Onda drzimo duple fige, meni za pozitivan test, a tebi da beta bude ko kuca :-)
Printable View
zenii kako je prošao transfer???
čuvam dvije mrvice (lijepe blastice), i sad čekanje:cekam:
Cure žao mi je zbog minusa...
Zeni sretno! !!!
Cure, može savjet? Gdje da kupim test i koji? Ljekarna, Mueller, DM? Preksutra piškim pa da odem negdje sutra kupit ga..
Imaš u ljekarnama Gravignost Ultra ili Cyclotest, ti su ti najosjetljiviji na tržištu, reagiraju već na 10 ui...
I ovaj je 10 miu osjetljivost
http://www.mojaljekarna.hr/testovi-z...-trudnoce.html
Al kako je vec laura33 napisala za Gravignost Ultra a meni iskreno jedan od najdrazih hcg testica....sada dodje 64 kn....poskupio sa 41 kn na 64 kn.
Evo cure i mene na odbrojavanju. Da budem iskrena potrebno mi je malo psihološke podrške :). Idem u ponedjeljak na fet. Trenutno endometrij 9mm. Nisam još išla na fet, ali mi nikako nije jasno kako to funkcionira bez ovulacije, kako tijelo zna da treba prihvatiti embrij? trenutno sam na estrofemima i utrogestanima, ne ovuliram. I evo savjet za test, iz iskustva sa biokemijskom a i puno negativnih testova, i tako je svejedno koji kupiti. Plus pokazuje i onaj od 15 kn i onaj od 100, a isto tako i negativan, za nestrpljive najbolje kupit na e bayu 20 komada pa testirat svaki dan :). Cure sretno svima!
laine sretno na fetu....
nadam se da ce se netko iskusniji od mene javiti da ti objasni za fet kod zena bez ovulacije.
sto se testova tice znam da je strašna nedavno napisala da je radila test iz dm-a i pokazivao joj blijedu crticu a beta nalaz ravnih nula bio...i nedavno je jedna cura isto pisala nesjecam se imena pa ako ovo cita neka se javi napravila test i negativan da bi otisla vaditi betu da javi doktoru a beta preko 100....
Pa eto po ovome mislim da nije svejedno koji se test radi....
Npr. vecina cura zna da clearblue compact nevalja.
Aurora 079 i željkica ,grlim vas cure :ghug:...svaka riječ je suvišna
Čekalicama sretno sa testićima i betama
Laine hvala i sretno :)
Sara79 hvala na korisnim savjetima :) ma i ja mislim da nije svejedno koji je, zato sam i pitala vas jer pretpostavljam da su neke od vas sigurno vec vise puta bile u nedoumici.. Zelim vam svima uspjeh i plusice i pozitivne bete pa da se kolektivno prebacimo na neku drugu veseliju temu na forumu :)
Gravidnost ultra je meni imao full debelu crtu na betu od 15 ( biokemijska)
Evo kupila sam gravignost mini, za 15 kn, navodno mora biti jutarnji urin i primastick za 50 kn, pise da taj moze u bilo koje doba dana.. To su jedino imali u ljekarni.. Danas mi je 12.dan od aih.. Prosli postupak sam na 12.dan radila test jer su mi tako rekli, nisam bas shvatila zasto, valjda zato sto je postupak bio zbog vikenda ranije, a sad su mi rekli da napravim 14.dan pa cu cekati do srijede.. Jos malo.....
Tweety - napravi draga test, slobodno već možeš napraviti neki osjetljivi ili izvadi betu, ak je trudnoća pokazati će, nema smisla se mučiti i produžavati ovu agoniju čekanja i nadanja jer u slučaju negativnog rezultata razočarnje na kraju većinom bude još veće.
tweety, ja sam nakon aih 12-ti dan radila onaj test iz Mullera i bio je negativan, a 14-ti dan isti taj pozitivan. Drugi dan vadila betu i bila oko 260... Mislim da s razlogom kod AIH kažu test 14-ti dan (meni je to ujedno bio i dan kada sam trebala dobiti), jer se kod tog postupka ne zna kada je točno bila oplodnja
Sretno, i javi obavezno rezultat
Evo prosao i prvi UZV i hvala Bogu sve je u redu imamo dvojceke 5+2 smo i dr kaze vec se vide srcane akcije za 15 dana novi pregled.
Curke stigao mi je nalaz bete na 12dpt i iznosi 8 :( počelo je smeđe krvarenje i nisam pametna jel to to za ovaj mj ili da vadim ponovo
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Grickavjestica cestitam, lijepo je vidjeti lijepe vijesti, gdje si bila u postupku?
Grickavjestica,čestitam!
Gricka čestitam! Napokon dobre vijesti!
Grickavjestica, cestitam, samo hrabro naprijed!!
Hvala vam. Samo nek sve ostane ovak super ko i do sad ja najsretnija. A tak sam bila skepticna,negativna i u strahu a eto sve se lijepo poslozilo.
Grickavjestice cestitke od srca!!!za dva mala srceka!!!
laine, i kod mene bio isti slučaj sa FETom. Nikad nisam ovulirala i nisam znala kako će mi tijelo prihvatiti blastocistu. Mene čak ni grudi nisu boljele od utrića.. prvi ivf sa svjržim mi je bio uspješan unatoč teškoj hiperstimulaciji, a fet je bio neuspješan. Djelomično za neuspjeh krivim i prerani fet nakon spontanog.
Mislim da su mi treba malo više "uvjeriti" i "pripremito" tijelo za moguću trudnoću, estrofem i utrići mi nisu dovoljni.
Laine potpisujem!
Suncokret, kazes teska hiperstimulacija?? Toga se ja i bojim, zbog pcos. Jesi zavrsila u bolnici ili si kod kuce uspjela prezivjeti?