Slobodno kupi, to je malo pakiranje od 1 kg. :lol:
Printable View
Slobodno kupi, to je malo pakiranje od 1 kg. :lol:
Preksinoć sam ga vidjela i u DM-u. pakiranje u tri različite veličine
Super prašak!!
Inače ga kupujem u Mulleru.
je i na kraju ja jučer uzela u bili taj koji je na akciji, ali škrta kak jesam još sam cijenu spustila za 10% jer živim u kvartu pored novih Billa, zalihe nemam baš neke doma, inače sam noćas oprala jednu turu s tim novim s time da ja ne stavljam punu preporučenu dozu nego max. 3/4
:mrgreen:
A Dash ampule koje koristite? Regular, lavanda? Vidim da i tu ima raznih vrsta...:mrgreen:
Haha... ti to tek tako da nam tema ne zamre. :)
Nisam koristila ampule... čine mi se skupe.
Nakon ovog topica mogu samo odmahnuti rukom i reći "ko šiša akciju"! :)
Zbilja, jesu li ampule isplative?
Ja sam bila kupila Dash nakon nečijih hvalospjeva o njemu i moram priznat da nisam shvatila u čemu je fora s tim praškom. Miris ništa posebno, a tekući mi pak ima preprejak miris.
Taj Dash sam bila kupila u Metrou, možda to nije THE Dash, neznam, morat ću mu dat još jednu priliku pa kupit taj iz Mullera :mrgreen:
ma u tommyju je super dash.
nego....vratimo se na ono bitno.....jel netko u ducanima vidio narančasti dash u kutiji?https://www.google.hr/search?hl=hr&s...87.q88sJlwC1sI
Da ne iscitavam temu ispocetka - mozda je bilo - narancastog tekuceg Dasha ima u Metrou. Ali nema praskastog u kutiji
Dupli post
U DM-u do 15.03. Dash na popustu, 30% popusta u zamjenu za 10 bodova.
Mene ste skroz namamile :D , pa sam kupila u Plodinama plavi, praškasti u kutiji- 4,225 kg za 65 pranja, košta na akciji 60 kuna- do 09.03.
Sad želim i naranđastiprobati, gdje ga ima?
krajičkom uha sam čula reklamu za Dash u Kauflandu - na žalost ne znam cijenu niti veličinu kutije, jer nemam Kaufland nigdje blizu
jel to u kauflandu povoljno?
nije njemački to je belgijski, isti onaj koji je bio pred 2 tjedna u Billi
Ja sam se počastila za 8.mart i kupila u billi na akciji tekući i u ampulama. 29,99 kn svaki.
nadam se da buš to mužu uručila pa da ti dostojno možeš proslaviti praznik :lol:
nego, njemu sredstvo za čišćenje kuhinjskih ploha sa gratis spužvicom.
A koja je razlika između belgijskog i njemačkog?
I kakav je onaj u DM- u?
:ghug: narančasti se pojavio :-D :heart: :štrika: u plodinama. ja sam sve ducane obisla i sve tete pitala da li se moze narucit.... vec sam odustala i onda je svekrva danas našla u plodinama https://www.google.hr/search?hl=hr&s...JnuGtlBM2vM%3A narančasti. talijanski. pravi. mirišljavi. najbolji. :-D
ima li gdje dash na akciji? hitno trebam.
Interspar?
Bio je po 19,90 kn, ali ne znam je li još uvijek ta cijena.
tnx, vidim da ima u bipi -30%.
jel ak je snizeno u intersparu, snizeno i u sparu?
Ja sam mislila da su to neka veća pakiranja za tu cijenu, pa velim kak može tak jeftinije
Dash 1235 ml za 19 pranja s mirisom lavande sam platila u Intersparu 19,90 kn prije tjedan dana.
U Mulleru nikad nisam vidjela taj detergent po toj cijeni već Ariel npr. Od 1105 ml za 17 pranja (dva gratis) po 24 kn na akciji ili Lenor ista količina i cijena isto na akciji koja je vrijedila do srijede.
Sent from my iPhone using Tapatalk
U Kauflandu do 16.11. plavi talijanski Dash u kutiji za 95 pranja, 6,175 kg- 99.99 kn.
Narančasti tekući u Sparu Stenjevec i dalje po 19,90kn