Virkam hoće li netko objaviti sretnu vijest. Mi smo imali još jedan poziv. Otpali smo čim sam rekla da imamo bebu, ali ponovno mi je srce počelo tući, noge se odrezale kao i kad su zvali za našu mazilicu:heart:
Printable View
Virkam hoće li netko objaviti sretnu vijest. Mi smo imali još jedan poziv. Otpali smo čim sam rekla da imamo bebu, ali ponovno mi je srce počelo tući, noge se odrezale kao i kad su zvali za našu mazilicu:heart:
a kak da to taj netko nije znao?
Mi smo i dalje u registru jer jednog dana želimo bracu ili seku. Pretpostavljam da ima napomena da smo posvojili. Možda su radili selekciju iz zamolbi, ne iz registra. Ne znam.
ok , nije sad bitno uživajte
Hvala:-)
To se i nama dogodilo, i to baš za seku :-( U matičnom centru sam zamolila nek napišu tu napomenu još negdje na prvu stranu. Od tad, naravno, nema ni poziva. Uživajte, stignete sve :-)
Moja beba se pretvara u pravu malu djevojčicu. Još uvijek nam tjera suze radosnice na oči kad god napravi nešto novo, nešto smiješno, ma i kad blaženo spava se raspekmezimo. Meni sve rjeđe tjera i one druge suze na oči sa svojim “ jelom”.. Napreduje i veliki prvi rođendan smo dočekali sa 76 cm i 9100g! Manekenka naša:heart:
Mala anegdotica za pamćenje: traži ju muž “pet” a ona ima svog posla i ignorira ga. Velim ja:” pa to znaš, kako dajemo 5?” Mudrica uzela moju i muževu ruku i plješče našim dlanovima. Nek si sami dajemo 5.
Pametnica mala. Baš sam se raznježila na vašu divnu priču.
Vidi se iz svakog slova da ste sretni :)
Prekrasno
We did it again :-)
Snovi se stvarno ostvaruju. Čak i oni luđi od najluđih!
Nemam što puno pisati, dan nam proleti.. Jedna mala, druga još manja.
Volimo se najviše na svijetu, samo to je bitno!
Čestitke!!!:heart::heart:
Divno, Dulcinea, čestitam vam od :heart:
Divne vijesti! Cestitam!
Cestitam! :)
Dulcinea, divne vijesti! :zaljubljen:
Znaš li možda kako to ide s registrom, ispadaš li nekim automatizmom ili bi bilo pristojno javiti se u svoj centar da te brišu iz registra kad zatvoriš obiteljsku priču?
Hvala svima!
Jelena kod prvog posvojenja su nas pitali što želimo sa registrom, vjerujem da trebamo zatražiti brisanje. Ne sjećam se da li smo to spominjali nekad negdje. Prilično sam sigurna da ne ide automatski.
Jelena a da ne brišeš, tko zna kakva te želja može ulovit za koju godinu?:-)
Pa i meni bi bilo cudno da ispadnes, buduci da nema dobne granice zakonski. Ali ne vjerujem da se ljudi ispisuju pa zato mislim da nemaju bas dobru statistiku centri.
Čestitam na novom posvojenju!!!
Čitam ovu svoju temu, gledam svoje uspavane ljepotice pored sebe i moram nešto napisati. Sebi najviše jer me vratilo odmah u one dane sa dvije bebe..pa neka i ovo vrijeme ostane negdje zapisano.
Kao da smo jučer donijeli doma malu vrištalicu. Bože koliko energije u samo 6 kila. Glas operne pjevačice. Sva turbo, upadljiva, željna pažnje. Dijete uragan. I onda dobijemo seku, totalnu suprotnost. Samo je uplovila k nama kao da je to najprirodnija stvar na svijetu, stigla je svojoj biološkoj seki, sretna i zadovoljna. Kad je gladna plače, kad je sita igra se i guguče, naživcirati ju ne možemo ni kad bi htjeli. Beba zen. Zato stariji ljubomorko traži pažnje još više, baca tantrume, ima noćne more i brine se da ju se uvijek i svugdje čuje. Nije (bilo) lako, nekad sam imala osjećaj da me bude pamet ostavila. Dvije u pelenama, dudama i bočicama, vukla sam kolica i klokanicu pa ih razmještala po potrebi. Naravno šefica je birala hoce hodat, nosit se ili vozit, a maloj je ionako sve zabavno i zanimljivo.
Danas manja kuži da može opstat pored sestre jedino ako uzgoji ego. Bori se za sebe ali suptilnije, u svom stilu. Do pred par minuta sam guglala dječje krevete sa nadom da ću ih preselit u njihove sobe. Jer starija spava između muža i mene a manja u krevetiću pored. Sa obje strane imam nožne prstiće pod rebrima i baš sam se planirala naspavati uskoro, ali neka njih još tu. Idući put kad budem ovo čitala vjerojatno će već same otići u svoju sobu a meni bude falilo da se nemam gdje okrenut, da starija pita kud idem, a ja samo mislila na drugi bok. Dok malena šapće “ mama? Duda” valjda da me ne razbudi do kraja nego samo onoliko koliko mi treba da joj nađem dudu. I da, mala je isto zezala sa jelom ali sam sad znala da neće umrijet od gladi ako ne popije koliko “bi trebala” tako da je taj period puno lakše i brže prošao. Starija je još uvijek balerina građe i pomirili smo se sa tim. Bitno da su zdrave.
Nedavno je starija pitala “mama, je li me i Sestrična tražila po svud?” Je, ljubavi svi smo te tražili. Nadam se da ćemo im uspjeti prenijeti svoje viđenje posvajanja i osjećaj da su NAŠE najviše na svijetu.
:ghug:
:heart:
:heart:
Divno napisano:heart:
Lijepo
Meni jučer uskrsla tema
Ali s drugačijim naslovom,pa si mislim gdi prije:uteg::-)