Kod nekog posebno?
Printable View
Da li netki ima iskustva s dr. Perić na Rebru?
Da. Moj stariji sin je kod nje. Prije je bio kod dr. Buljevac Bubaš, ali kad je ona otišla u mirovinu, dr Sanja Perić je preuzela njezine pacijente. Bili smo dvaput - ok.
Ne znam kakva je sa sasvim malom djecom, jer moj sin je prvi put bio kod nje u 14. godini, ali čini mi se draga i pristupačna.
Hvala puno na odgovoru
Kvartovski Dom zdravlja, početak prosinca, sestra opaka, naručivanje za godišnju kontrolu kod oftalmologa.
Samo osobnim dolaskom isključivo u određene dane i minute. Želja mi je da termin bude između 18. i 26. 4. kad su šk.praznici. Računam, valjda sam na vrijeme došla. Ali, jok. Promašila za dlaku!
- Ne, gospođo, danas naručujemo za tjedan od 8. do 12.4.
- Biste li nas ipak DANAS mogli naručiti za tjedan od 15. do 19.4.?
- Naravno da ne, nisam još ISPISALA TEKICU za taj tjedan. Kad popunim prethodni tjedan, tek onda otvaram sljedeću stranicu teke za sljedeći tjedan. (teka je A4, papir "trgovački")
:alexis:
Može li bedastije?
:nikola_tesla:
:informatizacija:
:donirajmo_rokovnike:
Nazovi za dan dva :lol:
Ako ti je pri ruci (meni nije ali idem jer je cijela ekipa odlična)...optika Longvision Špansko, utorkom ordinira doktor Juratovac, telefonom se naručiš, to je dječji oftalmolog s Rebra. Mislim da mi ga je netko preporučio baš na ovoj temi i imamo samo super iskustva. I mi odrasli i djeca...već se 2 godine pratimo kod njega..
Ma oftalmologica je zbilja odlična, prati dijete godinama, sve pet!
Ali organizacija :roll:. Pored elektronskog naručivanja, ma što elektronskog - pored običnog rokovnika, sestra ispisuje datume u školsku bilježnicu i vuče crte ravnalom :lol: . I još svaki put kad konačno dođemo dogovorenog dana, sestra se žali kako 40% naručenih nije došlo i da se pola dana u ambulanti luftaju. A sve lokalna starčad...ko da oni pamte da su naručeni za 5-6 mjeseci.
Mi smo u kb Dubrava.Jel zna netko kako ide to sa kapanjem ociju(sirenje zjenica).Ja sam to radila prije 25 god.a mlada mi mora na to za mjesec dana.
Joj, u ponedjeljak moj stariji ide u centar za strabizam na redovnu kontrolu (Rebro). Bome ne znam kako je sada, ali oni su isto dugo duuugo imali tekicu iscrtanu ravnalom. Sad to ide preko centralnog naručivanja, ali ne pada mi na pamet da to sama radim - naruči nas med.sestra iz naše ordinacije obiteljske medicine.
Ne šire svima zjenice po dogovoru
Ali onima kojima to rade kao u kao i trebaju biti malo mirno kojih 20 min,pretežno se kapa do tri puta.ne trljati oči
Moja je oko sat vremena ležala meni u krilu i žmirila a sestra je izlazila van kapati.
MI smo kapali, pa čekali 15 minuta, pa opet kapali (dakle ukupno 3x kapanja)
Pozdrav cure! Spremamo se na prvi oftalmoloski pregled s 18-mjesecnim blizancima i isli bi privatno da izbjegnemo cekanja, a i jer se bas i nismo narucili na vrijeme, duge su liste cekanja :(
Znate li ima li uopce privatnika koji mogu pregledati tako malu djecu? I koga bi preporucili?
Napravili smo vidne i slusne potencijale na Goljaku, kod decka je sve ok, kod curke su neke stvari granicne u odnosu na korigiranu dob.
Ja sam svoje sinove vodila u polikliniku Monokl, kod dr. Buljevac-Bubaš. Na njihovoj lokaciji Maksimirska 115 (blizu Dinamovog stadiona http://www.monokl.hr/poliklinika-za-oftalmologiju/) povremeno rade i drugi liječnici s Rebra, iz centra za strabizam. Nama je trebalo baš to, pa smo išli k njima kad nam se nije dalo čekati u bolnici, ali oni u poliklinici ne mogu napraviti baš sve testove koje mogu u bolnici. NIje loše otići k njima na prvi pregled, ali ako kažu da dođeš s djecom u bolnicu - poslušaj ih i idi.
Je li netko išao na one oftalmološke preglede, gdje djecu naručuju u sklopu preventivnih pregleda sa 4 godine! Ako da, imam pitanje.
Mi smo išli, pitaj
Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk