Nadam se da si T i da ćeš umjesto folikula u 8 mj gledati :heart:.
Printable View
imam za prijaviti samo 2.dc nista drugo.....najranije ikad stigla....
Hej cure!!
November, držim fige! Ovo zvuči super ako O bila na desnom jajniku, taj jajovod je OK, jelda?
Ja sam u najvećem stresu ikad na poslu, usput sam prošli tjedan bila bolesna s temperaturom, tako da kad sam danas pogledala da mi je već 28.dc iskreno sam s iznenadila!!! S obzirom da nemam pojma kad mi je bila O, ja računam da trebam dobiti tek za 8 dana i ne živciram se (u tom slučaju nismo niti pokrili O jer sam bila pod temperaturom). Tako da uživam u prvom ciklusu nenadanja u posljednjih godinu dana!
Flower ti si u istoj situaciji kao i ja :) (i na poslu i i nepokrivanju plodnih dana). Ja sam pišnula reda radi jer sam imala jeftin testić doma.
cure, danas mi je gužva...može lista?
Dobro jutro,stigla M u nedelju. Dakle danas 4 DC.
A sta reci..
Ajmo dalje.
Evo i liste!
Lista za: 05.07.2017.
(ne)čekalice:
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
November~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Pozdrav cure! Ja sam ivana, i voljela bih vam se pridružiti u odbrojavanju. Pokušavamo tek 2 mjeseca, koristim trakice. Trenutno 19 dc.
Flower da, desni je dobar!
Natalie, žao mi je :(. Mislim da bi Nivana trebala imati 3.dc danas na listi, pošto je jučer napisala da joj je 2.
MrsIvy dobrodošla i čim prije otišla!
Kod mene ništa novog! Ništa ne boli, ništa ne curi.
Moram napokon podjeliti s nekim svoju pricicu :)
Nadam se da odbrojavamo do necega konkretnoga ne do M :cekam:
Ukratko, do ove ovulacije i odnosa nisam jos htijela bebacha... Puunooo izlika (2 psa, mali stancic gdje ni nas 4 ne stanemo, vlasiti posao gdje me nema tko zamjeniti, pir u 8/2018...) i sve se promjenilo u jednoj sekundi. Ujutro sam se probudila presretna sto sam trudna (? ne znam odakle mi i sama sebi se smijam na toj pomisli), i cijeli taj dan sam bila u nekoj euforiji o tome kako sam trudna :mrgreen:
Zadnja M je bila 17.6., ciklusi su mi u zadnje vrijeme 17,28 dana, i moja aplikacija je izracunala da je bas dan odnosa bila O (30.6.) s tim da, koliko se sjecam, sam oko 12 sati taj dan osjetila probadajucu bol u lijevom jajniku (kao i inace oko te O, samo prije nisam bas detaljno promatrala sve). Nakon toga nikakav iscjedak vise, jednostrana glavobolja, napuhnutost nenormalna, ali bez plinova (?) i umor kronicni. nakon 4 dana pritisak u donjem dijelu trbuha, i opet malo iscjetka ljepljivog. Dani prolaze sporo, test je spreman i znam da moram cekati barem taj 10dan :neznam:
Ufff, SRETNO SVIMA! Mozda se upoznamo u rodilistu :ghug:
Justme409, MrsIvy dobrodošle na odbrojavanje. Ovo je odbrojavanje do novog odbrojavanja (ili ti do II). Sutra objema pišem 20 DC. November, nekako si mi sumnjiva :). Nivana, sutra 4 DC..i to pišem :). Kod mene niš novo, trenutno sam 13 dpo, a kako meni luteinska faza traje 16 dana onda očekujem za 4 dana M. Za sada ništa me ne boli, nemam pms, cice nula bodova (to pišem jer smo 9DC vježbali pa ako kojim slučajem...), nikakav spotting, test neg i znam da sam uludo potrošila mjesece dok nisam pratila jer sam imala cikluse od 26 dana a to znči da mi je O bila 8 ili 9 DC...a meni M brlja nekoliko dana i nisam baš za akcije :-|.
Oprostite na pogreski u listi :-(
Natalie, nema veze ;)
Cure, (ne) čekalice je popis cura kojima je ovulacija završila? Ako je tako, ja sam 3 dpo :-D
U principu da, necekalice su one koje ne čekaju m i čekaju II i na listi su ( bez obzira dali znaju koji im je dpo ili ne) od 25 DC. Imaš na temi pravila .Dogovor između nas je da čekamo pregled i srčeko prije nego otvorimo novo odbrojavanje. Koji ti je danas DC?
