Munkica - ja sam se veselila Hehe sutra mi je prvi UZV i bas me zanima stanje :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Munkica - ja sam se veselila Hehe sutra mi je prvi UZV i bas me zanima stanje :)
Cu
Zeza me mob.
Pitanjce izvan teme! Smetaju li tinkt od konopljike i caj od stolisnika u odredenom dijelu ciklusa... eventualnon zacecu, implantaciji? Hvala :*
Chiara di siiii?
♥ lista za: 31.03.2017.♥
(ne)čekalice:
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
Odbrojavalice:
Chiara~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
Točekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Mona sretno sutra. Munkice i ja sam se veselila ivf-u nakon inseminacija. Barem ih neces morati prolaziti.
Mami mislim da je Vlattka prijavila da je opet na dnu liste.
Fitness tu sam. Citam vas stalno. Ne znam ti za cajeve. November ce se sigurno javiti pa cemo saznati.
Jutro! Kava i čaj su skuhani :coffee: , poslužite se.
Mona sretno danas na pregledu.
fitnessgirl ne znam odgovor na tvoje pitanje za čajeve pa dok se ne javi netko tko zna možda ti pomogne tema Iskustva s cajem vrkute i konopljike i zacece - možda tu uspiješ pronaći odgovor.
Dobro jutro, cure:)
Da, unatoc mojim kasnijim nedoumicama, definitivno ostajem na dnu liste.
Munkice, koristim! Ovaj mjesec me ubija jer svaki drugi put namjestim kako treba, iako je mjesecima bilo ok. Malo me to zivcira, al da se prezivjeti. Za pitanje o cajevima ni ja ne znam, ali pila sam neko krace vrijeme vrkutu i mogu primijetiti da to nije za mene. Druga stvar da je neki lijek u pitanju, al brzo izgubim interes za te opcionalne stvari. Par dana pila ko luda i otad mi stoji puna vrecica u kuhinji.
Dobro jutro ili, već, dan!
Danas samujem s psima :). Trebala sam ići na jedan baby shower i druženje, ali sam preskočila. Nisam raspoložena za druženje s trudnicama :(. Malo sam hormonalna.
Vlattka, razumijem te. Nakon početnog apsolutnog oduševljenja čašicom, zadnja 2 ciklusa stalno malo pušta. Malo je OT, ali kako ti održavaš svoju čašku? Ja svoju iskuhavam i perem blagim sapunom, ali je svejedno promijenila boju. Mislim, nije ona prljava, ali ne izgleda baš najljepše.
Evo curke, bila sam na uzv danas, 6.dc, kaze doktor da ima jako puno folikula, oko 5-6 ih se za sada izdvojilo ali bit ce ih jos kaze. Odmah me slao vaditi krv. Danas dobivam jos jednu injekciju drugu pa u pon opet na UZV... i nastavljam sa terapijom. mogla bi iduci tjedan vec i punkcija biti... drzte fige. Sretno svima
♥ lista za: 01.04.2017.♥
(ne)čekalice:
Odbrojavalice:
Chiara~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
Točekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Mona sretnoooo!
Mona, sretno, drzim fige! :)
Munkice, isto tako kao i ti, perem vrucom vodom sa sapunom i ponekad iskuham. I vidim da ce poprimiti boju, iako je jos uvijek prozirna, nije ista kao na pocetku.
Ajme, nemamo ljubicica! Do sutra :)
Mona, neka ti folikuli lijepo rastu!!
Hvala curke :*
Mona sretno i da postupak bude dobitni. :-D
Giovi da li jos radis? Ostale cure, gdje ste danas???
Mi smo danas cijeli dan proveli u prirodi. Ujutro u parku, rucak, suma i livada. Spava vec sat vremena :D
Dobro jutro. Od mene kavica i torta i kolaci. Nasa kcerkica Mojca danas slavi rodendan. Osmi. Kad prije
Sretan veeeeeeliki rođendan!!
Dobro jutro i od mene. Puno sam spavala i boli me glava :)
Chiara, predosjećas li sto?
Jutro svima :)
Sretan rođendan, velikoj djevojčici, a ostalima sretan ponedjeljak.
Ovaj tjedan sam bez muža. Srećom, prva fm je tek u petak. Sve me bilo strah da ćemo morati preskočiti ovaj mjesec, ali sve se opet dobro poklopilo. :)
Haaaaj curke!
Natalie - sve najbolje mladoj dami želim!
Fitness - tinkturu kunopljike + čaj stolisnik, tu kombinaciju slobodno piješ cijeli ciklus, dok ne ugledaš plusić! Potvrđeno od strane moje gin. Ona čak i priznaje te prirodne "pomagače".
Ja sam ovaj mjesec i dalje na tinkturi konoljike, i MM i ja pijemo crveni zdravac.
Cijeli vikend smo proveli vani, u prirodi, vrijeme ludo toplo za ovo doba, uživancija. Vrijeme mi leti, začas ću u ljubičaste!
Nivana, potpis sve objašnjava :)
Pozdrav svima, idem raditi! :bye:
Hej svima...
Mona sretno i neka bude plus kao kuca...
Natalie,princezi sve najbolje...
Chiara, odradila sam prosli tjedan zadnje smjene,sad sam samo na papirologiji i ako bas bas treba uskociti sat-dva dok ne nadjem jos nekoga...odmah me stavio na bolovanje ali mi nova cura pocela od 01.04 pa sam to jos malo odradila.
Inace,kod mene nista novo,nikakvih simptoma osim bolnih i vecih cica i dizanja za wc tijekom noci...
Giovi, a zasto si na čuvanju?
Bok cure. Natalie sretan rođendan tvojoj velikoj curi. :)
Sara predosjecam da M stize. Pocelo je brljavljenje, a to je znak da gadura stize.
Giovi ma bitno da se ti dobro osjecas, a sad ces se usput i odmoriti kad si na komplikacijama.
♥ lista za: 03.04.2017.♥
(ne)čekalice:
Chiara~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
Točekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Prvo isprika što nisam jučer stavila listu, cijeli dan zujali okolo i poslije imalu goste.
Natali sretan roćkas curki!
Chiara, Natali dobro došle u gornji dom!
Super,hvala ti! :)
Sara na cuvanju sam zbog mioma u kombinaciji sa konobarenjem... valjda...tako ja shvatila...s obzirom da vodim i konobarim i da se priblizava sezona mislim da je tako i najbolje i da drugacije nebi bas mogla jer u lokalu provedem po ljeti veci dio dana...
Chiara,nekim danima mi 24h nije dovoljno a nekim mi je i previse... :lol:
Kod nas su vec krenule lagane pripreme za sezonu tako da ce me to zaokupirati vecinu vremena...a i ne mogu docekati haljinice,vocne salate i kupanje...imam ogromnu zelju za ici jogirati ili voziti bicikl...cudne neke trudnicke zelje...:-O
Hvala curke na cestitkama. Prvi dio slavlja je bio u subotu u igraonici danas odraslidanas. Bas sam sretna. Gledam to malo cudo od djeteta i mislim bas smo sretni. Njezin osmijeh odnosi sve boli i muke.
Zar sam vec u gornjem dom u? Rekoh ovaj ciklus bez nerviranja. Kako bo bo.
Jutro curke..evo kavica..meni je bas nekako danas posebno finaaa... :-)
Pozdrav? Mene ili ulovila alergija ili neka hunjavica. Glava boli, sinusi su popunjeni i sve mi bubnja.
Giovi, i ja sam imala miom u trudnoći. Bilo je to sve dobro!
Chiara, jel stigla? Kod mene ovaj mjesec M trajala tri dana i nakon toga pet dana smeđarenja :roll:
Natalie, nadam se da će biti kako bi baš htjela da bude!
Giovi hvala na kavici, fina je. :)
Sara odgađam ju nekako progesteronom ( i ide malo smeđeg) jer me nece primiti na ivf ako dobijem M prije 10.04. zbog Uskrsa, spajaju par dana.
E to ti je kad se ja ne razumijem..., a sto se ne kreće u postupak s početkom ciklusa. Pa ti taman prokrvaris i kreneš u postupak?
Sara M se racuna bas kad krene krvarenje. A meni brljavi smeckasto i jos ne racunam kao pocetak.
Zato i ne razumijem zašto je odgađaš. Počne krvarenje, novi ciklus i postupak. Ili bi ti svoj postupak započela kao na "kraju" starog ciklusa? Sorry. :)