Isto! Hrane se mogu odreći mogu bez problema, ovoga ne želim. Jedini mi je problem što ne mogu piti kad vježbam, a ovih dana stalno vježbam navečer. Zhang, smijem li ja nakon rehidracije i PWM-a i deci crnog :mrgreen:?
Tigrić, sretan rođendan :pivo:
Imam deblju prostirku koju i nisam tako jeftino platila, bila je oko 200 kn u Hervisu, ali sam sad već navikla vježbati na parketu, bez ikakve podloge. Stoji sfrkana pa je, kad je trebam, ne mogu sasvim izravnati, isto zapinjem.
Od jučerašnjeg treninga me osim ruku i ramena cijelu noć i jutro bolio želudac, zaboravila sam da sto burpija baš i nije idealan trening za moj refluks. Bila sam ukomirana sve dok nisam odspavala skoro tri sata popodne s malim, onda sam došla k sebi.
Maloprije sam otrčala, 6 km, 6:12 min/km, prvi ovogodišnji snježni trk, premekano, neprocjenjivo :bouncing: Nakon prvog kilometra, kad sam se zagrijala, skinula sam maramu s usta, a nakon drugog i rukavice, trebam kupiti prave trkačke, u ovim običnim sportskim znoje mi se ruke. Jedino što mi garmin nije ulovio GPS, čekala sam 3-4 minute, više mi se nije dalo da se ne smrznem.