Joj, stvarno se stalno molim za Rahelu.
MORA uspjeti! Ajmo vibre, idite do Rahele!!!
Printable View
Joj, stvarno se stalno molim za Rahelu.
MORA uspjeti! Ajmo vibre, idite do Rahele!!!
Hajde mala Rahelice, drži se !!!
Draga Poslid, i dalje mislim na vas, molim i šaljem pozitivne vibrrrrrrrrrri veliki virtualni zagrljaj i veliku pusu curici...
Drzi se Rahelice!
Mislimo na vas i saljemo pozitivne vibre.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
Držite se!
Molimo i mislimo na vas
Evo saljemo jos pozitivnih vibrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i mislimo na vas.
Drži se Rahelice,samo hrabro naprijed!Sretnoooooooo!!!!!!!
vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr r
Sepsa se nažalost često događa mnogim bebama,pa je tako i moj sin imao tu nesreću da dobije sepsu nakon poroda ali evo ga danas ipak sa mnom,grlim ga i ljubim,
draga Poslid i tebi želim to isto,da što prije zagrliš svoju malu djevojčicu i da je odvedeš kući.
Molićemo svi za malu Rahelu da bude hrabra i da se bori!
vibre, vibre
sve najljepse, najvece i najpozitivnije viiiiiiiiiibbbbbbbrrrrrrrrrreeeeeeeeeeee za malu Rahelu :D
Nadamo se da ce se moja mala imenjakinja Rahela sto prije oporaviti!
I dalje ste u nasim mislima i molitvama.
Ako moze bar malo utjesiti Poslid, recite joj da je i moj sin imao gadnu sepsu po porodu i bio zivotno ugrozen (da ne kazem cak "otpisan"), plus niz drugih komplikacija... A sada je zdrav i veseo troipolgodisnji djecak. Moja najveca srecica :D .
Vjerujem da ce i mala Rahela uskoro dobiti bitku. Poslid budi samo hrabra. Sve ce biti u redu. Molim se za vas.
Zelje za oporavak i dobre vibracije za Rahelu i Poslid!
i ja mislim i na hrabru mamu i na Rahelu. Da se sto prije vide i da sve dobro zavrsi.....
u cekanju dobrih vijesti mislimo na mamu, tatu i malu hrabru djevojcicu!!
nadamo se dobrim vijestima i mislimo na vas :D
.....Mislimo na vas i čekamo dobre vijesti!!!!!!
Ima li novih vijesti?
I dalje drzimo fige :D
18.3.2004- Edita :D
Zvončice, Andromeda...
Javite joj se SMS-om, recite joj da ima nade bez obzira što liječnička predviđanja nisu ohrabrujuća...
Joj tek sam sad vidjela.. nadam se da ce biti OK i saljem punoooooooooo vibri, zagrljaja i poljubaca iz Sarajeva...
držite se cure!
još malo dobrih vibri
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svi mislimo na vas
Bebe su borci, Poslid!
Vibriramo!
Strašno!! Iskrene želje za što skoriji oporavak! Molimo za malog borca.
zelim vam i nadam se da ce biti sve u redu
da cete se grliti i maziti sto prije i nadoknaditi ove pocetne teskoce :)
Ima li kakvih novih vijesti?Nadam se da je stanje male Rahele bar malo bolje!I ja sam po porodu(svom) imala sepsu,bila klinički mrtva pa evo me sada živa i zdrava.Vjerujem da će biti bolje.Puno dobrih želja i vibri Poslid i Rahelici!!!!! :) :) :)
Najnovije vijesti: beba je bolje!!!!!!!!
Još nitko ne može dati prognoze, nitko ništa garantirati, ali je bolje!!!!!!!
Pokušajmo pomoći Poslid - "veza" kaže da stalno zove, da se uništava... Ajmo je ohrabriti - da Rahelu dočeka u što boljem stanju, da je što prije stavi na cicu...
Bas mi je drago! :D
super da je beba bolje!!
poslid, drž' se! još malo... :)
Super za Rahelu!
Mama neka skuplja snagu za poslije kad curka dođe doma.
Mama, samo polako, vidiš da Rahela želi k tebi što prije?!!!!!!!
Puno pusica za jednu i drugu, mislim na vas!!!!!!!!!!!!
svim srcem sam uz vas i molim za vas!
Najljepše želje za dvije velike hrabrice i naravno tatu (koji je isto tako hrabar), da se što prije maze svi zajedno u svom domu!!!!!!
Pusa velika i zagrljaj!!!! :P
bravo rahaelice! samo tako dalje!!!! :D
kada ce Poslid moci izaci iz bolnice da dode u zagreb. hoce li moci biti u bolnici sa rahaelom?
vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra nikad dosta. Idemo, cure!
Bit će dobro, vjerujem u to.
Poslid u petak izlazi iz bolnice, pa će za Zagreb, kod Rahele.
Zasad kaže da neće ostajati ovdje nego da će putovato "vamo-tamo", kao što i njezin muž sada radi.
Poslala sam jednu časnu da ode pogledati bebicu - kaže da malena odlično izgleda (iako je na aparatima), a ja se nadam da je to jaaaaako dobar znak. Cure, podržite me u tome!
Rahela, drzi se! I mi mislimo na tebe :)
Evo dobre vibre s Kvarnera putuju u Zagreb do Rahele i onda jos dalje do Medjimurja...
Poslid, mislimo na vas...
Poslid sutra izlazi iz bolnice. U petak će najvjerojatnije u Zagreb, do svog malog anđelčića.
Držimo joj palčeve da se što prije oporavi!
Držite se, ide na bolje, a bit će i još i još i još BOLJE!!!
Vibrrr viiiibbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Puno pozdrava Poslid i bebi!!!Sve će biti O.K.
Mislimo na Vas svaki dan i želimo što brži oporavak.
Velika pusa!!!