlačim, a ona se olabavi u par koraka... :cry:
... osim toga nemaju suncobran, tak da mi se dijete sunča u košari :x (a oni uopće ni ne prodaju suncobrane... i sad bi ja trebala na kolica od 5000kn još kupovat neki bezvezni suncobran...)...valjda će bit bolje kad uđemo u kišobran kolica...
...ručke nam škripe...
... a AS... Vita je tako sfrkana u njoj da mi je muka...
Sve u svemu, kolica nisu vrijedna tih novaca...
Zoza mi uzeli u TL suncobran za 50kn, crveni, nije original al može se dobro namontirati a izgleda ka da je u kompletu s kolicima ;)
Sad sam se sjetila nečeg: kad je Slatkica bila skroz mala i imala problema s kakanjem, stavila sam ju na pet minuta u AS i sve je odmah obavila :lol: :lol: :lol:
Eto, sram me bilo, ali to nam je bila i kahlica (2u1).
:lol: i :naklon: za snalažljivost.Citiraj:
enela prvotno napisa
...evo i mi smo jučer uzeli neki u TL... :)Citiraj:
erina prvotno napisa
:heart: brižnica mala... moja to na krevetu :))Citiraj:
enela prvotno napisa
AAaa... i mi imamo takva! :)Citiraj:
enela prvotno napisa
Evo ih
He, he, i tvoj kikić voli noge zabaciti na prečku :)Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Malo sam ljuta na njih ova dva dana: oprala sam ih u vešmašini i nikak da mi se osuši punjenje do kraja (a ne može se izvaditi) pa smo danas po ovoj vrućini na Jarunu bile u marami.
Nama su postala preglomazna i sad se vozimo u malim chicco caddy. Jako su lagana pa mi je to super za 3. kat. Ova mi samo smetaju.
Loše se vidi, no mi smo svojedobno imali jastuk ispod guze (ovo svjetlije plavo) jer je nekako čudno stajala.
Sada smo bez jastučića, no kolica su mi tako :/
http://public.fotki.com/Serpentina/n.../p5240108.html
Zgodnija su mi tvoja, Enela.
No, susjedova trava je uvijek zelenija :lol: pa se ne zabrinjavam.
I ona košara je gubitak love totalni. :evil:
Serpentina, mi ćemo ljetos najvjerojatnije u Crikvu pa ih možemo zamijeniti :lol:
Je, Anita, stvarno su glomazna. I ja razmišljam da za ljeto i more kupim neka manja (ali jeftinjak, a ne chicco, Slatkica ionak nije previše u kolicima)
Enela dakle na kafe računati mogu? :D
Naravno (ako ćeš biti krajem srpnja tamo)Citiraj:
Serpentina prvotno napisa
:coffee:
Nevjerojatno ali istinito, i u toj zabiti ljudi žive...
Dakle vidimo se! :lol:
Istina, u Chicca ima kupiti pričvrščivaći za košaru i bebu i to je zgovdno,a li ipak mislim da je AS najbolja i najsigurnija za dijete. Neznam , kod sudara vezivanje u 5 točaka (ili 3) je najsigunrije.
Meni je jedina Chiccova mana što su ručke preniske. Ja imam 1,75 cm visine, i mogu se one ručke okretati pa ih namjestiš da su više, ali nije to to , onda guraš te ručke koje strše pa bi me zabolili dlanovi. Za mene bi ručke trebale imati mogućnost podešavanja po visini, inače meni su bila skroz ok. Jednom mi je ispalo kolo ali su ga odmah popravili i dali mi zamjenska kolica isto od chicca i bila su mi dobra, ona na preklop, misli pick up, imala su veći prostor za stvari i bila su mi lakša za preklopiti i staviti u auto... ne znam ali mislim da su Jane kolica super...
Kad ste počeli voziti bebe u sportskoj verziji???
...mi se zasad furamo u košari, ali nekak mi se košara ne nosi na more... :/
Ako ti bebač ne bude spaval u kolicima par sati, možeš već sad. Spustiš ih u ležeći položaj i možeš u onu malu rupicu gdje je granica naslona i sjedalice staviti ručnik i sve još prekriti drugim ručnikom da ga ne žulja nešto.Citiraj:
zoza prvotno napisa
Mi smo ovako od samog početka, nemamo košaru.Citiraj:
enela prvotno napisa
Chicco Trio - zakon 8)
Ni mi nemamo 8)Citiraj:
martinaP prvotno napisa
Po kući sam koristila kolica s košarom stara 22 godine (retro skroz :lol: ) i super su nas služila. Za šetnju su ipak bila preglomazna.
kakva su Chicco kolica vezano za visinu onoga koji vozi?
htjela bih da i tat (1.90) ne bude uskraćen za užitak vožnje :lol:
pa me zanima jer sam pročitala da nije baš za visoke...
Mi smo kupili Chicco Trio 1.0 u Trstu za 2000 Kn (oko 290 EUR) nakon što vratiš IVU i nismo platili carinu.
To je bio stariji model, zato su bila za tu lovu, al su ok.
Malo je teža i nekak preduboka autosjedalica i ne mogu se okrenuti u 2 smjera, no kolica su lagana i uska kao rođena za grad (stanu mi u gepek Yarisa) i nisu se još nimalo razdrndala, a koristimo ih 5 mjeseci. :heart:
Za tu lovu 3u1 je super!
Inače su novi modeli npr. PegPerega, Jane, pa i Chicca oko 5oo Eura tada bili (u 3 mjesecu 2008.)
Da li mi netko moze napisati adresu chiccove trgovine u trstu? Hvala unaprijed
http://www.chicco.com/dove_trovi_chicco/home.aspCitiraj:
nikolina55 prvotno napisa
ovo prvo kad upišeš grad izbaci ti chiccove dućane, u drugoj kocki su dučani koji drže njihovu robu
kad ti otvori, klikneš na trieste, pokaže ti adresu, imaš i opciju kako ih neći iz neke ulice, kao i mapu