Sad sam vidjela da si sutra 20 dc. Pišem te onda sutra na listu ;)
vidi 20tica :heart:
sretno cure!!!
ne znam jeste vi podjelile s kim, ja samo s vama
justme409 i MrsIvy dobrodošle!!! I što prije otišle!! :-D
:heart: Lista za: 06.07.2017. :heart:
(ne)čekalice:
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
November~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
justme409~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
14 dpo test neg, (jučer lh gotovo pozitivna), testiram jer mi testovi stoje u kupaonici i imam ih dosta, pa da ne propadnu :). Nekako mi je draže bilo kad sam morala po test u apoteku ili dućan, ovako bezveze trošim.
Uh! Ja sam na vrhu liste!
Ne osjećam se još pms-asto (osim što nosim svoj pms grudnjak, znači broj veći :-) ), očekujem M tek negdje sredinom sljedećeg tjedna!
Ma, ja imam testove za LH (ovulaciju), sljedeći paket mi dolazi u 9mj pa ove nemilice trošim da upoznam svoj ciklus. Ovaj danas koji mi je negativan je za trudnoću. kod lh testova sada imam tamnu crtu (ne baš pozitivnu) kad očekujem M i koja se gubi do 5-6 DC, onda nemam ništa do O kada se odjednom pojavi jaka crta, drugi dan isto je pozitivan i onda se gubi dok ne nestane skroz...ponovno se pojavljuje crta na kraju ciklusa (sad barem znam). Isto tako možeš kontrolirati estrogen pomoću sline i mikroskopa (imaš u apoteci baš ovulacijski mikroskop).
Od 20. Meni je jedan dan vidljiva crtica, drugi dan ništa, pa opet gotovo pozitivna pa ništa.
Listu radim za cca pola sata...molim javite promijene ako ih ima :)
:heart: Lista za: 07.07.2017. :heart:
(ne)čekalice:
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice:
November~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
justme409~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Ja prijavljujem nekakav svijetlorozi spotting danas. Vidjet ćemo u što će se transformirati do kraja dana...
Evo, stigla je, sutra pišite 2.dc.
Prvi put otkad radimo na bebi da me iznenadila jer nije bilo uobičajenog iscrpljujučeg PMS-a!
I to znači da je ovulacija bila ranije nego sam mislila (i da smo je savršeno pokrili!), ali eto opet ništa! Ulazimo u 14. ciklus pokušavanja...
Pozdrav svima:)
Kod mene ništa, čekam još koji dan do testa jer mi je rano. Doduše, učinilo mi se kao da imam neke simptome ranije (kao da je ovulacija bila prije) ali vjerojatno samo zabrijavam. Ko i uvijek. Što se tiče bazalne, ja imam neki shit od toplomjera, praktički neupotrebljiv:/
Izgleda da sam dobila posao i sad mi je nekako trudnoća u drugom planu (iako joj se nadam). Teško je da ne bude kad ti u četvrtak kažu "Radiš od ponedjeljka" a dijete ne ide u vrtić. Srećom smo ju ubacili u privatni hitno. Samo da mi potvrde posao, da ne bude uzaludno veselje.
kakav je onaj clearblue test? vidjela sam da se moze testirati cak 4 dana prijee ocekivane, ali mislim da, ako mogu do tad cekati, mogu jos koji dan :)
Flower, evo mene sutra ili prekosutra k tebi na početak liste ;), Vlattka, super za posao i super za simptome. Možda je ovo tvoj mjesec :*. justme, na svim testovima piše da se mogu koristiti od tog i tog dana od očekivane M, ali ako pogledaš malo u upute onda vidiš da će detektirati T tako rano u nekih 60% trudnica.
Meni je digitalni bio točan, ali onaj sa crtom ne (tj. nazirala se linija pa sam se uzalud ponadala). Na forumu su me poučili da se to često događa s testovima na kojima je crta plave boje.
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
Dobila m grčeve i spotting. Sutra ce biti sigurno 1 dc :).
Tocekice, nadam se da ce biti moj mjesec:)
Zao mi je zbog tvoje menge.
Ma super da je došla. Ovaj mjeces nismo bebili jer sam imala problema ( i uzimala canasten), zadnji keks je bio 8 dc...a ovulirala sam 13 dc...tako da sam čekala da dodje. Dobila sam dosta testica( i opet cu ih dobiti) pa sam ih trošila da mi brže prođe vrijeme :).
Pa da, to je bilo sad na novom odbrojavanju...pamcenje mi je trenutno katastrofa, kao i pojam o vremenu opcenito. Kad je svaki dan isti. Nadam se da ce se poboljsati kad pocnem raditi.
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk