Pitanje je dali ćemo mi izdržati...:-P
Fitness i November, ajde testiće na sunce.
i naravno, kuham kavu ;)
P.S. Sanjala sam da sam dobila paket duda i bočica za bebu i mislila što će mi to jer ne mislim davati bebi bočicu...
Printable View
♥ lista za: 14.02.2017.♥
(ne)čekalice:
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
Nivember ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
odbrojavalice:
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Jutroo!
Sretno valentinovo!
Oooo čini mi se da je ns pomolu novo odbrojavanje!
Ja sam jedan riješila, sad je Nivana na redu, pa ću opet ja :D
i daaa, sretno valentinovooooooo!!!! :heart:
Sretno valentinovoo. Mislim da bi bio savrsen poklon uz romanticnu vecericu plusic. Ja nebi izdrzala do subote pogotovo jer je danas dan zaljubljenih
Da ali danas ako ću raditi opet će biti popodne, i opet se neće ništa vidjeti.
I onda ću biti jadna, ne želim si to.
Nemojte me nagovarati popustit ću!!!!!:unsure:
fitness i november, iz tog razloga sto ste vec debelo u dpo....15, 16 u bilo koje doba dana ako piskite danas test ce pokazati trudnocu ako je doslo do nje. Dovoljno je da 2 sata ne piskite i ne pijete puno tekucine.
Cyclo test je takodjer dobar test i 10 miu osjetljivost.
Cijena je oko 30-ak kn.
One step testovi nisu pouzdani i treba se maknuti od tih kineza jer je kao sto znate i narancica imala sou s njima.
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pozdrav ženice, ručak gotov...danas sam poranila...bila sam budna već od sedam(što nikad u životu sama svojevoljno se nisam probudila)
ja kažem mužu sretno valentinovo, on menoi da je njemu valentinovo svaki dan :heart::heart: poklončić ću mu dati kad se vrati s posla...zaboravila sam...
već sam rekla da sam ja test pribavila,..do kad ću moć u njega gledati..sad cu vidjeti kakav sam karakter...odredila sam barem do petka...ili najranije u 34dc jooooooj
Novembar bolje još malo pričekaj, nedaj se...nek se curke malo grizu...da nebude sve odma jasnno...:lol::lol:
Tu je uzbudljivo! :)
Jutro cure...pisalice,evo ja sam pisnula jutros jedan da vas potaknem...jest da je to za ovulaciju ali test je test zar ne? Hihihi...
U svakom slucaju sretnooooo vam kad god pisnete i da nas sto prije razveselite plusicem... :-)
Izludjet ću. Sama sebi idem na živce. Svako malo idem na wc vidjet jel došla gadura. Naravno, nema je.
Moj One step test je baš "test", plastični sa rozim čepom, nije trakica...
Najrađe bi otišla s posla u dm po bar 2 testa, odmah napravila jedan i onda idući u subotu. Pa tko će dočekati subotu? To su još 3 i pol dana.
Moram se skulirati :)
Ma, idem poslije posla po test pa kud puklo da puklo. I radit ću ga sutra ujutro. Ako bude minus, ne radim ga više nikad!!!!
A šta ako nisam trudna a M ne dolazi? Moram kod gin? Koliko da ju još čekam prije nego odem?
Giovi - zakaj si piškila Lh ujutro? Najbolje ti je predvečer... ;)
I što kaže trakica?
November i Nivana - ajmoooooooo.... pišanjeeeeee :klap:
November, pa dogodi se nekad i da kasni...nadam se da to nije slucaj kod tebe!
Ja sam vec pisala, svoja oba pozitivna testa sam radila navecer. I dalje stojim kod toga, ak sam trudna, trudna sam u bilo koje doba dana. :)
Bok cure. Vibram na najjace da testici pokazu plusic. :)
Ja sam bila kupila 2 testa sto su u kutiji zajedno. Ali malo skuplji. Imala sam u planu isprobati onak bezveze navecer jedan a drugi za ozbiljno ujutro. I nakraju sam oba imala pozitivna navecer.
Mislim da cu pricekati jos koji dan... nekako se ne nadam... nisam ni ovulaciju
Ma ja jos necu...nekako se ni ne nadam... nisam ovulaciju osjetila kao u proslom ciklusu. Mozda neka mala bol/ strecanje tamo gdje je bio folikul... mislim da cu pocekat 18.2. Dosla je 18.12, 18.1, pa mozda sad 18.2... koliko folikul mora narasti da bi puknuo kod ovulacije? 27.1 mi je bio 18mm
Mislim da puca na 25 mm, al vjerujem da je kod svakog to drukčije, nekom može i sa 20 mm. Cure će bolje znati.
Ja opet dobila spotting, smeđe totalno, tako da neću raditi test, jer mislim da će M stići. :cekam:
Mona,jucer sam zaboravila da ne smijem piti ni piskiti pa reko,ajde ujutro cu...trakica kaze da se samo kontrolna crta pokazala. Mozda je od ove druge bila sjena ali mi se nije dalo muciti i hvatati kut svijetla kad mi treba jasna crtica... :-D
Giovi - ajde onda dobro :P Da, ta druga mora biti jednako tamna kao kontrolna, ali ako je skoro jednako tamna onda si blizu :)
Fitness Folikul puca na cca 22mm pa do 25mm, ali opet dobro kaže November, nekome i na manje/više... Ali opet ni ne znaš koliko ti dnevno naraste, nekome 1mm a nekome 3mm tako da to nije mjerilo isto...
Eto neizvjesnosti više nema sutra 1dc
A dajjj, pa šta je ovo?
Baš sam se pobadala da imamo+!
Laku noc cure. Bas steta da nista od plusica. :(
Drzite mi fige sutra za punkciju.
Nivana žao mi je :( Ajmo sad brzo se pripremi za nove pobjede!!! :)
Chiara držim fige!
Moja M nije došla, smeđarim maaalo.
November, nije gotovo. napravi testić i ako opet ima crticu, pa makar i jedva vidljivu odi vaditi betu. Ako ti je beta pozitivna trk po progesteron...
koji bed!! :cry::cry::cry: a ja bila uvjerena
Novembar jos nam ti ostaješ...
Nivana, baš ti je onak fest krenulo ili mrlja...ja sam imala u drugoj t hematom i krvarila sam svježu krv koja se izmjenjivala s spottingom, morala sam nositi uložak. (da nisam testirala 15 minuta prije nego kaj sam prokrvarila-i dobila blijedu crticu samo bi si zabilježila početak M...ovako sam prekopala smeće , provjerila test i otišla giniću)
U mom spottingu ima onako i malih "mrvica", kao komadići sluzi smeđe, a negdje sam pročitala ako je tako da onda nije sigurno trudnoća.
Ako ne dođe danas, a mislim da hoće jer me boli trbuh, onda sutra radim test.
Ja se s ovim jako jako slazem! November, uzmi pouzdan test - Intimplus, gravignost ili cyclo test, nemoj uzimati CB ili one jeftinjare iz dm-a. Ma cak i da odes vaditi betu i bez testa... Mozda se nesto pokusava zadrzati, ali treba mu dodatak utrogestana.
Drzim fige!
Ništa, stigla je M! Danas 1.dc.
♥ lista za: 15.02.2017.♥
(ne)čekalice:
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
odbrojavalice:
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1.dc
Nivember ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
Curke moje grlimmm!
Imamo stanicu. Punkcija je bila malo bolnija nego zadnji put.
Chiara bravo!
Mi ovaj ciklus napadamo sa svih strana. Pit ću marulju svaki dan dok ne ulovim pozitivnu LH trakicu, nakon toga ću piti stolisnik. Konopljiku pijem bez prestanka. Ima da se sredi sve!!!!!!